no see ruumala värk võib olla ka muna ja kana olukord. minu paljud tuttavad on ostnud juba ette ära vähemalt 3-toalised korterid et “juhul kui peaks titt tulema”, kasutatakse lihtsalt kodukontori jms ruumidena.
samuti see et maapiirkondades saadakse rohkem lapsi - news at 9 ja vaata veelkord Idiocracy ära.
foto on aastast 1968, see on täiesti võrreldav tänapäeva kontekstis ärr offf’ i endaga
Keda huvitab, siis hetkel arutatakse teemast Esimeses Stuudios.
Loomulikult tahtis decibel ütelda 8kB mälu, isegi FORTRAN compiler ei mahu ära single-pass modes ja peab multi-stage compilingit tegema. ![]()
Vanem või mitte. Sul on uus, läikiv, otse karbist võetud IBM360 ja sa mossitad… Nuf said.
Noh eks neid parameetreid ole ideaalsel naisel hulgi veel aga kuskil tuleb sein vastu ja peab valikuid tegema. 20 aastasele mehele ilmselt on tähtsam, kui naine oskab suuga … selle asemel, et filosofeerida poliitilisest olukorrast L-Idas, 30 võiks natuke juba mõlemat, ilmselt 70 oleks idekas kui suu üldse kinni oleks ![]()
Aga kuhu jääb siis “kompleksmuutujat sisaldavate diferentsiaalvõrrandite lahendamine” (lisaks ATMile
) ???
Miks lapsi ei sünni? Ema materjal? Enne kui lapsi tahetakse, võiks ühiskond normaalne olla ja “daamidele” “tulevastele emadele” mingid õpetused/suunised eluks anda
See sobiks pigem beibendussektorisse… aga kas siis ColaQueen pandi vangi või? Elu24 salapäratsemine justkui viitakse sellele. kascolaqueenonveelvabaduses punk com ja kascolaqueensaijubavangistvälja punkt com ![]()
Ilmselt saame varsti lugeda artiklit “hoidub kohtuotsuse täitmisest” vms.
Talupojaloogika ütleb ka seda, et kui alkohol mõjub uusi rasestumisi soosivalt, siis narkots mõjub vastupidi - uusi rasestumisi pärssivalt.
Mina jälle ei saa aru, miks need rahvastikumured inimesi nii kangesti erutavad.
Eestlased surevad välja ?
OK, ja mis siis ?
Väga ebameeldiv ja tülgastav oli see kui okupatsiooni ajal Eestit ümber rahvastati, kuid kui seda teeb vaba Eesti elu ja reaaliad ise ilma mingisuguse välise sunnita, naised lihtsalt ei taha sünnitada 2,5 last naise kohta, mis selles siis loomuvastast on ?
Siis elavad siin need rahvad, kellel on rohkem elujõudu,kellel on rohkem rahvastikumassi, kes saavad sama palju lapsi kui Varro Vooglaid või Martin Helme
Põhiseaduse preambula muudetakse ära kui eestlased on suures vähemuses ja muud ei midagi
See maalapp on ikkagi nii hea geograafiliselt, üsna arenenud infrastruktuuriga, ilusa loodusega, on metsa, on rabasid, on järvi ja jõgesid,.on merd ja saari, on pisut ka maavarasid, see on päris ahvatlev väga paljudele rahvastele.
Kas eestlased on mingil moel väärtuslikum rahvus kui liivlased ?
Kas mõned loomaliigid on väärtuslikumad kui teised ?
Euroopa naarits on väärtuslikum kui mink ?
Kas eestlased tuleks paigutada kuhugi reservaati, kuhu teised rahvused ei tohi minna ja kus me saama omaette elu elada ilma et võõrad oleks meile tüliks?
Ütleme, et Kallastelt kuni Pärnuni ja selles joonest lõunasse kuni Läti piirini on eestlaste reservaat ja mujal võivad ka tulnukad elada.
Eestlaste osakaal oleks hoopis suurem reservaadis ja rahvus ei kaoks veel niipea.
Kui see on nii suureks eesmärgiks.
Kui seda pole, siis rahvus kaob niikuinii
Herr stagna esines vanasti, minu mälu järgi, üpriski rahvus-konservatiivsete steitmentidega. Mis juhtus? Penssi vähendati? Üüri tõsteti? Lõplik pettumus-kibestumus EVs?
Normaalne inimene (mitte DEI-rahvas ja ultraliberastid) sünnib ja kasvab nii, et tal on instinktiivne “meie” ja “kõik ülejäänud”. Kui mitte just “instinktiivne” siis esimestel eluaastatel peaks kinnistuma. Võtame kasvõi lihtsa asja – ENSV ajal olid kõik meid ümbritsevad inimesed “valged”. Ja noh, Soome televisoon oli vähestel.
Siiamaani on elus põlvkond kelle jaoks nееgri väljanägemine on “vöörastav” ja alateadlikult eemaletõukav. Sest nad “ei ole nagu “meie””.
Seega, pole küsimus “väärtuses” per se. Üldfilosoofiliselt on Teil 100% õigus.
100%!!! Aga normaalne inimene, selline, kes kasvab üles normaalses keskkonnas – tema jaoks on “meie” ja “kõik ülejäänud”. Ja kogu küsimust “üldväärtuse” kohta üldse ei tekki.
Sama hästi võid küsida, mis väärtus on nVidia stockil pulsari jaoks. Kas Mustad Augud on väärtustlikumad kui Neutrontähed. Kas valged kääbused on väärtuslikumad kui udukogud.
Mis väärtus on ÜLDSE … inimarukuse säilimisel? Inimliigi säilimisel? Inimkultuuri säilimisel? Inimtsivilisatsiooni säilimisel?
Väärtus vajab KONTEKSTI. Väärtus vajab “väärtustajat”.
Eestlusel on väärtus eestlase jaoks. Kui sa enam eestlane olla ei soovi… palun väga, Teil on see õigus.
Kärbsesitaplekieemaldaja köögilambijuhtmelt “Thunder” sai otsa?
Ma pakun, et äärmusnihilismi kalduva üld-tasku-filosoofilise targutamise, ohkimise “milleks see kõik” ja “maailm on hädaorg” ja “Universumi ülevuse kõrval…” jaoks on oma koht ja see koht on umbes SIIN
Konkreetselt minu jaoks küsimust ei eksisteeri. Kuni ma identifitseerin ennast eestlasena ja pean Eestit (territooriumi) oma Kodumaaks ja teisi eestlasi enda rahvuskaaslasteks siis minu jaoks on lihsalt aksioom, et Kodumaa on püha ja eesti rahvas väärtuslik “asjana iseneses”.
Seda, et vana inimene hakkab mingit lillade-ja-roosade-soengutega tegelaste täiesti reaalsusest irdunud nihilistlik-enesevihkajalikku pasteeti ajama, poleks küll oodanud.
Siin on mitu inimest kirjutanud, nagu meestel oleks raske naist saada. Mingi paralleeluniversum või põhjus peeglisse vaadata või sisekaemusega tegeleda. Keskealisel mehel, kes on nt 2. või 3. ringil, kellel on energia paigas, on täiesti rõvedalt lihtne saada top shelf naist. Naistel on jah ikaldus, sest keskmine mees on sitakott, aga kui sa oled 40+ välja vedanud mees, sorta employed, sorta enesekindel (seda ei saa feikida, naiste nina raalib selle kohe lahti), kogu raha kuu alguses kasiinosse või pulbrisse ei mata ja oskad naist enam vähem inimesena kohelda, siis su elu on nii lihtne, et tundub ebaõiglane. Sellel ei ole midagi pistmist ei välimuse või raha või staatusesümbolitega või isegi suhtlusoskusega. Kui siin kellelgi on PÄRISELT raske Eestis naist leida, siis probleem on selgelt prillide ja kuklakarvade vahel. There’s no debate.
Tegelikult on need feromoonid, mida üks või teine mees eritab ja mida naise nina ja naise alateadvus haistab. Mistõttu ongi nii, et üks mees on naistekarjast ümbritsetud ja teine vaatab seda kõike üksikuna ja eemalt kõrvalt.
Ja lõpuks ongi nii, et kui mees on terve elu tõrjutud, siis muutubki ta sitakotiks, sest ta lihtsalt mandub…
Soovitud ja ihaldatud mehel on aga vastupidi motivatsiooni ennast elu jooksul arendada.
Nõustun täiesti 100%. Kusjuures ka 10 või 15 aastat noorem ei ole probleem. Tegelt 10-15 ongi täiesti normaalne vanusevahe. 20 juures võib hakata “põlvkondade vaheline lõhe” veits rolli mängima.
Jällegi… SÕLTUB… minu isiklik kogemus ütleb, et “kodanik kellel OLI kunagi punaste kaantega Nõukogude Liidu Kodaniku Pass ei passi hästi kokku kodanikuga, kellel pole seda (vanuse tõttu) olnud”. Kompromissvariant kus naiskodanikul on vähemalt roheliste kaantega nõukogude sünnitunnistus olnud, üldiselt töötab veel ka.
Aga see on ühe, väga konkreetse põlvkonna teema. Ilmselt 1990 sündinud, täna 36 aaastane võiks edukalt Gen Z 20 aastasega sebida ja poleks häda midagi.
Isegi kui puudub igasugune huvi liiga noore generatsiooni vastu, on “hea mulje” jätmine easy-peasy. See, mis meie kasvatuses on elementaarne: “ukse avamine”, “viisakusväljendite kasutamine”, “mõningase kombekuse, kasvatuse” evimine, etiketi tundmine… Gen Z kas ei saa üldse aru, või siis ütleb “OOOOOOOoooooo” ja vaatab sind nagu mingit muinasjutuprintsi.
Igasugu “fa-fa-faaa-tajaid” on kahtlemata ka omajagu. Nendega on see lugu, et nad on PILDIL. Mitte päris elus aga pildil. Nemad domineerivad tiktorudes ja tokjuubides ja feisbuukides ja meie “ajakirjanduses”. Päriselt on neid muidugi üsna väike osa naisrahvastikust.
Ainus asi, mis sitakotti ja tegijat eristab on rizz. Või energia. Või mis iganes sõna selle kohta kasutada. Seda ei saa feikida või siis võibolla saab seda feikida madala kvaliteediga naiste juures, aga need ei huvita kedagi, kelle arvamus on oluline. Kui me räägime ihaldusväärsetest naistest, kellel on kogu aeg friendzonetud 20 kutsikat ukse taga ootamas, ja need kutsikad ei saa aru, et “ma olen ju good guy, miks ma ta püksi ei pääse!?!?” (tegelikkuses ei ole see obv good guy, vaid performative desperate loser, mille naised jällegi kohe ära haistavad), siis vähemalt Eestis on see lihtsalt unfair. Ei ole vaja mingeid gimmikeid ega kõvatada ega teeselda ega flexida ega hujjata. be authentic. Ära proovi olla paremuselt 17 Lidli Brad Pitt. Ole the best you, mis iganes sa oled. Kvaliteetsed naised saavad iga päev rõvedas koguses valesid, teesklemist, haledaid rollimänge, fleximist, “game’i”, ja muud paska, mis on neid nõrkemiseni ära tüüdanud. Kui keegi on haavatavalt ehe (jällegi - nende nina saab KOHE aru, kas see on järjekordne “game” või feikimine või 4 real), “päris inimene”, siis see on nii erandlik, et sul on juba aken. “Tere, mina olen Reio, ma tegelikult ei oska naistega suhelda ja ma olen praegu natuke hirmul, kui ma teiega rääkima tulen. Ma olen üsna ebakindel mees väga mitmel moel. Mis Teie nimed on?” Kõik öeldu on 100% tõde ja mõnikord sulle öeldakse ei ja sa võtad selle vastu nagu mees, mitte kibestunult ja isikliku solvanguna ja mõnikord sa ehitad selle peale olukorra, kus 2 naist sulle 2 tundi suhu vaatavad ja sa loed silmadest välja kõik saadaval olevad optionid.
“Kus kõik head naised on?” on Eestis täiesti piinlik asi, mida öelda. Sellele on pmst ainult üks korrektne vastus, mis on “not available to you, and it’s ALL YOUR OWN FAULT.”
Heki Fondi steitment tekitab peaaegu, et tahtmise teha eksperiment. Raskeim osa sellest saaks ilmselt olema abikaasale selgitamine, MIKS selline eksperiment vajalik on. Aga eksperimendi korras panna miski täitsa aus kuulutus üles:
"Tere. Olen tavaline eesti mees. /…/
Huvitav, palju tagasisidet tuleks? Eks ta samas natuke ebamoraalne ole, võib olla kütab kellelgi asjatud ootused üles. Aga… Teadus nõuab Ohvreid. (backtrack: “red flag”) ![]()
Ma täpselt ei saa aru, kuidas see jutt seostub minu jutuga? Mingid täiesti erievad teemad ju! Ma rääkisin naistest, kes kunagi pole isegi kaalunud varianti, et loeks tutvumiskuulutust. Nendest naistest, kelle orbiidil on permanentne ja kvaliteetne konkurents, reaalajas, all of the time.
Need naised (keda tõenäoliselt oleks selle kuulutuse peale üksjagu palju) on täiesti teised naised. See Venn diagram on kaks ratast, far apart.