ennustus: kui palju on eestis elanikke?

Kopeeritud Tartu teemast

Kuidas see kik Eestisse puutub? Eks ta ikka puutu.
Proovime defineerida “eestlase”. Ilmseglet seda “õiget” “muinaseestlast” ei saa me enam kunagi tagasi. Aastasajad kristlust ja saksa mõju on teinud oma töö.
Ma eeldan, et nn. “õige eestlase” all mõeldakse 19. sajandi (või 20. alguse) edukat vaba, väljaostetud taluga talumeest. Oma maalapike, väike varanatuke hinge taga, võime ennast ja oma peret ja oma esivanemaid üleval pidada. Maaelu. Mina “eestlaslikumat” asja eriti ette kujutada ei oska.
Islamirevolutsioon? Noh, ja siis??? (oi, nüüd mind hakatakse peksma). Meil ei ole “eesti kultuuri”. On ikkagi väga tugev saksa mõjutuste ja kristlike mõjutustega kultuur. Noh, vahetame “saksa kultuurkeele” “araabia kultuurkeele” vastu. So what. Piibli asemel loeme Koraani (emakeeles). Pühapäevase surmigava luterliku teenistuse asemel käime mošees.
Ma esitan nüüd valusa küsimuse - MIDA me õigupoolest kaotame?
Naistel ei lubata l…tsipesus tänaval hõlberdada? Jube kaotus, eks ole?
Joomine keelatakse ära? Jube kaotus eks ole, kui alkoholismile piiri tõmmatakse.
Peab mošees käima ja palvetama. See on nats valus, eestlane on kaunis usuleige. Allah või Issand, mis seal vahet. Ega Allah su põldu ei künna.
Naised istuvad kodus, hoolitsevad majapidamise eest ja kantseldavad lapsi? Jube kaotus, et ei saa oma parimaid aastaid kusagil umbses kontoris kellelegi KaZummi tegemiseks annetada.
Mees võib võtta nii palju naisi kui jõuab üleval pidada. Jube kaotus, eks ole? Äkki saabki oma koduste naistega rohkem lapsi. Ehk tõuseb koguni sünduvuskordaja.
Seapekist loobumine on nats kibe pill, sellega olen nõus. Aga ega see “klassikaline eestlane” nüüd ka teab mis tonnide kaupa seapraadi ei vitsutanud. Pigem ikka must-leib ja silk
Aga sõnavabadus? Aga demokraatia? Aga…
On need “väärtused iseeneses”. 30 aastat “vabadust ja täielist demokraatiat” on eesti rahva arvukusele mõjunud KUIDAS??? Kudias on eesti keele ja kultuuriga???
Ma pakun, et kui meil oleks Eesti Islamiriik, siis eestlaste kestmajäämist see küll mitte kudiagi ei ohusta, pigem soodustab. Põllumees teeb põlla kündmise vahele väikese palvepausi ja elu läheb edasi.
Islamile on palju ette heidetud, aga ma hästi ei usu, et sundkorras hakatakse hariduses nt. eesti keelt araabia keelega asendama. Või eesti tähestiku asemel kufat peale suruma.
Seega, mis täpselt ikkagi oleks see “islamioht” ja mida me KAOTAKSIME, kui Eesti läheks üle “islamiriigiks”. Ja ärge palun sonige “kristlikust kultuurist” ja “läänelikest väärtustest”. Kirstlik kultuuritaust on meile samamoodi “importkaup”. Ja “läänelikud väärtused”??? Millised väärtused?

Ma saan aru, “Islamiseeerumise” all kardetakse pigem võõrkeelseid- ja võõrmeelseid ENKLAAVE, mis “elavad nagu keskajas”. Aga seda valget meest, kes võtab Allahi “oma südamesse” ja hakkab korralikuks moslemiks ei luba Koraani postulaadid mitte mingil juhul võõraks pidada. Selline on igale moslemile vend.

1 Like