Venemaal läheb olukord aina halvemaks.

Stock market this morning after Trump “peace plan”

Venemaal läks tasapisi halvemaks jah. Rahalised reservid kuivasid kokku, intressimäärad kõrged, inflatsioon kõrge, pankrotte arvukalt, üha raskem ja kallim palgasõdureid värvata jne.

Ja siis tuli päästeingel, Putini vana sõber ja EKRE iidol Trump.

1 Like

Nii kurb kui see ka ei ole, siis Trumpi signaalid on kindlasti spekulatiivse raha Venemaale liikuma pannud.

Kui see ei ole James Bondi töö, siis ei ole teda olemaski.

Suhteliselt vänge kokkuvõte Vene propagandistide sõnavõttudest. Solovjov lubab kõik NATO sõdurid ära tappa (kes peaks Ukrainasse sisenema), eri rahvad natsismist vägivaldsete meetoditega terveks ravida. Mardan lubab Balti riigid likvideerida, kuulugu nad NATOsse või ei. Eks selliseid asju võib iga päev kohata, aga korra jagan: https://www.youtube.com/watch?v=R9OGTMJMJpk

1 Like

Jälle mingi venekeelne link ilmselt?
Oskad järelikult, miks?

2 Likes

Inimene võib ju ise arvata, et talle porri vaatamine ei mõju, ta lihtsalt ainult vaatab seda, aga vanaema on hea näide kuidas porr siiski lõpuks ajud ära kepib.
Seega lõpetagem porri propageerimine ja levitamine niinses foorumis.

8 Likes

Kui palju siin foorumis inimesi on, kes vene keelt oskavad?

1 Like

Tundub olevat. Kahtlane värk igatahes.

Mingi nali toimub seal Euroopas kogu aeg?

Teisi kanaleid ma ei jälgi, võimalik et UU ka veidi liialdab Kajaga aga mingi äri tal seal oli.

1 Like

Kui Sa üldse millestki aru ei saa, siis kasuta võimalust olla vait.

Mina jälgin muude asjade kõrval Ukraina ning opositsioonilisi Vene ja Valgevene kanaleid. Kõik kolm on Ukrainas toimuvaga paremini kursis, kui suurem osa Eesti või Lääne ajakirjandust.

Viidatud link oli mõistagi Venemaa kriitiline ja mõned värvikad vene propagandistid annavad samas hea pildi sellest kuidas rahvast töödeldakse ja milliseid meeleolusid õhutatakse. Vaenlast tuleb tunda.

Aga kes tahab elagu oma muinasjutumaailmas edasi, igaühel on õigus olla loll.

1 Like

Sellega on kõik öeldud.

2 Likes

Vene keeles jälgid neid?

Nimeta mulle mõned teised usaldusväärsed eestikeelsed meediaallikad, mis ei oleks kallutatud? Muidugi on UU ka veidi kaldu, aga kui seda arvestada, saab sealt tõese pildi kätte.

1 Like

Miks neid keegi sulle nimetama peab? Otsi endale ise sobivad välja.
Kui keegi sulle mõne nimetab, siis hakkad veel jonnima ka, on siis seda vaja?

Näed isegi, et neid ei ole. Nimetadagi ei ole.

1 Like

Pakun, et siin sõltub paljugi sünniaastast ja ei millestki muust. Kui ikka oled sündinud kuskil 1960-70-ndatel, siis on üsna loomulik, et saad vene keelest vähemalt uudiste lugemise tasemel aru. Kas nüüd nii vanu inimesi ka LHV foorumis käib - mine võta kinni! Ise kahtlustan, et vanemate inimeste osakaal võib siin olla suurem kui me karta oskame.

4 Likes
  1. kinganumber 42. Saan vene keelest aru. Ja mis kuradi mõttes “nii vanu”???
8 Likes
    1. Vene keelest saan aru. Just nimelt, mis mõttes vanu? Mul on isegi nutitelefon.
8 Likes

”Vanu”??
See on see, et kui oled 18, siis sinu jaoks on 35sel kaks kopkat surmale võlgu?

1 Like