Mis siin unnata, tegemist on dets algusega. Võib-olla täna sajab, homme sulab.
Tõukeratas on tööriist ja Tuulel on usku nende töökindlusesse. Mis muidu käite mööda sõpru ringi, kes praegu linnas autoga sõidavad ja irisete nende kallal ka, et "Phhh, kuradi lohh... ostsid endale auto, et sellega sõita... ja nüüd sõidadkiv vä? Raha palju vä? Üldse ei hooli auotst vä?".
Mina oleksin investorina paanikas siis kui näeks iga tõuksi juures mingit tüüpi kogu aeg toimetamas - mõttetult palju toimetamist tähendab kõrget kulubaasi.
viimase kommentaari peale tuleb paraku taaskord konstateerida, et 'rahvas on meil väike, aga lolle on meil palju' )
kuvandist rääkides: a) ilmselt on firmal suht suva, kui mõni nende klient, kas tahmas peaga või niisama siledama ajuga isend, ennast jää ja lume peal kelgutades, bussi-rekka-auto rataste all või muul moel kasti sõidab; b) kuidas lumes vedelev tõuks firma ärimudelit, usaldusväärsust ja vara bilansilise väärtuse usutavust, väljapoole kujutab.
kuvandist rääkides: a) ilmselt on firmal suht suva, kui mõni nende klient, kas tahmas peaga või niisama siledama ajuga isend, ennast jää ja lume peal kelgutades, bussi-rekka-auto rataste all või muul moel kasti sõidab; b) kuidas lumes vedelev tõuks firma ärimudelit, usaldusväärsust ja vara bilansilise väärtuse usutavust, väljapoole kujutab.
Lumes vedeleva tõuksi aku kooleb maha, kui see madala laetuse taseme peal seal kaua külmetab. Kahjud on suured kui lumi kohe ära ei sula.
ei ta enne kevadet sula... seekord on köik taas teisiti... nagu ennemuiste oli.. meetrr lund ja suusad..
Kujutan ette, et lumesaha meestele võib see teedel vedelev rämps ikka paras nuhtlus olla.
Talveks veidi ümber seadistada ja tulemuseks midagi sellist

Turg ootab lihtsalt elektrimootoriga soomekelku.
Kui üks firma oma pargi niimoodi laiali jätab, need vedelevad laadimata olekus, siis mulle meenus küll üks selline võimalus.
Laekus intress Tuule võlakirjadelt. Kas see on korrektne, kui kohe sealt 20% tulumaksu maha arvestatakse investeerimiskonto süsteemis?
"Velikij"
Laekus intress Tuule võlakirjadelt. Kas see on korrektne, kui kohe sealt 20% tulumaksu maha arvestatakse investeerimiskonto süsteemis?
Jah, Eesti ja Leedu võlakirjade puhul see nii juhtub. Selleks peab eraldi emitendile taotluse tegema, et seda ei juhtuks.
Kui tegemist eraiisiku investeerimiskontoga. Jur isiku puhul eesti võlakirjadega tulumaksu maha ei arvestata.
Kas keegi oskaks hea põhjenduse tuua, miks on võlakirja hind nii alla läinud ?
Võlgu pole riigile. Maksed korralikult teostatud siiani. Käive suurem YOY.. Samuti garntii andnud Comodule toimetab kenasti. Samas paadis olev Ampler äkki siis põhjuseks ?
Võlgu pole riigile. Maksed korralikult teostatud siiani. Käive suurem YOY.. Samuti garntii andnud Comodule toimetab kenasti. Samas paadis olev Ampler äkki siis põhjuseks ?
"rj1"
Kas keegi oskaks hea põhjenduse tuua, miks on võlakirja hind nii alla läinud ?
Vastuse võid leida siit -
Tallinn, Eesti, 2023-10-02 08:43 CEST --
Nasdaq Tallinn AS otsustas 02. oktoobril 2023.a lisada Tuul Mobility OÜ võlakirjadele (TUUL100027FA, ISIN kood: EE3300002559) alates tänasest, 02. oktoobrist 2023.a vaatlusmärke First North reglemendi punktis 40.2.2.3. sätestatud alustel.
Vastavalt emitendi poolt 29.septembril avalikustatud 2023.a. 6-kuu vahearuandele ei vasta Tuul Mobility OÜ netovara äriseadustikus sätestatud nõuetele.
Vaatlusmärke kasutamise eesmärk on turuosaliste tähelepanu juhtimine mainitud asjaolule.
Kas mina olen ainuke, kelleni kupongimakse ei ole ikka veel jõudnud? Tähtaeg oli 29.03.
"And rei"
Kas mina olen ainuke, kelleni kupongimakse ei ole ikka veel jõudnud? Tähtaeg oli 29.03.
LHV äppist aega ei näe, aga igatahes on tulnud.
"And rei"
Kupongimakse viivitus on seotud sellega, et pühadega seoses NASDAQ oli suletud ja ei teostanud arveldusi 29.03-01.04.
Tänase päeva jooksul teostab NASDAQ arveldused ära.
Kõik korrektne, täna raha kontole laekunud.
Kui sa amortisatsiooni laiemaks vead, saab korraks parema pildi.
Kui sa lumehangede vahel ei üritagi teenust pakkuda, siis tulevad ka halduskulud kolinal alla.
Sellest hoolimata peab keegi varsti sajalisi luhvtitama, sest masin vajab määrimist.
LINK
Oma peast paar mõtet veel. Sellega Amplerit ära ei kata. Pigem Ampleri vee peal hoidmise üritus veab ka muu kraami küsitavaks. Tulemas on Bolti börsileviimise eelponnistused numbrimaagia näol. Arvatavasti tõmmatakse Bolti musklid punni, sest arengut on vaja näidata, seega suur konkurent ronib rohkem pildile. Kõhna rahakotiga ei võidurelvastu.
Kui sa lumehangede vahel ei üritagi teenust pakkuda, siis tulevad ka halduskulud kolinal alla.
Sellest hoolimata peab keegi varsti sajalisi luhvtitama, sest masin vajab määrimist.
LINK
Oma peast paar mõtet veel. Sellega Amplerit ära ei kata. Pigem Ampleri vee peal hoidmise üritus veab ka muu kraami küsitavaks. Tulemas on Bolti börsileviimise eelponnistused numbrimaagia näol. Arvatavasti tõmmatakse Bolti musklid punni, sest arengut on vaja näidata, seega suur konkurent ronib rohkem pildile. Kõhna rahakotiga ei võidurelvastu.
Tuul maksis intressid ära, võlakirja hind kolistas alla. Ühtegi uudist pole samas silma jäänud - kas keegi teab midagi halba?
Äkki see varasem uudis