Totalitaarne Eesti

enamus maa-ameti poolt korraldatavatest oksjonitest on kirjalikud oksjonid - kas oleksid valmis riskima 15’000 € kaotamisega, selleks et teha a’la 800’000 eurost pakkumist, mis ei pruugi olla parim/viia tehinguni …
ma olen nõus, et osalemistasu võib natukene limiteerida pakkujate arvu - vabastada ametnike aega aga olen suht kindel te osalemistasu praegusel kujul ei anna võimalust maksimeerida lõpphinda (kuna vähendab osalejate arvu) ning on tugevalt üle võlli - pakun et nö. tegevuspõhine/tegelike kulude põhine nö. põhjendatud osalustasu on kuskil 100 ja 200 € vahel. Kohe kindlasti ei ole see neljakohaline number!

aga noh, kuna selline tasu jääb ameti omatuludesse - siis uhked suvepäevad - here i come! :smiley:

5 Likes

Siin on nüüd eriti kasulik omada siseinfot, et teha viimase minuti parim pakkumine ja ilmselt see ongi ametnike eesmärk. Suvaliselt hea õnne peale tehtud pakkumine, kui sa just kõvasti üle turuhinna ei tulista, päädib 2% kaotusega.

2 Likes

Kõlab nagu SCAM. Tee oma oksjonikeskkond, pane tingimus, et “pakkumise osalustasu” (mida ei tagastata) ja hakka mudaova hinnaga kraami pakkuma. “tasuta raha” nagu maast leitud? Ei? Huvitav, kaua läheks, et õiguskaitseorganid huvi hakkaks tundma?

1 Like

Offf, sendioksjonid, kui sellised, on meie inimeste teadvusesse jõudnud juba 2008a a suvest saadik. Ei midagi uut siin maailmas.

See on nagu kallis lotopilet. Ostad kalli pileti, teadmata kas võidad.

See tundub nii absurd, et hakka või kahtlustama, et läbi selle tasu tahetakse ebasobivad pakkujad eemale peletada.

Absurdsuse lainel jätkata, siis järgmiseks võiks kehtestada riigihangetel pakkumise tegemise tasu.

8 Likes

Kes defineerib “terroristliku propaganda” mõiste? Kuidas on tagatud, et inimene, kes avaldab arvamust, et õigus eraomandile ja eraomandi puutumatusele on inimsuse loomulik osa, ei satu seetõttu värdmõiste “paremäärmusliku propaganda pidev jälgija” alla ning seejärel vasakäärmusluse poolt kaaperdatud protsessimasina repressioonide vahele? Tuletame meelde, et täpselt selline stsenaarium on siinmail varemgi teoks saanud (sovjettide okupatsioonid)!

8 Likes

Ega ometi ametnikud siit inspiratsiooni saanud?Venemaa võttis vastu seaduse, mis karistab ekstremistliku sisu otsingud internetis - Delfi

7 Likes