Totalitaarne Eesti

NWO, globalism, ASI.
Progressiivid ise pakuvad muidugi Trumpi ja Muski, aga see on lihtsalt vee sogamine.

To: decibel.
Miks sa sellise labiilse jamaga tegeled, nii üleüldse? Trumpid, Muskid, antikristused, mingid suvalised fotod… Milleks?

2 Likes

Sa oled absoluutselt valesti aru saanud, mina ei tegele sellega, vaid progressiivid, kes kristlusele vastandudes ja üleüldist kurjust kehastades ning kristlike väärtusi jalge alla tallates, üritavad maailmas võimu haarata.

1 Like

To: decibel.
Sa tegeled selle labiilse jamaga siin foorumis juba mitmendat kommentaari järjest. Loe läbi, mida sa kirjutasid. Milleks see kõik?

Kui sa, kes sa kõigis teemades esined suure spetsialistina, tahad siin lolli mängida ja mitte aru saada, kuidas progressivism ja satanism on oma vahel seotud, siis lase käia, aga igatahes jätab see õhku kahtluse, et sa ise oled jomb-kumb või mõlemad.

3 Likes

Sümbolitega juhitakse maailma. Kes vastu vaidleb, on lihtsalt rumal. Riigilipud, institutsioonid jne on kõik sümbolid.

1 Like

jah, kuid mingite inimese väljamõeldud deemonitega, pühakutega, vaimudega, prohvetitega või pühade kirjadega vehkida ja sahmerdada on lihtsalt rumal

See pole muu kui mütoloogia. Nagu Zeus, Ra või Brahma
Kuid miskipärast just see tegevus meeldib miljarditele inimestele kangesti .

“Minu jumal on püha ja tema kirjad on pühad !” -
"Ei, hoopis minu jumal on püha, sinu oma on viimane saast, rämps ja ebajumal " -
" See on jumalateotus, selle eest on pühakirjas ette nähtus surmanuhtlus ! "
"Sinu pühakiri pole muud kui vaimuhaige tüübi hull sonimine ! "

ja lähebki nii edasi ja nii tagasi juba mitu tuhat aastat. Ja küllap on sadu tuhandeid ka nende pühakirjafännide tõttu maha löödud, surnuks piinatud või äkki isegi miljoneid

Aga keegi ei kavatse järele jätta. Ikka sonitakse edasi …

Paul Eerik Rummo on selle kohta kirjutanud hästi

Vaadake ketserit, vaadake ketserit
pentsikus nõiarüüs!
Peltsebul ise on ta metalses pilgus.
Kõikide kirikute kellad kumisesid
ja päikest
ei olnud sel päeval Rooma kohal.
Mida ta ütles, mida ta ütles?
Oh püha lihtsameelsust! olevat kuulnud
need, kes riidale lähemal.
Ja üle väljaku levis lainena:
…oh püha lihtsameelsust…
…lihtsameelsust…
…meelsust…
Kõikide kirikute kellad kumisesid, kumisesid.
Tardunud olid kõikide Kristuste näod.
Väljakul löödi risti ette
ja murti hagu.
Oo kuumad südamed, te süttite kergesti
ja põlete heleda leegiga!
Kaugetel tähtedel öeldi sel päeval:
“Märgutuli süüdati. Varsti nad asuvad teele.”

.

4 Likes

Jeesus Kristus oli siiski ajalooline isik.

1 Like

Samuti on Donald Trump. Ühist niipalju, et mõlema puhul tuleks väiteid vee veiniks muutmisest võtta näpuotsatäie eluterve skepsisega.

Tervist! Loodame, et täna on kõik asjaosalised lõpuks ometi kained ja puhanud. Öö on möödudnud.

Kodanik Anti Kristuse -teemadel võib ju iga usklik nalja teha, aga kui see nali üle punnitatakse, muutub see nali piinlikuks ja tekib küsimus, et miks seda sedaviisi siiski sedasi tehakse, eriti veel avalikus foorumis.

Tooks siiski sisu teemasse tagasi: riik on asunud nüüd lahendama järjekordset “probleemi” riigile omasel viisil - nimelt loopides selle “probleemi” suunas maksumaksjalt väljapekstud rahapakke, seejuures puudub vähimgi analüüs sellekohta, kas ja miks kõnealune “probleem” on päriselt kah probleem või asub probleem hoopis “elukutseliste probleemilahendajate” peades? Kas tõsiasi, et inimesed valivad omale eriala ise omast vabast tahtest on tõesti “probleem” mida peab “lahendama”? Kas ENSV kombel inimeste jõuga “suunamine” erialadele ja töökohtadele on vähem probleem? Kas ajalugu tõesti pole juba selgelt vastust näidanud? Kui “elukutseliste probleemilahendajate” ainus tööriist on haamer, kas siis tundub absoluutselt iga ühiskondlik nähtus ahvatleva naelana mida lihtsalt peab taguma hakkama, omamata seejuures vähimatki arusaama tegelikest seostest ja tagajärgedest?

2 Likes

Teate, meil oleks hädasti vaja devops insenere ja devops-kalduvustega sysadmine. Nad võivad olla LGBTQIABCDEF+, minu poolest kasvõi boamaod või mistahes nahavärviga, mistahes soost, mistahes rassist… peaasi, et kubernetes, konteinerid, linux, YAML on fluent. Ausõna, ole või boamadu, kui sa räägid vabalt YAMLi oled teretulnud.

2 Likes

Offf, ja sa ei täpsustagi, et mis liigist see hädasti vajatav spetsialist võib olla? Miks just boamadu?

Sest Harri Lehiste kirjutas kunagi ühes humoreskis: “Enne võtavad nad boamao tööle, kui minu”

1 Like

Kuulutus: Võtame tööle LGBTC++ taustaga progeja. :grin:

5 Likes

Me eelistaks ikka DevOps taustaga, Oop-kalduvustega, pythoni-lembese ja YAML+ progejat. Need “isiklikud” ja “magamistoaasjad” jäägu progeja isiklikku magamistuppa.

1 Like

Piinlik on pigem see, kui religiooniloost isegi mitte kaugelt mööda käinud eestlased religiooni teemadel suu lahti teevad. Mõjub umbes nii nagu hakkaks elus kaks raamatut (1. aabits; 2. huvitav, mis see teine on?) läbi lugenud ja selle üle veel uhkustki tundev Jüri Mõis Honore de Balzaci “Isa Goriot’” lahkama. NLiidu “võitlev ateism” suutis selle koha pealt Eestis ulatusliku kultuurikatkestuse tekitada, millest siiani üle pole saadud.

Iga pisutki kristliku ikonograafiaga tuttav inimene sai aru, et üsna ilmselt oli sinna OM tseremooniatesse põimitud piibellikud allegooriad ning mitte just positiivses võtmes. “Satanistlik riitus” on selle kohta liialdatud ütlus, aga antikristuse motiiv käis läbi küll ning pigem oli taotluseks umbes taoline kristlaste mõnitamine, nagu Eesti-Venemaa jalgpallikoondiste kohtumisel Lilleküla staadionil lahti rullitud plakat: “Xозя́ины вернулись”.

7 Likes

Olen ka mõelnud, et kui tänapäeval tegutseks maa peal otse “The Omen”-i seeria filmidest pärit lihast ja luust Antikristus, siis eeldusel et ta oma päritolu ja plaane otsesõnu välja ei ütleks, siis mida ta tegudes davoslastest teistmoodi teeks?

1 Like

Kui Eesti oleks demokraatlik riik, siis astuks valitsus tagasi ja kuulutataks välja erakorralised valimised, aga Eestis valitseb liberalistlik diktatuur.

7 Likes

Ma ei tea kas sellises demokraatias ma ka tahaks elada, kus iga kord kui kellegi reiting madalale langeb tuleb tagasi astuda. Mis me üldse siin raiskame aega valimistega? Reitinguagentuurid on olemas, annavad iga kuu seisu ja selle põhjal saab uusi koalitsioone jälle vorpida.

8 Likes