Miks ainult krediitkaardid? Kuhu jäävad deebetkaardid? Lisaks ostutšekkide avalikustamine, kus on ostetud tooted-teenused üksipulgi peal? Mida peale hakata teadmisega, kui prominent käis Maximas? Oluline on ju see, et mida ta sealt ostis.
Lisaks mida teevad prominendi leibkonnaliikmed ja sugulased-sõbrad, naabrid jne. Mida ostavad-tarbivad nemad?
mind see ei huvita, mida keegi oma palgaraha eest teeb või ostab, küll aga peaks olema/jääma avalikuks nö. kulukompensatsioonide ja/või esinduskulude kasutamine, kuna viimased summad on siiski ettenähtud sihtotstarbeliseks kulutamiseks.
pealegi, olen enam kui kindel, et nende kuluridade vabameelsem kasutamine kukuks suurusjärgu võrra, kui need samad summad, laekuksid nö. isiku pangakonto asemel nt. erakonna (riigikogu fraktsiooni) arveldusarvele ehk see hüvitamise(otsustus)õigus võetakse ära riigikogukantseleilt, kes nagunii nende üle (sisuliselt) otsustada ei saa, ja antakse erakonna juhatusele/adminille, kes tõmbaks mittevajalikud kulud suht kiirelt minimaalseks.
Iga kord kui loen järjekordset kohalikku uudist, milles figureerib tähtsalt värske ja reibas Kliimaministeerium, tekib minus kui EV kodanikus ikkagi tohutu alaväärsuskompleks EV ebapiisavast eesrindlikkusest - nimelt meil endiselt loomata:
Päikesetsüklite ja -Tuuleministeerium
Planetaar-orbitaalmehhaanikaministeerium
Tumeaine- ja -energiaministeerium
Mustade Aukude Jälgimis- ja Vältimisministeerium
Kosmilise Kiirguse Ministeerium
Universumi Mikrolainetaustkiirguse Ministeerium
Entroopia- ja Termodünaamikaministeerium
jpt. ühiskondlikult kasulikud, eesrindlikud, õhinapõhised riigijuhtimisorganid ilma milleta meie, kodanikkond - kaitsetud lambukesed - päris kindlasti huntide roaks langeme.
Mulle meeldiks rohkem Gravitatsiooniministeerium.See siis tegeleb probleemidega, mida põhjustab gravitatsioon ja mismoodi gravitatsiooni juhtida, kontrollida ja sellest tingitud ohtusid vältida 9.8 m/s2 , bitch ! Liiga palju …
.Armastuse ministeerium poleks kah paha.
Orwellil oli seal veel midagi …Rahuministeerium, Tõeministeerium ?
Kui Kaja lõpetab oma praeguse tuuri Öiroopa külvivolinikuna, võiks ta asuda tõeministri ametisse
Hispaanias on selline asutus
Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico
ökoloogilise ülemineku ja demograafilise väljakutse ministeerium või kuidas seda tõlkida
neid ökoloogilise ülemineku ministeeriume on kõigis suuremates euroopa riikides
nii, et “arenguruumi” veel on
teemavälisele inimesele üsnagi silmiavav uudisnupuke sh. leiab käsitlust ka eripensionide ja rotatsiooni teema ja spekulatsioon, mida selleteemalisest kohtusaagast, selle viidatud eelnõukoostajad arvata võivad.
Kuna sotsiaalministeeriumi ülesanne on teha järelevalvet sotsiaalkindlustusameti üle, küsisime, kuivõrd on pool aastat kestnud ühe küsimuse menetlusega ületatud menetlusaja norme. Inimest on hurjutatud ühendust võtmise eest ja suunatud maakohtusse, kuigi maakohus selgitas, et see oli vale käik. Mis vastutust kannab amet, kui ta rikub haldusmenetluse norme?
„Sotsiaalkindlustusamet tegeleb aktiivselt ja põhjalikult selle konkreetse juhtumiga,“ kinnitas Soontak.
Ametist öeldakse, et tõenäoliselt tuleb edaspidi pensionilisa taotledes esitada lisadokumente, mis kinnitavad lapse kasvatamist.
Vaadates kuidas seni on “aktiivselt ja põhjalikult” sellega tegeletud ning edasisi kavatsusi siis kas tulevikus on võimalik olukord kus kumbki vanem ei saa toetust kuna pole ametile vormikohaseid pabereid esitada?
Vanemad peavad kokku leppima, kes neist kasutab pensionilisa saamise õigust. Teise kasvataja nõusolekut ei ole vaja, kui teine vanem on surnud, kui temalt on vanemlikud õigused ära võetud, kui tema elukoht pole teada või kui pension on talle juba määratud ja ta ei ole ise lisa taotlenud. Kui kokkulepet ei saavutata, jagatakse pensionilisa võrdsetes osades.
Järelikult on sots.k.amet ise rikkunud korda antud juhul.
Kui mina jäin pensionile siis pidi abikaasa andma kirjaliku nõusoleku, et pensionilisa tuleb mulle.
ja järgnevad postid.
Hea küsimus on ikkagi see, et “kes tahaks olla “nukuisand” ja MIKS peaks keegi tahtma olla kuutõbiste kuningas?”
Minul isiklikult juhiomadused puuduvad. Kui väga vaja, siis piiiisikese tiimi innustamisega saan ehk hakkama. Ma kahjuks olen see “kuiiseeiteeontegemata kõik” ja “ei oska delegeerida” mees.
Aga KUI midagi on vaja ära teha, siis ma ootaks enda ümber mõtlevaid, aktiivseid, kompetnetseid ja usaldusväärseidInimesi. Inimesi, keda ei pea kättpidi talutama, inimesi, kellele ei pea “lusikaga putru suhu panema”, inimesi kes töötavad ja mõtlevad aktiivselt kaasa ja annavad oma panuse.
Siis saab midagi ära tehtud.
Nüüd ma siis siin kummastangi, et miks pagana päralt see nn. Eliit on meil algatanud “Inimkonna Vaimse Taandarengu Programmi”. Kogu see LBTQF… ja kogu muu tähestik sinna otsa. Miks on vaja teha juurtetut, sootut, varatut “protoplanktonit” ja “kaltsakproletariaati”???
Asja mille juhtimisega teie, Eliit, kindlasti hakkama ei saa, sest tegemist on juhitamatu nähtusega. See on tulvavesi, orkaan, tsunami, lumelaviin. Väike tõuge ja see asi hakkab liikuma suurima võimaliku entroopia (madalaima energeetilise oleku) suunas. Hävitades kõik oma teel. Milleks teile see?
Ma proovin ennast panna mingi “Asjapulga” positsiooni… mul on vaja mingi asi ära teha. Ise ma päris 100% kõiki teemasid ei valda. Üldpilt on, aga mitte kõiki implementatsiooni detaile.
Ja nüüd ma võtan endale “nõunikuks” äsja keskkoolipingist tulnud nolgi ja teiseks nõunikuks mingi tüübi, kelle ainus (un)produktiivne karjäär on “nõunikuks olemine”.
Mida kuradit, ma peale hakkan sellise “meeskonnaga”??? Mida ma ära tehtud saan? Ja kuidas kurat, ma väldin olukorda, kus ma olen “puusse pannud” ja kellegi pole mune öelda: “Offf, sa oled loll, see on sul täitsa vale kontseptsioon, viska kõik kus see ja teine ja hakka otsast peale planeerima”. Kuidas ma saan vajaliku konstruktiivse kriitlise tagasiside, kui kõik on “jah mehed”.
Vot ja ei saagi aru… kuidagi on nad sinna “pukki” saanud, kuidagi nad meid “juhivad”. Miks ja kuidas? Mine võta kinni.
Võimalik, et tegemist on ääääärmuseni arenenud ebakompetentusega + dunning-kruegeri efekt. Pluss täielik irdumine reaalsusest + omandatud funktsionaalne kretinism.
Kuidas saab midagi tehtud saada, kui “juhtrühm” koostatakse põhimõttel “peaasi, et minust lollimad” ja siis hakatakse juhitavaid degradeerima “kaltsakproletariaadist protoplanktoniks” (et neist “üle käia”???)
Mõtlen, aga ei suuda mõista. Tahaks karjuda nagu kuulsas meemi-videos: "mis sul viga on?!?. Kallis eliit, olete te täielikult loomastunud, absoluutselt irdunud “oma maailma” ?
Mis. Teil. Viga. On?
No kasvatate omaenda hauakaevajaid. Kasvatage, kurat võtku. Aga prooviks äkki kuidagi nii teha, et Teie vs. Hauakaevajad ajaks oma asja vaikselt kudagi nurga taga korda ja ei tõmbaks tervet ühiskonda endaga klooaki kaasa? Prooviks vähemasti?
Offf@nõutu ja segaduses
Ma olen ka vahel mõtisklenud, et miks see LGBTQ+., mis on läbi aegade olnud eliidi privileeg, nüüd äkki pööblile vabaks anti, ja mitte ainult vabaks, vaid kohati lausa sunniviisiliseks muudeti, siis ainus seletus sellele oleks, et Vatikani mõju vähendada ja valmistada ühiskonda ette antikristuse saabumiseks. Kes märke oskab lugeda, siis kõik need suured LGBTQ+ pralled, Eurovisioon, Pariisi olümpia jne., on tegelikult satanistlikud riitused.
Decibel, Sa kui ekspert, kirjuta veidi lähemalt neist loetavatest märkidest ja ehk paned ka kuupäeva siia kirja, millal antikristus Tallinnasse saabub. Lisaks, kuidas ta saabub? Kas maanteed mööda, meritsi või lennujaama kaudu? Siis teavad huvilised talle vastu minna.
To: Decibel.
Miks Sa arvad, et need on satanistlikud riitused, mitte niisama pullitegemine või aasimine? Tehtud puhtalt visuaalse efekti nimel. Eriti just see viimane pilt - mis on seal (klassikaliselt) satanistlikku võimalik välja lugeda?
Ja mis on sellel kõigel pistmist totalitaarse Eestiga?
Paar nädalat tagasi mängiti lauluväljakul 65 tuhandele kuulajale 1980. aastast pärit pala “Hell’s Bells”. Seal on vaheosas sellised sõnad:
I got my bell, I’m gonna take you to hell
I’m gonna get you, Satan get you
Mis sa sellest arvad? Kas peapiiskop oleks pidanud sekkuma ja keelitama rahvast mitte osalema satanistlikul riitusel? Või mismoodi sa seda lüürikat tõlgendad?
Jummel küll, tänapäeval oskavad kõik ise guugeldada või AI käest küsida, keegi esita enam foorumis triviaalseid või lolle küsimusi.
Aga enda harimist võid sa näiteks wikist alustada.
Ühesõnaga, antikristus on miski või keegi, mis vastandab ennast Kristusele, võttes koha sisse tema asemel. Just täpselt see mida progressiivid teevad.