Tartu

Aasta ööbimiste arv jagatud aasta päevade arvuga.
Statistika oli ju juuli (31 päeva) kohta, mitte aasta (365 päeva) kohta.
"Draax"
"peeter82"
"Draax"
133 in keskmiselt ööbimas 100 000 elanikuga linnas.
Palju või vähe? Vaatenurga küsimus.

pardon my math aga kuidas see tulemus 133 inimest saadi? Arvutuskäiku palun.

48 412 ööbimist 365 päeva peale, st. igal keskmisel ööl ööbis Tartu hotellides 132,64 turisti. Ümardasin 133 peale.

Juulis peatus Tartu majutusasutustes 29 267 külalist ...
"raulir"
"Draax"
"peeter82"
"Draax"

pardon my math aga kuidas see tulemus 133 inimest saadi? Arvutuskäiku palun.

48 412 ööbimist 365 päeva peale, st. igal keskmisel ööl ööbis Tartu hotellides 132,64 turisti. Ümardasin 133 peale.

Juulis peatus Tartu majutusasutustes 29 267 külalist

Ma bad. Siis ikka veidi parem seis :)
"Draax"

halloo, see number oli juulikuu kohta......
hehhee, see oli ju juulis ...

Hotellitubade täituvus 75 % juulis pole ju paha, kuid suvi ja hooaeg saab peagi otsa
Talvel pole siin midagi v.a. Tartu maraton, mis hotellid täis tooks.
Jah aga uudis oli konkreetselt juuli kohta, ehk juulis oli meil oluliselt rohkem inimesi, 1613 keskmiselt, mis on juba hoopis ägedam number :)
Statistikat kogutakse vähemalt viie voodikohaga majutusettevõtete kohta. Tartus on üle 200 külaliskorteri. Suvel on need kõik välismaalasi täis aga statistikas ei kajastu.
"Draax"

Paneme sinna kultuuripealinna kulud juurde ja saame teada, mis on iga täiendava ööbija hind. Ja kui see kultuuripealinna tsirkus läbi saab, siis kukub kogu see kasv nulli või miinusesse tagasi.
Ära ole nii pessimistlik, Tartu rocks :), jätkuvalt parim koht kus elada
Linn viskab sel aastal igasugu kultuuriüritustele pappi sellisel määral, et +16% on ikka niru tulemus. Palju neist näiteks ainuüksi siia kutsutud esinejate nimele läks?
Ma olen Tartus elanud ja toimetanud piisavalt, et Tartu plussidest teadlik olla. Miinustest paraku ka.
Mis oleks miinused, lihtsalt sportlikust huvist
Tartu juhtimine kopitab juba viimased 20 aastat.
Võimalik, võibolla mitte, kuidas see sinu elu mõjutas?
Ma veetsin kolm aastat Tartu linnavalitsuse üht osakonda juhatades. Kuidas sai see mu elu mitte mõjutada?
Jaa, mina näen et elu on Tartus iga aastaga parem ja ägedam (eriti suvel) , niiet ausalt , suur aitäh et aitasid kaasa Tartu ägedaks tegimisele :)
Ma aitasin kaasa sellele, et üks valdkond reformarite targal juhtimisel täiesti kokku ei kukuks. Selle eest võtan tänu vastu küll.
Ma kunagi käisin Tallinnas koolis ja proovisin seal elada, nope, suur kole linn (meri on äge,vanalinn on äge, kõik muu.. prr), viimati käisin Tallinnas mingi 4 aastat tagasi, kuskil Viimsis mingit chikki põrutamas, maandusime lõpuks mingi saare peal, kuski lahes (äkki Prangli?) ikka oli sama kole, suur linn+ takso peale läks kah jõle palju pappi.
Iga kell elan pigem Tartus ja Tartu rocks
Mul 1/4 juurtest Tartust pärit ja koos ülikooliaastatega seal 8 aastat elatud, nii et võib ka väikseid üldistusi teha. Enamus inimesi arvab, et Tartus on suvel halb elada, kuna on igav ja merd pole, aga minu jaoks olid just külmad talved suur katsumus.