Lükka aga nimed letti
Tallinki teemas ei sobi.
Aga see nimekiri ei ole ju ometi nii pikk, millest valida? Jäta riigifirmad ka kõrvale, siis mitu hästijuhitud (ajaloolise tõestusfaktoriga) erasektorlikku ettevõtet jääb üldse valikusse alles?
Piletihinnad piletihindadeks. Tallinki broneerimissüsteemi vaadates, maksab 11-tunnine reis Tallinkiga Stockholm-Turu lähiajal enamikel väljumistel 12 EUR (+10,60 EUR lisatasusid.) Äkki siis hinnasõda seal Tallinki, Vikingi ja Finnlines’i vahel.
Olukord seal ja Sooome lahel on vastupidine. Seal opereerivad nii Finnlines kui ka Viking uute uhkete laevadega, ja Tallinkil on jäänud vaid väike turuosa Baltic Princessiga. Soome lahel opereerib Tallink uute uhkete laevadega, ja Viking ja Eckerö väiksema võimsusega (kuigi nende turuosa võrreldes Tallinkiga ehk kasvanud viimastel aastatel). Eks sellepärast teevad pigem Viking ja Eckerö hinnasõda Soome lahel.
Kui vaadata suvalist päeva, ehk nädala pärast 13 jaanuar Tallinki, Vikingi ja Eckerö broneerimissüsteemides, kui palju maksab ühesuunaline reis Tal-Hel (ilma allahindlusteta, aga koos lisatasudega) siis päris järjekindlalt maksab Tallinki pilet üle 35 EUR (erandiks Victoria), ja Viking ning Eckerö omad mingi 21-22 EUR - kui ma saan õigesti aru.
Ühesõnaga, ei oleks liialdus öelda, et Tallinki piletid on üle 50% kallimad sel päeval.
Minu arvamusel ei ole see hea uudis Tallinki aktsionäridele, kuigi jah, üldiselt ongi hea, et toode on hea, et võib kõrget hinda küsida. Minu arvamusel oleks aga parem alandada hindu, ja vähendada väljumiste arvu. Arvan, et areng on paratamatult selline niikuinii. Tallink on aastaid kasutanud sisuliselt sama ajagraafiku (hetkel 14 väljumist päevas liinil) aga maailm on päris kõvasti muutunud vahepeal. See, et sellist hinnalisa on võimalik küsida võib sõltuda rohkem reisijate inertsusest, ehk nad reisivad nii nagu on harjunud, aga aeglaselt tundub mulle, et Tallinki turuosa liinil muudkui väheneb hoolimata suurtest investeeringutest.
Viking müüb ju kogu aeg neid 5 euroseid pileteid ja Eckeröl on talviti üldse tasuta kui vähegi ette planeerida. Laevad olevat täiesti täis, Tallink tühi. Neile kes viirusi ei armasta on Tallink praegu hea valik. Ma ei usu, et publik nii rikas, et hindu üldse ei jälgita. Kaugturiste vähe ja mõlemal kaldal jätkub maksutõusudega võimendatav majanduslangus, mis võib veel ka majanduskriisiks süveneda.
Täna näen, et Tallinki broneerimissüsteemis näidatakse hindu KOOS lisatasudega, millest siin üleval kommenteerisin. Minu arvamusel õige otsus. Klient on tark, ta lihtsalt tahab, et näeb mugavalt hinda, ehk siis lõpphinda. Plusspunktid Tallinkile täna seega.
Tallinki Q3s oli kirjas:
"Shuttle-laev James Joyce (varem Star) on alates 5. maist 2023 välja prahitud 20 kuuks võimalusega pikendada lepingut 2+2 aastat ning laev välja osta. "
=>
Seega peaks need 20 kuud juba olema möödunud. Tundub, et James Joyce sõidab edasi, ehk äkki tõenäoline, et prahtimine lihtsalt jätkus. Väljaostu puhul oleks võinud arvata, et sellest oleks juba teavitatud. Samuti oleks võinud arvata, et prahtimislepingu pikendamise kohta oleks teavitatud, arvan siiski, et varemgi on juhtunud, et selline teade on tulnud alles koos järgneva kuustatistikaga.
Kui 04.01.2025 sai 20 kuud täis, siis on ehk vara veel teateid oodata, see oli niiöelda üle-eile.
Tulevik sellise laeva kohta peaks ikka olema otsustatud (päris pikka aega) enne vana lepingu lõppemist. Laevapiletid müüakse tuleviku jaoks, mitte mineviku jaoks. Aga jällegi, kuna optsioonidest oli juba teavitatud, siis võimalik, et optsioonide kasutamist ei peetaks kui piisavalt suureks uudiseks, et eraldi teavitada. Nagu öeldud, arvan, et on varemgi juhtunud, et selline info on tulnud tuleva kuustatistika börsiteates.
Toetan igati Stefanit, et see võiks olla küll olulise väärtusega börsiinfo, mis peaks olema kohe kättesaadav kõikidel aktsionäridele. Muidu natuke ebavõrdne seis, keegi ju teab…
Noh jällegi, info võib tulla ka seoses tuleva kuustatistikaga. Äkki prahtimine oli isegi jaanuari lõpuni. Samas nagu räägitud, arvestades et James Joyce maaliti ümber Irish Ferries värvidele, nimetati (veelkord) ümber (Oscar Wilde->James Joyce), jne jne - siis äkki on saatus juba selge. Päris pikad ongi ka need optsiooniajad.
Igal juhul, optsioonilepingute puhul, koos väljaostuvõimalusega, ei peakski toimuma eriti läbirääkimisi osapoolte vahel, vaid prahtija räägib mida tahab teha enne perioodi lõppu, ma oletan.
“After being chartered by Irish Ferries in 2023, the ship’s name was changed to Oscar Wilde. In May 2024, Irish Ferries renamed the ferry James Joyce.”
MS James Joyce - Wikipedia
Sai ka seoses suusatama minemisega pileteid uuritud. 4-liikmeline pere, autopakett.
Tallink - 295 €
VikingLine - 175 €
Mõlemad klubihinnad, väljumisajad väikse nihkega, sõiduaeg punasega 30 min kauem, Tallinki hind 70% kallim.
Lihtsalt flatilt hindu võrrelda pole päris adekvaatne.
Samamoodi saab öelda, et 5 seeria BMW on 30% kallim kui 3 seeria BMW. Järelikult on 3 seeria parem ja 5 seeria tootmine tuleks ära lõpetada , sest kes ikka 30% rohkem maksab auto eest.
Või parem analoog on lennufirmad: nö korralik lennufirma vs “ryanair” on hinnavahe pigem rohkem kui 50%. Aga ühes on sul rohkem ruumi, paremad teenused, pagas, vähem üllatusi, paremad lennuajad jne.
Ehk igaühele sobib erinev lahendus, kes tahab kõige soodsamalt kohale vs kes tahab mugavamalt kohale ja on nõus rohkem maksma.
Tal-Hel laeva puhul on pealegi see 30% kallim miski 10-15 eurot, et kindlasti see kedagi mõjutab, aga enamusi pigem mitte.
Sõiduauto puhul ostad sa endale toote ja ilmselgelt on 3-nda ja 5-nda seeria vahel erinevus ja ka õigustus hinna erinevusele. Lennukites ehk samuti enam-vähem…aga tee palun mulle selgeks millise lisandväärtuse mulle Tallink oma 70% kallima pileti puhul annab, kui ma tema teenust max 3,5 h tarbin. Saan ma selle eest laevas rohkem ruumi, on personalil ilusam vormirõivastus ja näen ma teenindajate näol suuremat naeratust, kas laev on ilusam või on mu auto kuidagi all turvalisemalt hoitud, või ehk oskab ühe laeva moosekant peremini kuskil baarinurgas pilli mängida, et ma selle kõige eest 120 € rohkem peaksin maksma?
Selle raha võiks hoopis laevas ära kulutada või pikal teel auto paaki valada.
Lastega pere kulutab ka laevas omajagu raha, aga sellise hinnaerinevusega on oht nad ise sinna punasele laevale suunata.
Hinnasõjas ei võida keegi ja Tallinki lähenemine, et teeme pigem ok hinnaga tundub mulle õige, las teised kurnavad ennast, raha ju 20€ piletiga pole võimalik teenida.
Oht on valesti arvutada, heal juhul on selles näites Viking 40% odavam/soodsam. Tallink vastavalt jah 70% kallim.
Minu viga, tunnistan. Parandasin ära.
Vikingil ja Eckeröl tundub jätkuvat seda powerit Tallinkit hindadega lüüa, juba pea aastakümneid. Ei midagi uut päikese all.
Dublinis liiguvad jutud, et James Joice (Star) tsarterit ei pikendata🙄. Mõned reisid veel jäänud Irish Ferries’e all.