taksojuhid turul?

See tyyp,kes vist 20 eeku dividente tahtis,omas vist 30 HP aktsiat.No ega ollerahast ju kyll ära ei ytleks.Eesti turg on vist Tatjanasid täis,vaadates kuda TALSE rallib.
Minu jaoks on suurim probleem see, et sellises huumoris on ka sügav traagiline komponent. Nimelt tõemeeli sellist mõtteviisi evivad inimesed jooksevad siin meie vahel iga päev ringi ning "investeerivad." Kui nad siis lõpuks oma piiratuse tõttu mingi laksu kirja saavad, siis on nad tõeliselt õnnetud ning süüdistavad kõike ja kõiki teisi peale iseenda.
Minu jaoks on suurim probleem see, et sellises huumoris on ka sügav traagiline komponent. Nimelt tõemeeli sellist mõtteviisi evivad inimesed jooksevad siin meie vahel iga päev ringi ning "investeerivad." Kui nad siis lõpuks oma piiratuse tõttu mingi laksu kirja saavad, siis on nad tõeliselt õnnetud ning süüdistavad kõike ja kõiki teisi peale iseenda ning leiavad jälle, et keegi peaks nende endi apsud kinni maksma. Keegi... riik näiteks.
noh, kui riik jaksab maksta naiteks kruuda ja co suhkrutrahvid kinni, miks mitte siis taksojuhtide omad?
http://www.aripaev.ee/2850/rt_ly_285001.html?e=mc2&leht_id=2850

Suured müüvad, väiksed ostavad... näikse-näikse
kas järelmaksukaartide ja -mahtude kohta on kuskil mingi uuem statistika ka?
Selle nädala Äripäeva uudiste peale peaks väikeinvestorid müüma saama küll.
Soon they are back again! Luurajad juba väljas:
ETL YHI EUR 7.99 1
veidi enesekindlam:
ETl YHI 7.80 13
Keegi taksojuht on Merkos 32 EUR tasemelt varjatud kogusega suurema ostunoteeringu ülesse pannud?
Hehee, fire, taksojuht ei saaks Merkos varjatud kogust panna isegi siis, kui ta mõlemad oma neerud ja takso maha müüks. :-p
täpselt nii :)
turul ning käivad seminaaridele ka (disclamer: ei taha kedagi solvutada)
Eesti Telekom
Profitability under competitive pressures
Previously: Hold

Sell

Reuters: ETLAT.TL
25/04/05
Price: €8.09/US$31.75/GDR

Previously: EUR 7.9
12-mTP: €7.4/US$28.8/GDR

Eesti’s 1Q05 EBITDA margin of 42.6% disappointed and demonstrated continuing competitive pressures, both in fixed line and mobile market segments. We have cut our 2005 EBITDA margin expectations from 45.3% to 43.3% as a result, and lowered our valuation by 6%. Our new DCF-based TP of EUR7.4 offers only 1% total US$ return over the next 12 months. We downgrade from Hold to Sell. At an EV/EBITDA of 7.1x (2005F) and 6.9x (2006F), Eesti remains one of the most expensive incumbents in the region. SELL.

Uudis leidis ka meedias kajastamist.. Huvitav, kas homme müüjad kohal...

Tore oleks, saaks juurde osta
arty0m
kas mõtled eilset seminari??? mul tekkis sama mõte... küsisin endalt, et huvitav, kes neist millise kasutajanimega võiks olla;) aga vaadates kogunenud rahvahulka, ilmselt polnud seal siinsete foorumite külastajaid eriti palju. Huvitavaid omavahelisi arutlusi kuulsin seal:)))) Ja tüüpline koolipoisi mentaliteet, trügiti tagumistesse ridadesse.
TO:CharlieF, ...

Miks naerate "taksojuhtide" üle, kui ise osalete ka. Kui ei eksi, siis tegemist oli ju algajatele mõeldud seminariga ja see ongi üks võimalus ennast investeerimisvaldkonnas arendada.
Rohkem sallivust algajate suhtes :)

P.S ei osalenud viimasel seminaril "Kuidas investeerida väiksemate summadega?"
Anette, taksojuhtide üle naermine on õigustatud isegi siis, kui ise taksojuht olla.
;-)
näiteks konkreetselt mina tahtsin endale selgeks teada mis on 'väikesed summad' ning äkki mingi trikked veel millest ma ei tea. nagu Henno ütlesgi, päris üllatav fakt on pensiooni fondide kasutamine mitte pensiooni põlveks. ehk rahulikolt hoiad, midagi tiksub ka vahepeal.

CharlieF : just nimelt, arutelu ma silmas pidasingi, küsimused 'kas enne lisa emissioni HAE / MKO ostmine on mõtekas' kuidagi korreleerib selle topicu sisuga.
Mina osalesin. See oli minu jaoks esimene LHV seminar. Seminarist oli kasu, sain aru, et olen ennast siiani alahinnanud, kuna minu jaoks midagi uut seal ei räägitud. Ise ennast taksojuhiks ei pea, aga see pole minu otsustada:) Olen rahul et käisin seal, ja kavatsen ka edaspidi seminaridest osa võtta. Kahju oli ainult sellest, et kuuldavus oli suhteliselt kehv. Sealjuures ma ei istunud mitte tagumistes ridades, vaid keskel.

Seminar oli tõepoolest väga algajatele, kogu käsitletud materjal on tegelikult lhv.ee-s kättesaadav. Ootasin ise pisut enamat, aga enda jaoks kasulikku välja noppida sai ikkagi.