taksojuhid turul?

Artiklis on 3 olulist fakti:

1) Milderid ostsid aktsiaid
2) Milderid omavad vahetusvõlakirju
3) Võlakirjad toovad kasu vaid teatud hinnatasemel

Meelevaldne on ainult nende faktide tõlgendus, ma seda siiski päris lahmimiseks ei nimetaks

Ei saa 100% kindlusega väita, et aktsiate hilisem hinnatõus ainult Milderite aktsiaostu tõttu tekkis

Samuti ei saa väita, et see üldse mõju ei avaldanud hinna liikumisele

Tõde on kusagil olemas, :)
fire, sa oled lihtsalt igav :-)
to: Henno

Ma olen põhimõtteliselt sinu arvamusega nõus ja tõesti, mainitud 3 punkti on faktid. Samas, piisavalt pädev demagoog suudab nendele kolmele faktile tuginedes tõestada, et dinosaurused surid Homo Sapiens Sapiensi poolse liigküttimise tulemusena. Meaning - they dont mean shit. Võibolla on Milderid leidnud uue hingamise ja usu oma ettevõtmise edukusse. Võibolla olid nad purjus ja ostsid pohhuismist. Ainult nemad teavad. Kuna nad ostsid PÄRAST tulemuste avaldamist, siis pole põhjust igasugustel Ühe-Teate-Küll-Millise-Firma-Haipijatel köhida ja meelevaldseid järeldusi teha. Kui piisavalt kõvasti haipida, siis võib ka 892 aktsiaga kunagi "rikkaks" saada.

Muuseas, kui ma õieti mäletan, siis vist selle Ühe-Teate-Küll-Millise-Firma juhtivtöötaja/laborant tegi finantskeemilisi katseid enne tulemuste avaldamist. See oleks põhjus verd köhida. Aga what do i know, võibolla mäletan valesti.

to: MSM

Keegi pole ju kedagi sõimanud, nagu fun ka osutas. Tegu on ju lihtsalt küsimustega. Huvitav kuidas nendest süütutest küsimustest midagi sellist sai välja lugeda!? Tegu polnud ju ometigi arvamusavaldusega.

Diskleimer sama mis enne.
MSM, tänud komplimendi eest :)

Henno, tänud selgituse eest. Artiklist ei lugenud välja, et Milderid omavad vahetusvõlakirju vaid, et "võlakirjaprogrammi kohaselt saab tegevjuhtkond kuni 1. maini osta Baltika aktsiaid hinnaga 33,42 krooni aktsia". Milderite ostuhetkel oli hind ju odavam sellest. Muidugi on veel kirjutatud, et "mille realiseerimisel saaks juhtkond tänase päeva seisuga üle 1,5 miljoni krooni kasumit". Siit võib muidugi oletada, et mingit tulevikutehingut... Samas, kui 10000 aktsiapakk niimoodi turgu mõjutab, siis kuidas mõjutab turgu vastavat kasumit tootva aktsiapaki realiseerimine? Sellest peaks nüüd küll igaüks aru saama ja nii libedale jääle kasumi teenimisel vast ikka ei astuta... potentsiaalselt müüdav kogus oleks siis ju teoreetiliselt 10 kordi suurem sellest, millega siis "manipuleeriti" hinnatõstmiseks.
No see Baltika teema on ikka ÄP poolt väga pingutatult maisegieiteakustkohast välja imetud. Kui mingite väikeste diilidega suudeti aktsia hind tõsta üle vahetusvõlakirjade vastu saadava hinnataseme, siis ma tahaks nüüd näha, kuskohas on see turg, kes on valmis neid suuri aktsiakoguseid, mis vahetusvõlakirjadest saabuvad, samal hinnatasemel vastu võtma, et Milderid mingit reaalset kasumit selle tehingu pealt teeniksid. See, et mingitel suurtes kogustes seisvatel aktsiatel on kuskil peaaegu maailma vähimlikviidsel turul mingi virtuaalne turuhind, ei tähenda veel, et seda kasumit realiseerida saab.

Dis kleim er: mul ei ole väärtpabereid. üldse.
Ega Milderil ja teistel Baltika juhtivtöötajatel ei ole vaja kõiki võlakirju realiseerida, saab valida vaid sobiva koguse, mida õnnestuks turul müüa. Vaadake kas või börsiteadete järgi, ka võlakirjaprogrammi esimene osa kasutati väiksemate koguste kaupa ...

Ei ole vaja liigselt innustuda 1,5 miljoni suurusest võimalikust kasumist, kui reaalselt õnnestub välja võtta näiteks 100 000 kasumit, siis on ka see igati normaalne tootlus ju?

Rakvere ääred praegu 2.30 - 2.35

2.30 on ka 15% võrdlushinna limiidi järgi viimane võimalik hind kuhu saab orderi paigutada

eilne sulgemishind 2.70 - 15% = 2.30

Kui nii edasi läheb, siis võime täna näha võrdlushinna limiidi ajutist suurendamist börsi poolt, minu mäletamist mööda oleks see kolmas sellelaadne juhus, varasemalt Baltika ja Viisnurga puhul rakendatud
Siis peab küll päris kehvasti minema kui firma ülestöötamise asemel jahitakse 100 000 kroonist kasumit... aga nii mõnigi hea asi on just selliste rapsimiste pärast kihva keeratud.
Taksojuhid (mis jah küll käibel üldnimetasuena) ja keraamikud :))

Hansapanga keraamikust aktsionär Tatjana Zolotuhhina omab hetkel 300 Hansapanga aktsiat. “Tahan neid vaatamata Swedbanki pakkumisele veel juurde osta,” oli naine kindel.

ÄP 13.04.05
Siin peitub võimalus Swedpankile. Mingi 3% aktsiatest võivad nad ju rahulikult Zolotuhhinale müüa, no ütleme umbes 15 EUR eest. See ei takista neid hiljem ju 13.5'ga neidsamu aktsiad sundkorras tagasi osta ;-)
Ossa poiss! Ma lugesin ÄP-st seda morni meeleolu artiklit. Ma ei ole tükk aega NII südamest naernud. "Tehke, uus pank. Riik andku miljard." "Uus pintsak, uus portfell." See on HÜSTEERILISELT naljakas! :-D
mis Sa itsitad Karumõmm?:) ega see, kui ütlen, et homme võiks jumal vihma tuua tähenda koheselt vihmasadu homme või siis tõsimeeli sellisesse võimalusse uskumist. ja üleüldse miks mitte õelda sellist lauset (nagu äripäevas oli), kui oled juba 60 ning on siiber igasugusest vihkamisest ümberringi. miks mitte kutsuda esile seda kuradima hästi "peidetud sallivust" rahva seast? mina ei pea seda valeks - see on ergutus, see on toetamine, see on motivatsioon, see on usk, see on ühtekuuluvus ja see on eelkõige sallivus
rightsaid, ma olen selles äris piisavalt kaua olnud, et mitte evida absurdi suhtes tolerantsi ega empaatiat. Miks? Aga sellepärast, et ma olen näinud, kuidas see raha hävitab.

Lisaks on mul isiklik allergia selle suhtes, et mingid 60+ onud leiavad, et "riik" peaks maksma "miljardi" selleks, et meil oleks "oma" pank. Veelgi enam - riik peaks õla alla panema, et saaks jälle oma vara ligi kümnekordistada. Forget about it. Inimesed, kes selliseid avaldusi teevad, pole ikka mitte millelegi pihta saanud. Sorry.
Muide midagi annaks üliaktiivsetel teha. Aretada midagi näiteks Krediidipangast. Või näiteks LHV ostab mingi väiksema panga.
Aga arvan, et ajad on suurteks tõusudeks juba möödas ja pangandussektoris juba praegu tihe rebimine. Ja kui tuledki turule sööb su suur Rootslane lihtsalt ära.
Aga see Tatjana tahtis vist lihtsalt ajakrjanike tähelepanu.
Karumõmm, ma tahtsin juhtida lihtsalt tähelepanu sellele, et vaevalt see onu tõsiselt mõtles nagu peaks riik miljardi andma. pigem ma arvan tahtis ta anda mõista inimestele, et nad oleksid ettevõtlikumad. teeksid midagi, mitte ei istuks kusagil täies mahus välisosalusega firmas direktori kohal ning arvaksid end nabad olevat.
ma ei lugenud seda artiklit täies mahus, aga kui ma ei eksi, siis ta oli mingi panga asutaja?

geltmann ja teised. LHV on juba pank :) Mis tast enam teha. Ülekandeid saab teha, kuutasusid saab maksta. Internetipank on olemas. Tööandjal saaksid arvatavasti lasta ka palga LHV kontole automaatselt kanda.

Aasta pärast avatakse laenu, liisingu ja faktooringu osakond.
Ja siis saadetakse koju krediitkaart nagu amazon.com jt teevad :)
laenu juba saab ju :)
Korralikult kritiseeritakse siin küll,aga Lhv TOP 10 oli möni päev tagasi ka Tasr (hind11.50)!Tegi pika languse ja finantskurud arvasid ilmselt öige aeg olevat osta!Eile 8.90 peal oli päris löbus heitlike komme lugeda,täna -3%lisaks.Kas kõigil optsioonid -peal?
Muidugi, muidugi finantsKuru :D
rightsaid, isikliku kogemuse baasil või esitada järgnevad väited... Trust me - see vend mõtles täiesti tõsiselt, et riik peaks 1 mrd eeku "panema." Ja keraamik tahtis tõemeeli aktsiaid juurde osta... rääkimata sellest, et päriselt taheti ka 20 EEK dividendi aktsia kohta. Veelgi enam - ma isegi arvan, et kuskil südamesopis isegi oli mingi soovunelm, et saabki!