Täis peaga

Võibolla peaks vähem jooma? Kuigi, kaine peaga rohepöördes osalemine võib psüühika täitsa tuksi keerata. Umbes nagu 80-ndate teise poole komsomolid ja muud progressiivid, kes pidevalt vines olid, hiljem juba ka ennaktempos edenemisest ja lõplikust võidust kõnesid pidades.
"winston1984"
Jmke! Täiesti kooma hea! Ise 78 sündinud… JMKE

Oooo…ausalt seda kommi küll ei mäletanud aga jmke klapib isegi kaine peaga :)
Naiste jalgpall on super telespordiala - nagu meeste oma, aga aeglasem. Umbes nagu spordimaailma reaggae, muusika, mis mulle tegelikult ei meeldi muusikaliselt, küll aga kontseptuaalselt. Ideaalne vaatamiseks kivis, siis naiste jalgpallist räägin. Sama muidugi selle uue Barbie filmiga, mida ma pole küll veel näinud, aga treileri järgi tundub awesome. Pungist rääkides, see on ilmselt eesti muusikaajaloo top kümne lugu: https://psychoterror.bandcamp.com/track/ma-s-itsin-ra. Ka albumi nimilugu istub oma brutaalusega, mida alati punkmuusikast otsin. Isegi Freddy vox, mis varasemalt üleliia dramaatilisena on tundunud, sobib nüüd ideaalselt. Vokaal on teadupärast kõige tähtsam instrument, kuna suudab endas peita kõige rohkem emotsioone, mis on muusikas põhiline, te itimehed naudite muidugi küll põhiliselt kitarrisoolosid ja pärast arutate kui sitt saund oli. Eks igaühele oma.
"mykoloog"
Naiste jalgpall on super telespordiala - nagu meeste oma, aga aeglasem. Umbes nagu spordimaailma reaggae, muusika, mis mulle tegelikult ei meeldi muusikaliselt, küll aga kontseptuaalselt. Ideaalne vaatamiseks kivis, siis naiste jalgpallist räägin. Sama muidugi selle uue Barbie filmiga, mida ma pole küll veel näinud, aga treileri järgi tundub awesome. Pungist rääkides, see on ilmselt eesti muusikaajaloo top kümne lugu: https://psychoterror.bandcamp.com/track/ma-s-itsin-ra. Ka albumi nimilugu istub oma brutaalusega, mida alati punkmuusikast otsin. Isegi Freddy vox, mis varasemalt üleliia dramaatilisena on tundunud, sobib nüüd ideaalselt. Vokaal on teadupärast kõige tähtsam instrument, kuna suudab endas peita kõige rohkem emotsioone, mis on muusikas põhiline, te itimehed naudite muidugi küll põhiliselt kitarrisoolosid ja pärast arutate kui sitt saund oli. Eks igaühele oma.

See lugu ju puhas Deep Purple cover ….. :(
Ma ise ei ole muidu neid pöial üles, pöial alla nuppe siin foorumis kunagi vajutanud, vist ühe korra tegin erandi, kui keegi palus midagi hääletada, aga samas mingil levelil mõistan ka neid kooditreialeid, kes omast arust maailma muudavad pidevalt üht või teist nuppu sõtkudes
https://ypsilon.postimees.ee/7825833/muusikafestivalil-liam-gallagher-ei-talu-konstruktiivset-kriitikat
"mykoloog"
https://ypsilon.postimees.ee/7825833/muusikafestivalil-liam-gallagher-ei-talu-konstruktiivset-kriitikat

Sita iseloomuga kompeksides jobu päeva ülevaade, näitab Postimehe taset, et sellist peldikuseina toodangut avaldavad. Ei mõju haavatud intelektuaali mõtlisklusena - hale pask, mis niigi selge. Nagu sotsil ikka, pole tal ka kunagi rinnalihaseid olnud,
OMG... kui palju sellest sõnnikust on seeneka fantaasia ja kui palju "päriselt" oleks huvitav teada. Kui see on päriselt-päriselt seeneka päev, siis ...
Mulle see mykoloogi kirjutis küll meeldis. Näha on, et inimesel on vaimukust ja annet. Soovitaks kaine peaga ümber kirjutada mõnele novellikonkursile saata.
Gallagheri selle aasta esimene UK festaril esinemine tuleb alles uuel nädalal. Ja ma väga tahaks näha kuidas "plaadikogujast nohik" sellisel üritusel läbi purjus pööbli esiritta trügib. Liami käest saadud lõuahaak oleks sel juhul kõige muu kõrval magus kui litsi musi. Halvimal juhul lükatakse mykoloogi laip pühapäeva hilisõhtul kogu muu pasaga lihtsalt kokku.
Kolmandast lausest selgub, et Ave on tõusikmatsi supilt ja kepilt maha võtnud, nagu arvata oligi, miks solgitoru LHV foorumi suunas pärani on.
Rohket kannatlikkust ja vaba kettaruumi Ypsilonile, ehk saab siin õhu puhtamaks.
Õhu saaks puhtamaks ja ka LHV Grupi immateriaalse põhivara väärtuse kõrgemaks kui vaba teema okupeerinud Grossi poe gäng mõne muu foorumi leiaks. Mykoloogi tekst oli lõbus.
Hea lugemine, väga puhas Taksojuhi vaib. Lugemiselamust annab palju juurde see, et jutt on kirjutatud isiku poolt, kes siiralt selles "ükskord tuleb vihm ja puhastab tänavad" rööpas mõtleb.

Ning vaadake ikka ringi ka :D ja tutvuge autori teiste lugudega portaalis. 'Sõda' on nt. päris hea, myks on iseennast kirjutanud väikese mehe väikesesse power fantasysse (kohe nimeliselt, 'reamees mykoloog' :D :D), kus ta siis vapralt sooritab sõjakuritegusid ja omad veel ohverdavalt võtavad süü enda peale. Tubli kringel, pikalt ajas muigama.

Ootan järgmisi lugusi huviga.
Mulle meeldivad myko tekstid, hästi kirjutab. Kahjuks on sedasorti talendile nats keeruline leida väljundit, millega eluasemelaenud maksta ja lapsed üles kasvatada. Töö seab piirid, ontliku pereisa roll raamid. Nii seda auru ikka koguneb, mis välja laskmist nõuab.

Ootaksin minagi pigem järgmisi lugusid, kui siin foorumis kohati piinlikuks minevaid katseid mõnd mykole oponeerivat postitajat ad hominem alandada.
Seda shanri mida myko harrastab nimetatakse verbaalseks onanismiks, aga myko võib punnitada palju tahab, kaine peaga või täis peaga, muureku vastu ta ikka ei saa.
Ja mykole väike soovitus ka, tee seda ikka oma õige nime alt, siis saavad fännid päriselt õlale patsutama tulla ja avalik onanism annab suurema rahulduse ka.
Mykoloogi belletristilised katsetused on üks tema kõige vähemkahjulikke jooni. Häiriv on see, et kõiki tema nupukesi ühendab punase niidina tegevustiku keerlemine alko ja narko ümber. Get help! Jack Kerouac ja Allen Ginsberg on selles žanris juba kõik ära öelnud.
Hea lugu, mykoloog!
"mykoloog"

täitsa okei reportaaž ) .. kuna satun sel nädalal taaskord flow festivalile, siis on ehk soovitusi, millise staari käest oleks seal kõige mõistlikum lõuksi ja seeläbi kohalikes kõrtsides feimi saada? damon albarni võiks ju gorillaze või vendasid mothersbaughe sparksi lugude vahelekarjumisega irriteerida, aga esiteks on bluri ja devo frontmanid liiga viisakad ja rahulikud tüübid ning teiseks ei pruugi äärelinna karaokekapakkate iskelmäprinssidest kanta-asiakkaat neid tunda :)
Lahjavõitu "täis pea" kohta! Õppige suurmeister Venedikt Jerofeevilt!
Anname siis ka oma pisikese panuse foorumi belletristikasse:

Kord tuli minu ukse taha meie maja Aksel. Nina oli tal juba kaunikesti õline. Võiks õelda, et Aksel oli täitsa täis.
Aksel kutsus mind enda juurde "Laua Viina" jooma.
"Ma ei saa tulla," laususin kurva häälega.
"Miks?" tahtis Aksel teada.
"Sa pole meie maja Aksel," seletasin talle: "Sa oled naabermaja Kalle!"
"Olen või?" ei tahtnud Aksel hästi uskuda.
"Oled oled," rahustasin teda, "mine nüüd ilusti koju ja oota, ma tulen kohe sinu poole."
"Türa, ta on ikka niiiii loll, türamaivõi" mõtlesin, vaadates kuidas Aksel naabermaja poole kakerdas.
Tõin kähku Akseli juurest "Laua Viina" ja peitsin kapi taha.
Natukese aja pärast tuli minu juurde naabermaja Kalle, kes kaebas et Aksel oli talle molli andnud ja ta korterist välja visanud.
"Sa pole ju Kalle, sa oled Aksel" rahustasin ma sõpra. "Meie maja Aksel."
Rahunenult läks Kalle koju.
Natukese aja pärast oli ta mu ukse taga tagasi:
"Kuule, kus mu "Laua Viin" on???" tahtis ta teada.
"Türamaivõi!!!"

* * *

"Mis on parem kui õlu?" küsisin.
"Rohkem õlut", pakkus Pets.
"Rohkem õlut ja paar "Laua Viina," arvas naabermaja Kalle.
"Rohkem õlut, paar "Laua Viina" ja midagi tahedat peale hammustada," lisas Olks.
"Rohkem õlut, paar "Laua Viina", midagi tahedat peale hammustada ja mingid naised, kes pole piprad!" teatas Läti itimees Bizdauskas Muruganas.
Vaatasin neid heldimusega. On tore, kui sul on sellised intelligentsed sõbrad, kes teavad viit asja, mis on paremad kui õlu.
"Hea," mõtlesin ma veel, "et Akslit meie seltsis pole. See loll oleks nii kui nii midagi nõmedat ütlenud, umbes nagu "raamatud" või nii. Ja siis me oleksime pidanud talle peksa andma. Ilus õhtu oleks mokka läinud!"
"Offf"
Lahjavõitu "täis pea" kohta! Õppige suurmeister Venedikt Jerofeevilt!

jerofejevi teemasse toomisega meenus, et eelmisel nädalal ootamatu kutse peale ühele sünnipäevale tormates oleksin peaaegu kingitusega puterdanud .... haarasin seinalt ühe kobedama marche peedi, sellega oli tegelikult juba kõik korras .... aga. kui enne väljumist tekkis mõte, et miksmitte juubilari ka meeleoluka kirjandusega rõõmustada, sattus riiulites raamatuid lapates pihku kõikide meie hemisfääri ropu suuga joodikute eepos 'moskva-petuški' .. marker oli juba käes, et pühendust kirjutama hakata, kuid õigel hetkel tuli aru pähe ja kullafond jäi koju alles .. kingituseks läks siiski mitte palju kehvem valik - üks aegade asjalikumaid ja lõbusamaid reisijuhte, peter moore 'tualetis mitte sittuda' )
1 Like