Teeme nii, et siia teemasse võib postitada ainult siis, kui on joodud vähemalt pudel viina või ekvivalent. Mitte alkoholi propageerimiseks. In vino veritas. Lets beat the monkeys.
Umbes selline peab olema jah?
http://www.youtube.com/watch?v=3RJXP1tfSBM&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=tZmDWltBziM
http://www.youtube.com/watch?v=3RJXP1tfSBM&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=tZmDWltBziM
Hea mõte. Et siis kõik kes purjus, võivad ainult siia kirjutada. Enamusele saab see siis koduteemaks. :)
Ma olen natuke brändit joonud.
Hõkk, WYNN short, numbreid ei näe, aga seal kuskil
WYNN lõi kaineks ja out
alkohol
.....
Arvan, et Johan Bäckmanilt tuleks ära võtta "persona non grata" staatus, anda temale eesti kodakondsus ning valida tema Eesti keisriks. Äkki suhted Venemaaga paranevad.
PS Soomes ja Venemaal on hetkel Bäckman meedia esikaanelugu tänu tema väidetele Venemaa-pärit naiste laste sundäravötmisele soome ametnikute poolt, mis väided siis ei pea paika.
Lisainfo, joodud 12 ölupudelit (à 0,33 l, 4,5%), mis siis vastab väikse vodkapuleli alkoholisisaldusele (=on siis ekvivalentne ning kriteeriumile vastav). Kahjuks õlled juba lõppesid, mis tähendab, et uut "täis peaga" uudist pole oodata lähiaegadel.
PS Soomes ja Venemaal on hetkel Bäckman meedia esikaanelugu tänu tema väidetele Venemaa-pärit naiste laste sundäravötmisele soome ametnikute poolt, mis väided siis ei pea paika.
Lisainfo, joodud 12 ölupudelit (à 0,33 l, 4,5%), mis siis vastab väikse vodkapuleli alkoholisisaldusele (=on siis ekvivalentne ning kriteeriumile vastav). Kahjuks õlled juba lõppesid, mis tähendab, et uut "täis peaga" uudist pole oodata lähiaegadel.
Arvan, et promille on veel piisavalt, et selle teema all kommenteerida.
Soome taheti ka kunagi kuningast ning Soome parlament valis 1918 selleks Hesseni printsi Friedrich Karli.
Nagu teada, temast siiski ei saanud Soome valitsejat.
Eestil oleks nüüd erakorraline võimalus vältida Soome vigu. Kui eestil oleks keiser või kuningas, siis oleks ta ilmtingimata alati kutsutud nt. rootsi või taani või norra kuninglikute pulmadele ja nimeandmispidudele, nt Estelle omadele. Missugune propagandavõit see siis oleks Eesti riigile!
Soome taheti ka kunagi kuningast ning Soome parlament valis 1918 selleks Hesseni printsi Friedrich Karli.
Nagu teada, temast siiski ei saanud Soome valitsejat.
Eestil oleks nüüd erakorraline võimalus vältida Soome vigu. Kui eestil oleks keiser või kuningas, siis oleks ta ilmtingimata alati kutsutud nt. rootsi või taani või norra kuninglikute pulmadele ja nimeandmispidudele, nt Estelle omadele. Missugune propagandavõit see siis oleks Eesti riigile!
Vabandage, et olen seda kirjutades kaine, aga see värske uudis puudutab joomist ning sobib teemasse.
Briti teadlased leiutasid matemaatilise formula parimale õllele.
See on järgmine: E = - (0.62T2 + 39.2W2 + 62.4P2) + (21.8T + 184.4W + 395.4P + 94.5M - 90.25V) + 50(S + F + 6.4).
kus,
E = Factor describing overall enjoyment
T = The ambient temperature in degrees Celsius
W = The number of days until you are required back at work
P = The number of people with whom you are drinking
M = Related to your mood whilst drinking the pint
V = Related to the volume of the music being played
S and F are related to the availability of snacks and food.
Inglise keeles, Daily Mail
Soome keeles, Ilta-Sanomat
Youtube video: The science behind the perfect pint.
Briti teadlased leiutasid matemaatilise formula parimale õllele.
See on järgmine: E = - (0.62T2 + 39.2W2 + 62.4P2) + (21.8T + 184.4W + 395.4P + 94.5M - 90.25V) + 50(S + F + 6.4).
kus,
E = Factor describing overall enjoyment
T = The ambient temperature in degrees Celsius
W = The number of days until you are required back at work
P = The number of people with whom you are drinking
M = Related to your mood whilst drinking the pint
V = Related to the volume of the music being played
S and F are related to the availability of snacks and food.
Inglise keeles, Daily Mail
Soome keeles, Ilta-Sanomat
Youtube video: The science behind the perfect pint.
Korralik shot niidab ka väikese kogusega:
http://www.youtube.com/watch?v=0C0GXtzo9BE
http://www.youtube.com/watch?v=0C0GXtzo9BE
Satun mina teleka juurde ja mis ma näen: mingi pärdik ajab vahukomme suhu ja Kristjan Jõekalda keelab neid alla neelata. Laps vaatas nimelt harivat ja "pööraselt lõbusat" saadet "Minu mees suudab" Tema võib, ta väike veel. Aga Dionysose nimel, mina ei teeks iial midagi, et seda saadet ise vaadata või teistel võimaldada selle vaatamist. Ehk ainult siis, kui Kristjan Jõekalda ja produtsent Margna võistleksid omavahel, kes suudab endale (teineteisele; wink-wink) rohkem vahukomme perse toppida. Ja pärast seda võiks see pärdik, kes väidetavalt 5000 euri maksva kräpi saamise lootuses enesele vahukomme ohjeldamatult suhu ajas, needsamad kommid tõesti suhu toppida.
In vino veritas
In vino veritas
Aga minu küsimus on hoopis, miks kui jätta täis õlleklaas natukeseks seisma, tekivad klaasis õllevahu peale sellised naljakad rõngad nagu rõugearmid. Kahtlustan vandenõud. Ühtlasi sooviks järgmise pildiga tervitada kõiki seemnesööjaid

Ausi, see on juba antiikajast pärit tõde, et rahvas vajab tsirkust ja leiba.
Mida sa juhmile loomakarjale ikka muud pakud kui seda, millest nad aru saavad(mis on suht suure tõenäosusega otseses seoses nende vaimse tühjuse prevalleeringuga) ja neile lõbus-naljakas-põnev tundub.
Kui taoline meedia-alane ajuloputusvedelik müüb, järelikult on nõudlust.
Kõik need "Tantsud tähtedega", "Superstaari" saade, nutuseebikad jms. saast kuulub samuti selle alla.
Nende saadete vaatajaid võib põhimõtteliselt ühte suurte kasti või sulgu paigutada ja lasta omas mullis tiksuda kuni elupäevade lõpuni. Harivamate saadete vaatamine History, Investigation, Discovery, National geographic jms. kanalilt käib neile mentaalselt üle jõu, sest consuetudo est altera natura. (Harjumus on teine loomus).
Eelnev jutt ei käi muidugimõista nende kohta, kes kusagil maakohas elavad ning kel pole mingil põhjusel võimalust muid kanaleid peale eesti omade näha, vaid on ajaviiteks selleks sunnitud, mida telekast parasjagu ette söödetakse.
Stealth@coupleofwhisky.com
Mida sa juhmile loomakarjale ikka muud pakud kui seda, millest nad aru saavad(mis on suht suure tõenäosusega otseses seoses nende vaimse tühjuse prevalleeringuga) ja neile lõbus-naljakas-põnev tundub.
Kui taoline meedia-alane ajuloputusvedelik müüb, järelikult on nõudlust.
Kõik need "Tantsud tähtedega", "Superstaari" saade, nutuseebikad jms. saast kuulub samuti selle alla.
Nende saadete vaatajaid võib põhimõtteliselt ühte suurte kasti või sulgu paigutada ja lasta omas mullis tiksuda kuni elupäevade lõpuni. Harivamate saadete vaatamine History, Investigation, Discovery, National geographic jms. kanalilt käib neile mentaalselt üle jõu, sest consuetudo est altera natura. (Harjumus on teine loomus).
Eelnev jutt ei käi muidugimõista nende kohta, kes kusagil maakohas elavad ning kel pole mingil põhjusel võimalust muid kanaleid peale eesti omade näha, vaid on ajaviiteks selleks sunnitud, mida telekast parasjagu ette söödetakse.
Stealth@coupleofwhisky.com
Veidike kahtlen, et kas kõik täna varahommikul kommenteerinud tegelased on ikkagi reeglitest aru saanud, kuna neid kommentaare nii väikse vaheajaga siia ilmuvad. Mina seevastu täitan reeglistiku nõudmised ja isegi ületan neid. Viimasel ajal on enda kommenteerimist selle teema all on pidurdanud haigustumine, mis ei võimaldanud napsu võtta.
Tulin siia lihtsalt Teid teisi norima ja solvama ilma otsest ohtu füüsiliselt kahju saada ja seda teistele ka teha, kuigi see soome jäähokkeis siiski väga tavaline sündmus ongi kolleegide vahel (see on suur teema soome ajalehtedes viimasel ajal). Tugevad vennad need soomlased treenerid seal KHL-is ehk Ida-Euroopa hokiliigas, Avantgard, Omsk, Minsk jne.
Aga, seoses teemaga, postitan siia ühe väga hea naljafilmi alkoholi mõjudest ehk pohmellist. Kuigi see on inglise subtiitridega, arvan, et neid pole vaja, sest keel on universaalne. Soovitan siis vaadata Kummeli sketsi "Krapula ehk hang-over". Head vaatamist.
PS Teema arenemise huvides, võiks kirjutada pohmelli vastsest meetmetest, kuid mitte soovitada üldse mitte napsitamist.
Kahjuks mina kunagi (enam) ei joo ennast nii purju, et pohmell oleks, aga varasema kogemusega tuginedes soovitan soolakurke ja praetud peekonit ning õlut. Seks pole ka paha.
Tulin siia lihtsalt Teid teisi norima ja solvama ilma otsest ohtu füüsiliselt kahju saada ja seda teistele ka teha, kuigi see soome jäähokkeis siiski väga tavaline sündmus ongi kolleegide vahel (see on suur teema soome ajalehtedes viimasel ajal). Tugevad vennad need soomlased treenerid seal KHL-is ehk Ida-Euroopa hokiliigas, Avantgard, Omsk, Minsk jne.
Aga, seoses teemaga, postitan siia ühe väga hea naljafilmi alkoholi mõjudest ehk pohmellist. Kuigi see on inglise subtiitridega, arvan, et neid pole vaja, sest keel on universaalne. Soovitan siis vaadata Kummeli sketsi "Krapula ehk hang-over". Head vaatamist.
PS Teema arenemise huvides, võiks kirjutada pohmelli vastsest meetmetest, kuid mitte soovitada üldse mitte napsitamist.
Kahjuks mina kunagi (enam) ei joo ennast nii purju, et pohmell oleks, aga varasema kogemusega tuginedes soovitan soolakurke ja praetud peekonit ning õlut. Seks pole ka paha.
Täpsustan,
siis, pohmelli raviks ei soovi ühtegi kommentaari, et "ära joo", vaid veidi konstruktiivsemad nõuannet, sest see on juba päris mitut, tavaliselt 8-12 tundi hilinenud nõuanne.
Seks üksinda eriti ei aita, tuleb ainuld halb tuju. Mõtlesin, et seks partneriga pole paha pohmelli ravimiseks - kolmekesi läheb juba liiga keeruliseks, ei siis soovita. Vähemalt mitte esmaraviks. Lisaks, see partner võib pakkuda seda soolakurki ja praetud peekonit otse voodisse nii, et ei pea oma keha eriti liigutamagi.
siis, pohmelli raviks ei soovi ühtegi kommentaari, et "ära joo", vaid veidi konstruktiivsemad nõuannet, sest see on juba päris mitut, tavaliselt 8-12 tundi hilinenud nõuanne.
Seks üksinda eriti ei aita, tuleb ainuld halb tuju. Mõtlesin, et seks partneriga pole paha pohmelli ravimiseks - kolmekesi läheb juba liiga keeruliseks, ei siis soovita. Vähemalt mitte esmaraviks. Lisaks, see partner võib pakkuda seda soolakurki ja praetud peekonit otse voodisse nii, et ei pea oma keha eriti liigutamagi.
Pohmaka vastu aitab ainult üks asi: tuleb kütet juurde lisada. See pole lihtne, pead kogu aeg valvel olema ja ennast jälgima 24/7. Ei tohi lasta veres alkoholi tasemel langeda kriitilisest piirist allapoole.
Olen mõned kümned aastad seda harjutanud, kõige raskem oli alguses unes jooma õppida. Sain selle selgeks alles pärast seda, kui olin unes kõndima õppinud. Olen unes suutnud isegi poes viina järel käia. Siis veel öist alkoholimüügi keeldu ei olnud.
Aga vanasti oligi elu teistmoodi. Selleks, et katastroof-filme vaadata, pidid palitu selga ajama ja kino poole kõmpima. Tänasel päeval võtad kodusel diivanil popcorni kõrvale väikse õlle ja vaatad CNN-ist Sandyt. Elu on lill.
No stocks but afraid going long soon.
Olen mõned kümned aastad seda harjutanud, kõige raskem oli alguses unes jooma õppida. Sain selle selgeks alles pärast seda, kui olin unes kõndima õppinud. Olen unes suutnud isegi poes viina järel käia. Siis veel öist alkoholimüügi keeldu ei olnud.
Aga vanasti oligi elu teistmoodi. Selleks, et katastroof-filme vaadata, pidid palitu selga ajama ja kino poole kõmpima. Tänasel päeval võtad kodusel diivanil popcorni kõrvale väikse õlle ja vaatad CNN-ist Sandyt. Elu on lill.
No stocks but afraid going long soon.
Naljakas sell oled, Aadu Parm. Kirjutasid:
" Ei tohi lasta veres alkoholi tasemel langeda kriitilisest piirist allapoole.
Olen mõned kümned aastad seda harjutanud, "
Praktiliselt oled siis oma sõnade järgi olnud pidevalt purjus "mõned kümned" aastad.
Tegelikult, peaksid siis kirjutama siia foorumisse kalmistust, mida on veidi raske uskuda.
Kahjuks puudub endal mõne napsu võrra sellest, et siia teemasse kirjutada tohiksin, kriteeriumi täites. Andestanete?
" Ei tohi lasta veres alkoholi tasemel langeda kriitilisest piirist allapoole.
Olen mõned kümned aastad seda harjutanud, "
Praktiliselt oled siis oma sõnade järgi olnud pidevalt purjus "mõned kümned" aastad.
Tegelikult, peaksid siis kirjutama siia foorumisse kalmistust, mida on veidi raske uskuda.
Kahjuks puudub endal mõne napsu võrra sellest, et siia teemasse kirjutada tohiksin, kriteeriumi täites. Andestanete?