"upser"
käisin põiel ära. ei mitään, haige oled ikka, mykko!
Selles pole kahtlust, lisaks olen küll heasüdamlik - ei suuda kunagi pisaraid tagasi hoida pühalikel momentidel, eriti kui eesti lapsed laulavad rahvuslikke laule, tönnisin lahinal nagu titt siin eelmine nädalavahetus kui ühel üritusel mudilaskoor Kauges Külas esitas, pidin isegi päiksekad ette panema, kuna piinlik hakkas - samas valu pärast ei nuta kunagi, kuna õigel mehele see ei sobi - aga ääretult ebameeldiv inimene, kuna mul on lisaks varsa arule kalduvus ka ebaväärikalt käituda, mis selles eas mehele kuidagi ei sobi. Inimene võiks ikka vahel ka passi vaadata ja oma käitumises vastavad korrektuurid teha, ei sobi 50ndates naistele lahtisi pikki juukseid, koos avatud dekoltee ja miniseelikuga kanda. Samamoodi ei sobi 50ndates mehele teksade ja t-särgiga ringi kõndida. On inimesi, kes ei ole sellest aru saanud, ega suutnud täiskasvanuks saada, nagu mina, sellistega pole midagi teha, normaalne paarisuhe on sellise vastutusvõimetu igavese lapsega välistatud, prioriteedid peaksid olema selleks ajaks juba ammu paika loksunud, kui ei ole, siis on midagi kasvatuses valesti läinud. Eks selliseid ühiskondlikke hoiakuid ju meile kogu aeg meedia kaudu sisendatakse ja nüüd on muidugi tulemus käes. Eelmine põlvkond käis viisakas õhtutualetis ooperis selles eas, tänane viiekümnene jookseb endiselt põlvpükstes ringi ja muud ei ole kui üks ihhiihii ja ahhahhaa. Vot sinna oleme jõudnud, vabakasvatuse vili on nüüd käes. Ja mida aeg edasi, seda hullemaks läheb, seda rohkem selliseid vastutustundetuid suuri lapsi tekib, tegemist on täieliku pandeemiaga, ma ei tea, mis sellest uuest või järgmisest põlvkonnast veel saab, halli habemega mehed käituvad nagu teismelised, ilmselt oleme teel purgatoorse hukatuse poole, igasugused luberastid (librastid, kes harrastavad geiseksi) on sisulisel kogu avaliku ruumi üle võtnud, kui nüüd ka eesti rahvas ei ärka sellise sodomiitse tankirünnaku peale, siis võib eesti rahva ilmselt tõesti maha kanda. Eriti kõnekas on see, et siin ainult endast räägin, nagu see oleks maailma tähtsaim asi, või kedagi üldse huvitaks, see enesekesksus lõpeb siin sellega, et elujõulisemad tsivilisatsioonid lihtsalt võtavad meie riigi üle niikaua kuni meie oma naba imetleme. Nii et kui küsid miks jood, siis vastan, et suurest murest põhiliselt, siis kui vastutustunne minus ärkab, juhtub see küll tavaliselt peale seitsmendat õlli. Tunnen, et alkohol on tarkade inimeste jook, kahtlematult pean ka ennast selliseks, ning jooma peaks mitte kurvastusest, vaid rõõmust, aga ikkagi kuidagi ei suuda Vargamäe Andrest välja saada endast, tundub, et see on meie dna-sse igaveseks keevitatud. Mõnikord samas jälle mingi vastutustunne ei ärkagi, siis käin põhiliselt sotsiaalmeedias inimesi anonüümselt vatnikuks sõimamas ja muidu kaost külvamas, kuna kaos on teadupärast korra ema, vot sellised mõtted tulid hetkel pähe mulle oma ilmatupika põieka ajal.