Täis peaga

Ma ise väga loodan, et siin tõenäused ei kehti ja elan ikka reaalsuses, kuigi selle tõenäosus on pigem null.

pole ajalukku kaevunud, aga kas ikka ainult "täis peaga>"
Igav, igav, ma pean vähemalt 2 kuud veel ootama, et välikaminasse tuli süüdata ja seda harivat lhv foorumit ei pea reedeti harimise eesmärgil lugema.
Lihtsalt, ehk te ei tea Titus formula
See valem näitab üsna täpselt, kui kaugel planeedid on Päikesest, ja pakub koha ka Maa ja Marsi vahele, kus planeetide asemel on asteroidid.
siin võiks ka uhuu tuuridele teema teha, kui kaugel ikkagi planeedid päikesest on....
Kuna vaidluses läks kaotsi:
Ma näen Marxis ja eriti Foucault's rünnakut teaduse vastu.
Rünnakut, mida kaasnev protoplasma heaks kiitis.
Ise täna muidu tegin kivi, vaatasin aknast välja ja nägin akna taga puu otsas oravat istumas, käbisid näkitsemas ja ise samal ajal mind kurja näoga põrnitsemas. Millegipärast tekkis mul küsimus, et mida orav must arvab. Kohendasin oma lössis asendit veits ja ajasin selja sirgu, et oravale paremat muljet jätta, ise lootes, et ta aru ei saa mu peas valitsevast segadusest. Ei teagi miks, lihtsalt sellel hetkel tundus, et hinges on küsimusi rohkem kui vastuseid.
"Velikij"
"Stealth"
Ja nüüd tarkuseterad alkohoolikutele: saa teada, kas tarvitad liiga palju alkoholi
Taoline targutamine ajab lausa jooma.

Mina kui krooniline alkohoolik lugesin Stealth viidatud loo muidugi läbi ja sain kohe rämeda pohmaka. Ausalt öelda, ei saa ma aru, kellele selliseid artikleid kirjutatakse? Aia, valus on!
"Näiteks annab suur klaas (250 ml) veini ligikaudu 160 kcal ja pudel õlut (500 ml) 225 kcal."
No johhaidii!
Arvestades elementaarseid viisakusreegleid, et veiniklaas täidetakse reeglina kolmandikuni ja mitte kunagi üle poole, siis minge oma baarikapi juurde ja vaadake, kui mitu veiniklaasi mahutavusega 500 ml kuni 750 ml sealt leiate?

pean tunnistama, et ka mul on, lisaks väga suurtele veiniklaasidele, üks kolmveerandliitrine kõrge jala peal shampa klaas.. kunagi, kui üks eesti hittseriaal meil kontoris filmimas käis ja ma seal nendega hilisõhtuteni tiksusin, siis võtete lõpus, kui töö oli tehtud, kallasime näitlejate ja teiste telekäbidega sinna terve pudeli vahuveini sisse ja lahendasime ära . visuaalselt pettis klaasi suurus mahutavuse tegeliku möödu ära ja tihtipeale imestati, et kuidas see võimalik on )

natuke ka praktilisi näpunäiteid selle teema residentidele. kui mõni aeg tagasi perearstile kurtsin, et teatud perioodidel, enamasti reisidel umbes nii kuu-paarise intervalliga, kipub alkoholi selgelt liiga palju kuluma, andis lugupeetud doktor isegi minusugusele paadunud jõmmile ootamatu soovituse - kui tahad juua, jäta need veinid, konjakid, rummid, õlled, liköörishotid ja muu, kus kurat ja joo viina. see on puhas ja ilma liigsete parkaineteta kraam. pole küll kunagi teab mis viinamees olnud, aga kui inimene on oma ala kümmekond aastat ülikoolis õppinud ning hippokratese vande andnud, tuleb ehk haritud spetsialisti uskuda? ;)
Oops, nii juhtub kui nõrgema iseloomuga inimene ootab külalisi, kes jäävad tulemata ja jääb norutama..
0.75 klaasid on mul ka, üks kord olen kasutanud, ebamugavad. Vesipead klaaside hulgas
Muurek vaheta arsti, viin on üks kõige kõrgema kalorisisaldusega jook :) Ma peale trenni tavaliselt teen 100g, aitab taastuda.
"Fredegunde"

Vale. Need kaks venda on täiega teadlased. Seevastu Paul Feyerabend on raamatus "Against Method" tapab igasuguse usu teaduse vastu.
"Aight"
"Draax"
"Velikij"
Arvestades elementaarseid viisakusreegleid, et veiniklaas täidetakse reeglina kolmandikuni ja mitte kunagi üle poole, siis minge oma baarikapi juurde ja vaadake, kui mitu veiniklaasi mahutavusega 500 ml kuni 750 ml sealt leiate? Tulemus palun kirjutada siia foorumisse, koopia võib saata ka Tervise Arengu Instituuti.

Mul on veiniklaasid, mille mahutavus on 780 ml, kui ma ei eksi. Neid on 2tk. Kunagi mingi Rimi kleepsukogumise kampaania tagajärjel koju tekkinud. Mahutab ilusti terve pudeli ära ja saab sirge näoga öelda, et alkoholi puhul piirdun alati kõigest ühe klaasiga.

Teil peab olema mingi erakordne anne, et suudate neid kleepse koguda. :)

Kui juba tõsiselt suurte veiniklaaside peale jutt läks, siis võtta kohe täiskomplekt, vähemaga pole mõtet jännata.

"upser"
Igav, igav, ma pean vähemalt 2 kuud veel ootama, et välikaminasse tuli süüdata ja seda harivat lhv foorumit ei pea reedeti harimise eesmärgil lugema.

Mis takistab väikest aastapäevakogunemist välikamina ümber teha?
Issand, ma mõtlesin oma lolli peaga, et peaksin laskma oma konto sulgeda, aga seda kõike siin lugedes on valus loobuda!
Mina otsustasin täielikult oma elu muuta, saunatamise tõin neljapäevale, saab vabalt vaadata reedeseid asju nädalavahetuse pilguga. Otsustasin uuesti lugeda kodanik Russowi raamatut, juba varem ja eile õhtul, no ei tulnud und, ei tulnud, läks uni ära. Ma pole kunagi aru saanud, kuidas see raamat peaks eestlaste enesetunnet tõstma? Pergale, kui mina oleks see konkreetne "talumees" või mõni teine, ma ei tea......
Sattusin Järve keskusse. Avastasin koridorist Kunmani valimisplakati. Koju jõudes olin sunnitud korgi maha võtma. Ei suutnud teisiti edasi elada.
Mina vana jobu, kelle esinemad on siin eestis dateeritud aastast 1614, või ehk varem, ei ümise, vaatlen ja .....
Ise aastaid teen ise oma graafiku aga saun ikka reedel ja pohmell laupäeval. Mingi kodanlik ajalugu on ajju salvestatud.
Intel? Pikalt radaril….kogu muu semi on lennanud!?
Fortumi lisasin … suurelt, 10% kogu varandusest…