Ma olen kunagi nooruses ka ühte nii imehead võltsitud valget kurge joonud, et siiamaani on meeles. Odavamapoolseid veine joon ka siiamaani. Aga konjakiga on mul eriline suhe. Kui käsi peaks VSi poole sirutuma, siis pigem ostaks iga kell juba normaalsema viski. Kui konjak, siis võiks olla ikka konjak.
Minu siniverelised varbad ausalt öeldes värisevad, kui ma mõtlen, kuhu saksamaa on langenud...
Minu õnneks on liikumisi, mis teeb tee võiduni!
Saunast hea tulle neid kommentaariume lugema, vahel lähen närvi, vahest naerad südamest, peaks olema ju targad inimesed siin, aga mille poolest delfi kehvem on?
Ohh, mulle meeldib, vaadata inimesi, eriti meie "rikkaid", mida nad kannavad ja millega nad sõidavad.
Kui raha veel autoks jagub, siis riided .....
"upser"
Ohh, mulle meeldib, vaadata inimesi, eriti meie "rikkaid", mida nad kannavad ja millega nad sõidavad.
"Rikka" tunneb kaugelt ära. Eesti "rikas" kannab kohustuslikku "vormirõivast" -- tepitud jope (sihuke triibuline). Triiksärk. Selle peal V-kaelusega sviiter. Beež! Või indigo. Kallist nägu firma-teksad või smart casual püksid. Te-ikka-näete-et-me-maksame-vähemalt-200-eur-püksid. Kui püksid on indigo on sviiter beež. Kui püksid on peesid, on sviiter hall või indigo. Paksu raamiga "intelligentse" välja nägemisega prillid. Massiivsed paksu tallaga kingad. Kindlasti ECCO, Bata või mõni muu "premium" bränd.
Ma olen edukas (keskastme kontoriplankton) karjub kogu see kostüüm, kõigile kes vaadata viitsivad, 100 mp peale.
Sellise eduka, keskklassi keskmise keskastme tunneb kauglet ära. Ja nad on kõik ühte nägu.
"Offf""upser"
"Rikka" tunneb kaugelt ära. Eesti "rikas" kannab kohustuslikku "vormirõivast" -- tepitud jope (sihuke triibuline). Triiksärk. Selle peal V-kaelusega sviiter. Beež! Või indigo. Kallist nägu firma-teksad või smart casual püksid. Te-ikka-näete-et-me-maksame-vähemalt-200-eur-püksid. Kui püksid on indigo on sviiter beež. Kui püksid on peesid, on sviiter hall või indigo. Paksu raamiga "intelligentse" välja nägemisega prillid. Massiivsed paksu tallaga kingad. Kindlasti ECCO, Bata või mõni muu "premium" bränd.
Ma olen edukas (keskastme kontoriplankton) karjub kogu see kostüüm, kõigile kes vaadata viitsivad, 100 mp peale.
Sellise eduka, keskklassi keskmise keskastme tunneb kauglet ära. Ja nad on kõik ühte nägu.
See on ehk mingi moefad hoopis? Kunagi käisid pubekad ringi emo-stiilis ruuduliste sallidega, seejärel tulid manbunid ja kõrvaauke venitavate rõngastega tegelased pildile. Praegu on lohvakad teksad, massiivsed kotad ja naisterahvastel need pea-kõrvasoojendajad (nagu müts, aga tipu osa puudu).
https://www.npr.org/2019/03/10/702063209/man-inadvertently-proves-that-hipsters-look-alike-by-mistaking-photo-as-himself
PS: Härra upser, kas pea valutab või on täitsa OK olla?
"Offf""upser"
Tõeliselt rikas ja ilus mees on märgatav veel kaugemalt. Neis on ikka seda päris maitset ja stiili. Suure raha ja tarkuse hõngu levitades paistavad kaugele ning on kaunistuseks kogu linnale. Võltsrikkad vakatavad ning plankton häbeneb nende paljastava pilgu all.
Tegelikut on mul õnnestunud oma joobeastet varjata, Ja üldse, enamus meestel on vedelad munad
"Marvin"
Ziff saab mulle helistada, kui tahab. Mõni teine siinne saab ka. Inimesed kõik. Tõsi - mõni võib tegelikult reptiil olla :P
Arvestades, et reptiile on meie seas veidi alla 5% (mis ei muuda fakti, et nad meid tegelikkuses juhivad ja meie tegevusi suunavad) ning eeldades, et LHV foorum on representatiivne valim ühiskonnast, siis on reptiile siin ilmselt päris mitu tükki.
Ainus probleem on selles, et väga mitmed meist veel ei usu reptiilide ülemvõimu. Õnneks on see ajutine.
"Velikij""Marvin"
Ziff saab mulle helistada, kui tahab. Mõni teine siinne saab ka. Inimesed kõik. Tõsi - mõni võib tegelikult reptiil olla :P
Arvestades, et reptiile on meie seas veidi alla 5% (mis ei muuda fakti, et nad meid tegelikkuses juhivad ja meie tegevusi suunavad) ning eeldades, et LHV foorum on representatiivne valim ühiskonnast, siis on reptiile siin ilmselt päris mitu tükki.
Ainus probleem on selles, et väga mitmed meist veel ei usu reptiilide ülemvõimu. Õnneks on see ajutine.
Reptiil ja vasakukäeline on üksseesama?
"zuckerblaum""Velikij""Marvin"
Reptiil ja vasakukäeline on üksseesama?
Hea küsimus, millele ma vastust kahjuks ei tea (pakun, et siiski pigem ei), aga vasakukäeliste vastikust oskab siinsetest foorumlastest kindlasti kõige paremini kommenteerida Pahurik. Nende vint on lihtsalt valepidi ja see on vastik-vastik-vastik.
Ohoh, keegi on baarikapi sisu ikka väga rivitult lasknud :)
Aga antagu minna, selleks see teema ju ongi loodud..
Aga antagu minna, selleks see teema ju ongi loodud..
Ja nüüd tarkuseterad alkohoolikutele: saa teada, kas tarvitad liiga palju alkoholi
Taoline targutamine ajab lausa jooma.
"Stealth"
Ja nüüd tarkuseterad alkohoolikutele: saa teada, kas tarvitad liiga palju alkoholi
Mina kui krooniline alkohoolik lugesin Stealth viidatud loo muidugi läbi ja sain kohe rämeda pohmaka. Ausalt öelda, ei saa ma aru, kellele selliseid artikleid kirjutatakse? Aia, valus on!
"Näiteks annab suur klaas (250 ml) veini ligikaudu 160 kcal ja pudel õlut (500 ml) 225 kcal."
No johhaidii!
Arvestades elementaarseid viisakusreegleid, et veiniklaas täidetakse reeglina kolmandikuni ja mitte kunagi üle poole, siis minge oma baarikapi juurde ja vaadake, kui mitu veiniklaasi mahutavusega 500 ml kuni 750 ml sealt leiate? Tulemus palun kirjutada siia foorumisse, koopia võib saata ka Tervise Arengu Instituuti.
Pärast seda arutlemine, kas kuiv vein sisaldab ikka sama palju kaloreid, kui poolmagus jne jne, tundub juba lihtsalt ausa alkohooliku mõnitamisena.
"Velikij"
Arvestades elementaarseid viisakusreegleid, et veiniklaas täidetakse reeglina kolmandikuni ja mitte kunagi üle poole, siis minge oma baarikapi juurde ja vaadake, kui mitu veiniklaasi mahutavusega 500 ml kuni 750 ml sealt leiate? Tulemus palun kirjutada siia foorumisse, koopia võib saata ka Tervise Arengu Instituuti.
Mul on veiniklaasid, mille mahutavus on 780 ml, kui ma ei eksi. Neid on 2tk. Kunagi mingi Rimi kleepsukogumise kampaania tagajärjel koju tekkinud. Mahutab ilusti terve pudeli ära ja saab sirge näoga öelda, et alkoholi puhul piirdun alati kõigest ühe klaasiga.
"Draax""Velikij"
Mul on veiniklaasid, mille mahutavus on 780 ml, kui ma ei eksi. Neid on 2tk. Kunagi mingi Rimi kleepsukogumise kampaania tagajärjel koju tekkinud. Mahutab ilusti terve pudeli ära ja saab sirge näoga öelda, et alkoholi puhul piirdun alati kõigest ühe klaasiga.
Teil peab olema mingi erakordne anne, et suudate neid kleepse koguda. :)
Täpsustaks teemat ühe kasutu faktiga. Nimelt õlle kalorsus on madalam kui näiteks mahladel.
Õlu pilsner .100g 29 kcal
Apelsini täismahl 100g 43 kcal
Vein punane 100g 70 kcal,
"stigheide"
Täpsustaks teemat ühe kasutu faktiga. Nimelt õlle kalorsus on madalam kui näiteks mahladel.
Ma täpsustaksin ka natuke. Pilsner polegi mingi õlu. Äärmisel juhul ehk laste õlu. Alexander 41 kcal.
Või no kui soovite, siis Bock 42kcal.
Aga ikkagi madalam kui mahladel. Nii et ses mõttes faktimajandusega kõik korras.