Ja veel 2k @ 11.15.
Vahepeal tundub, et liiga vara hakkasin ostma, aga rsk, this is way overdone!
Ja nüüd siis otsustas firma ametlikult ka kinnitada. Muus osas üllatust ei olnud, oluline see lõik:
However, Synchronoss will not participate in the on-site, retail store activations associated with the 3G iPhone, which was already taken into consideration when we provided our revised financial outlook on our first quarter 2008 financial results conference call.
Ehk siis selleks aastaks rohkem negatiivseid üllatusi oodata pole. Ainult upside.
However, Synchronoss will not participate in the on-site, retail store activations associated with the 3G iPhone, which was already taken into consideration when we provided our revised financial outlook on our first quarter 2008 financial results conference call.
Ehk siis selleks aastaks rohkem negatiivseid üllatusi oodata pole. Ainult upside.
Jaa, jim, ma ostsin ka näpuotsaga @ 11.25 ja pean sind vastutavaks, kui asjas peppu lähevad! ;)
Kas ma olen õieti arusaanud, et suur investeerima kutsuv lugu SNCR taga on lühidalt järgmine:
Firmal on ainult üks toode. Ta on suutnud seda turustada ühele kliendile. Ja nüüd see klient enam ei vaja seda toodet.
Firmal on ainult üks toode. Ta on suutnud seda turustada ühele kliendile. Ja nüüd see klient enam ei vaja seda toodet.
Nelc, sa oled absoluutselt valesti aru saanud :)
Loll, aga järjekindel nagu ma olen - long veel 1k SNCR @ $10.9.
Loll, aga järjekindel nagu ma olen - long veel 1k SNCR @ $10.9.
4k long based on what? It can’t go down any more! This ain’t trading (regardless of the outcome) but gambling, big time ;)
See ei olegi treiding :) SNCR on mu investeerimisidee. Põhjustest ja firmast on ülevalpool juttu. Praegu pakub turg lihtsalt võimalust hea hinnaga osta ja ma kasutan seda.
Analüüsi pool on jah pikaajaline aga execution meenutab pigem treidimist - long 07/5 , sell 09/6. Kas kavatsed seda 4k hoida järgmised 12+ kuud? ;)
Hoian senikaua, kuni risk/reward hea tundub :) Kui stock peaks kiiresti uuesti mingi 20% jooksma, siis müün maha jällegi. Take the profits when offered..
Ja üldiselt, päris rumal oleks kurta 09/06 müümise üle, eksju? :) 10 senti allpool viimase aja tippu.. + veel enne üritust, mille kohta võis oodata, et pakub volatiilsust. Ainult sellest on kahju, et kogu positsiooni siis maha ei müünud :)
Ja üldiselt, päris rumal oleks kurta 09/06 müümise üle, eksju? :) 10 senti allpool viimase aja tippu.. + veel enne üritust, mille kohta võis oodata, et pakub volatiilsust. Ainult sellest on kahju, et kogu positsiooni siis maha ei müünud :)
Vahepeal jäi puhkuse tõttu soodsad ostukohad aktsias kasutamata kahjuks. Karta on, et enam nii häid võimalusi ei teki, sest on selgunud, et Apple on ilma Synchronossita mõnevõrra hädas telefonide aktiveerimisega, see võtab jõle kaua aega ja tehnoloogia ei taha vastu pidada. Näiteks Piper kirjutab järgmist:
However, the rate at which Apple was able to sell handsets was
significantly slower than the previous launch due to the in-store activation process. At the first launch some Apple stores
could sell over 1,000 iPhones per hour, compared to this year when we estimate that most Apple stores took ~15 min. to
activate each iPhone 3G.
Kui arvestada, et poodides on järjekorrad, siis 15 minutit ühe telefoni aktiveerimiseks on ikka kohutavalt pikk aeg. On kuulda olnud, et osades poodides polegi telefone aktiveeritud ja seda on pidanud inimesed ise kodus tegema - vesi Synchronossi veskile. Tuletan meelde, poodides aktiveeritud iPhoned lähevad Synchronossist mööda, aga inimeste enda poolt iTunes'i kaudu aktiveeritud iPhonede pealt peaks Synchronoss endiselt oma tulu saama.
Aga suures plaanis see ilmselt midagi ei muuda, vähemalt praegu. Võib ainult loota, et kolmanda põlvkonna iPhone puhul mõtleb Apple jälle ümber ja hakkab Synchronossi kasutama :) Aga põhirõhk on ikkagi mujal ja SNCR tõenäoliselt endiselt 2009 story pigem. Igatahes mina erilisi lootusi iPhone peale ei pane.
However, the rate at which Apple was able to sell handsets was
significantly slower than the previous launch due to the in-store activation process. At the first launch some Apple stores
could sell over 1,000 iPhones per hour, compared to this year when we estimate that most Apple stores took ~15 min. to
activate each iPhone 3G.
Kui arvestada, et poodides on järjekorrad, siis 15 minutit ühe telefoni aktiveerimiseks on ikka kohutavalt pikk aeg. On kuulda olnud, et osades poodides polegi telefone aktiveeritud ja seda on pidanud inimesed ise kodus tegema - vesi Synchronossi veskile. Tuletan meelde, poodides aktiveeritud iPhoned lähevad Synchronossist mööda, aga inimeste enda poolt iTunes'i kaudu aktiveeritud iPhonede pealt peaks Synchronoss endiselt oma tulu saama.
Aga suures plaanis see ilmselt midagi ei muuda, vähemalt praegu. Võib ainult loota, et kolmanda põlvkonna iPhone puhul mõtleb Apple jälle ümber ja hakkab Synchronossi kasutama :) Aga põhirõhk on ikkagi mujal ja SNCR tõenäoliselt endiselt 2009 story pigem. Igatahes mina erilisi lootusi iPhone peale ei pane.
Miks see tänane uudis nõnda soodsalt mõjus?
Siukseid PR-üritusi ju korraldatakse ikka..
Siukseid PR-üritusi ju korraldatakse ikka..
Synchronossi puhul jäi välja toomata leping Brightpointiga (NASDAQ:CELL). Tegemist on väga arvestatava firmaga mobiiltelefonide distributsiooni alal, seda eriti USAs. Vahendatud telefonide arv oli esimeses kvartalis järgmine (10Q andmetel)
Wireless devices sold through distribution: 6,358
Wireless devices handled through logistic services: Americas 15,426
Sellele järgnes hiljuti Brightpointi leping Nokiaga, mille kohaselt hakkab Brightpoint opereerima Nokia online poodi USAs, kasutades Synchronossi telefonide aktiveerimiseks. Ühesõnaga positiivne areng, mis minu arvates on teenimatult tähelepanuta jäänud, seda ka minu enda poolt vähemalt siin foorumis :) Lisaks paistab, et vähemalt osad on uuesti hakanud lootma natuke iPhone pealt ja see ongi aktsia sellisesse tõusu ajanud. Tulemused on 5. augustil, sõltub, mis aktsia teeb, võibolla vähendan riske ja müün osa aktsiaid tulemuste eel. Samas seekord ootaks pigem positiivset üllatust..
Wireless devices sold through distribution: 6,358
Wireless devices handled through logistic services: Americas 15,426
Sellele järgnes hiljuti Brightpointi leping Nokiaga, mille kohaselt hakkab Brightpoint opereerima Nokia online poodi USAs, kasutades Synchronossi telefonide aktiveerimiseks. Ühesõnaga positiivne areng, mis minu arvates on teenimatult tähelepanuta jäänud, seda ka minu enda poolt vähemalt siin foorumis :) Lisaks paistab, et vähemalt osad on uuesti hakanud lootma natuke iPhone pealt ja see ongi aktsia sellisesse tõusu ajanud. Tulemused on 5. augustil, sõltub, mis aktsia teeb, võibolla vähendan riske ja müün osa aktsiaid tulemuste eel. Samas seekord ootaks pigem positiivset üllatust..
Synchronossil on järgmisel teisipäeval, 5. augustil tulemused peale turu sulgemist. Olen üsna pikalt kahevahel olnud, mida oma positsiooniga teha: kuna riskihaldusest ma midagi ei tea, siis olen üsna suure positsiooni kätte võtnud, 5k aktsiat keskmise hinnaga $11.52.
Synchronoss on päris mitu korda järjest pettumuse valmistanud majandustulemustega, seetõttu ei ole just kuigi suurt soovi kogu positsiooni üle tulemuste hoida. Teisest küljest on mul tunne, et seekord võiks tulemused pigem kergelt positiivse üllatuse valmistada. Mais tõmmati prognoosid alla suuresti iPhone kadumise tõttu, juunis peale 3G iPhone osas selguse saamist kinnitati, et guidance juba arvestab sellega. Kuna vahepeal oli iPhonede aktiveerimisega poodides raskusi (ja seda tehti iTunesi läbi kodus, st Synchronossi lahendust kasutades), siis võib siit kerge ülespoole üllatus tulla alanud kvartaliks. Samas see peaks olema ühekordne üllatus antud kvartalisse ja ei muuda selle aasta storyt. Ei tahaks uuesti iPhone õnge minna ja selle peale lootma jääda, sellepärast tahaks riske vähemalt osaliselt alla võtta ja positsiooni vähendada. Aega selleks veel mõned päevad, nii et panin müügiorderid välja 1k kaupa järgmistel hindadel:
$12.96
$12.78
$12.58
Lihtsalt tunduvad sellised toredad numbrid :) Pean veel nädalavahetusel natuke aru, võibolla panen ülejäänud aktsiad ka müüki. Kui aktsia niimoodi tõuseb, siis järelikult on ikkagi investorite ootused jälle üles aetud. Viimastel kvartalitel pole juhtkond just väga hästi suutnud vastata ootustele. Ühest küljest on see muidugi lühinägelik, vaadata ainult lühiajalisi numbreid, aga kuna selline turg on, siis tuleb sellega arvestada. Risk/reward üle tulemuste hoidmisel tundub negatiivne, kui juhtkond peaks taaskord prognoosidega pettumuse valmistama, siis saab aktsia päris kõvasti karistatud.
Synchronoss on päris mitu korda järjest pettumuse valmistanud majandustulemustega, seetõttu ei ole just kuigi suurt soovi kogu positsiooni üle tulemuste hoida. Teisest küljest on mul tunne, et seekord võiks tulemused pigem kergelt positiivse üllatuse valmistada. Mais tõmmati prognoosid alla suuresti iPhone kadumise tõttu, juunis peale 3G iPhone osas selguse saamist kinnitati, et guidance juba arvestab sellega. Kuna vahepeal oli iPhonede aktiveerimisega poodides raskusi (ja seda tehti iTunesi läbi kodus, st Synchronossi lahendust kasutades), siis võib siit kerge ülespoole üllatus tulla alanud kvartaliks. Samas see peaks olema ühekordne üllatus antud kvartalisse ja ei muuda selle aasta storyt. Ei tahaks uuesti iPhone õnge minna ja selle peale lootma jääda, sellepärast tahaks riske vähemalt osaliselt alla võtta ja positsiooni vähendada. Aega selleks veel mõned päevad, nii et panin müügiorderid välja 1k kaupa järgmistel hindadel:
$12.96
$12.78
$12.58
Lihtsalt tunduvad sellised toredad numbrid :) Pean veel nädalavahetusel natuke aru, võibolla panen ülejäänud aktsiad ka müüki. Kui aktsia niimoodi tõuseb, siis järelikult on ikkagi investorite ootused jälle üles aetud. Viimastel kvartalitel pole juhtkond just väga hästi suutnud vastata ootustele. Ühest küljest on see muidugi lühinägelik, vaadata ainult lühiajalisi numbreid, aga kuna selline turg on, siis tuleb sellega arvestada. Risk/reward üle tulemuste hoidmisel tundub negatiivne, kui juhtkond peaks taaskord prognoosidega pettumuse valmistama, siis saab aktsia päris kõvasti karistatud.
Esimene 1k siiski läks $12.40 pealt, aega üsna vähe tulemuste eel ja tahaks positsiooni vähendada. Vb toon teisi ordereid ka allapoole.
Ah, müüsin kõik SNCR maha ca $12.4 juurest. Reedeõhtune ostuhuvi kõrge short interestiga aktsias, ei tundu midagi sellist, mis võiks püsima jääda. Kasum jäi küll nigelamaks, kui oleks oodanud, aga mis teha. Allpool $11.5 olen uuesti ostmas võibolla enne tulemusi, kui võimalus tekib.
Võtsin ikkagi 900 SNCR tagasi @ $11.75. Suurem tõenäosus on ikkagi positiivseks üllatuseks ja reaktsiooniks seekord, probleem ainult selles, et pettumuse korral oleks langus taaskord korralik. See on piisavalt väike kogus, et vajadusel pärast juurde averageda :) Aga samas ei jää päris kõrvale, kui peaks korralik liikumine ülespoole.
miks sul yldse vaja riskida? sa peaks ju jõudma tulemustele reageerida kiiremini kui suurem enamus ja ennem massi krabada kui pos. yllatus piilub
PS Vahva on see, et investeerimisideena on SNCR olnud tegelikult suur läbikukkumine: sellest hetkest kui ma soovitasin, on see tulnud ca $18 > $12 ehk siis mingi kolmandik kaotust. Aga selle aja jooksul olen ma kolmel korral aktsiaga kasumit võtnud :) Treideri mentaliteedist võtta kasumit kui antakse on vist ikkagi kasu ka. Ja teisest küljest see rõhutab, kui oluline on execution isegi investeerimise juures, kauplemisest rääkimata.
White Nigga, kui tulemused on selgelt üle, siis kahtlane, et reageerida jõuan piisavalt kiiresti, pealegi pole järelturul aktsiad saada.
Whitenigga, eelmine kord ju gappis mingi 9 USD alla tulemuste peale, samamoodi oleks võinud ilmselt ülespoole gappida. Ma ei mäleta küll kui suur esialgne järelturu gap alla oli, kuid mingi 6 USD ilmselt ikka, seal ei ole kiirest reaktsioonist midagi kasu.
Ma mõtlesin just jimi käest ka uurida, kas täielik positsiooni äramüük enne tulemusi on ikka mõistlik - idee aluseks on ju fundamentaalne tugevus ja sageli see realiseerub hinnas tulemuste peale. Nii et mu meelest osaline tagasiost makes sense. Mis puudutab treideri mentaliteeti, siis eelmine kord enne tulemusi positsiooni sulgemine oleks võinud tähendada ka seda, et tugevate tulemuste puhul oleks tõusust ilma jäänud ja oleks liiga aktiivne positsiooni management kahju toonud.
Ma mõtlesin just jimi käest ka uurida, kas täielik positsiooni äramüük enne tulemusi on ikka mõistlik - idee aluseks on ju fundamentaalne tugevus ja sageli see realiseerub hinnas tulemuste peale. Nii et mu meelest osaline tagasiost makes sense. Mis puudutab treideri mentaliteeti, siis eelmine kord enne tulemusi positsiooni sulgemine oleks võinud tähendada ka seda, et tugevate tulemuste puhul oleks tõusust ilma jäänud ja oleks liiga aktiivne positsiooni management kahju toonud.