Küberkuritegevus on IT probleem? Stefan, lolliks läksid või?
Selge, terrorism on Smith&Wessoni probleem, mitte kellegi teise probleem.
Küberkuritegevus on lihtsalt üks kuriteoliik ja raha liigub seal kõvasti.
Narkokuritegevus on ka põhimõtteliselt "farmaatsia" "probleem"? Kas nii stefan?
Sihukest jama peab ikka lugema, et oeh. Sularaha käibeltkõrvadamine ei aita võidelda maksupettuste ja "MUSTA RAHAGA". Küberkuritegevus on hea näide sellest.
stefanOfff
stefan, sulle on KORDUVALT selgitatud, et väike kasu, mis sellest asjast tõuseb, et kaalu mitte kuidagi üles suuremat KAHJU ja JAMA, mis selline totrus (sullivaba üh) kaasa toob. See restoranipidaja ja tema kopikad on muki-kaka. Juba ammu ületab küberkuritegevuse käive tavalise kuritegevuse oma. Mis, nad arveldavad sinu meelest sullis või?
Üks on IT-turvalisuse probleem, teine on maksupettuse probleem. Sa argumenteerid maksuprobleemide lahendamise vastu, argumendiga, et IT-probleemid on palju suuremad. 1) Keegi ei tea kui suured om maksupettused. 2) Ühe probleemi olemasolu pole argument mitte tegeleda teise probleemiga.
suurem osa maksupettusi tehakse samuti elektrooniliselt. Sinu meelest liigutatakse miljoneid riikide vahel kilekotidega raha tassides vöi? Kas maksuvabade firmadega arveldati/arveldatakse sularahas? Eks Stefani sugused mötlevadki välja neid tuhande euro deklareerimise ja muid toredaid seadusi, mis ausa maksumaksja elu kibedaks teevad, aga petturitele ei möju.
Kui te ei usu minu juttu maksuprobleemidest seoses sularahatehingutega, palun googeldage!
Jah, paraku on paljud Eestlased juba oma ajud ära googeldanud.
Stefan, edasi!
* Kui igav on siis googelda ka chemtraili jne. Loe lisaks vikipeediat, ei tee lausa doktoritöö ja siis viiteks pane vikipeedia. Kurat peatage maa, ma tahan siit maha saada. Kollektiivne lolliksminemine.
Stefan, edasi!
* Kui igav on siis googelda ka chemtraili jne. Loe lisaks vikipeediat, ei tee lausa doktoritöö ja siis viiteks pane vikipeedia. Kurat peatage maa, ma tahan siit maha saada. Kollektiivne lolliksminemine.
'Fingerprint credit cards' to replace PIN numbers
http://www.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/borrowing/creditcards/11182904/Fingerprint-credit-cards-to-replace-PIN-numbers.html
http://www.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/borrowing/creditcards/11182904/Fingerprint-credit-cards-to-replace-PIN-numbers.html
Sõrmejälje saab tänapäeval kätte juba ka paari meetri pealt sõrme pildistades, see küll hea idee ei ole.
decibel
Sõrmejälje saab tänapäeval kätte juba ka paari meetri pealt sõrme pildistades, see küll hea idee ei ole.
Pigem selle asemel silma vikerkesta skänner.
Või siis veenimustri tuvastus (Jaapani Mitsubishi pangad juba kasutavad tuvastamiseks): http://www.fujitsu.com/jp/group/frontech/en/solutions/business-technology/security/palmsecure/sensor/index.html
Ma küll ei taha sellist ühiskonda, kus sularaha ei käibi. Punkt. Ma ei taha et kõigist mu huvidest, hobidest , pahedest , harjumustest märk maha jääks, mida uurida ja analüüsida saab.
Iga värdjas saaks siis kokku lugeda palju ma kuu jooksul veini joon, millist veini joon ja kust seda ostan. Kellega joon ja kus joon - mõni asi võiks ikka enda teada ka jääda.
Iga värdjas saaks siis kokku lugeda palju ma kuu jooksul veini joon, millist veini joon ja kust seda ostan. Kellega joon ja kus joon - mõni asi võiks ikka enda teada ka jääda.
TNT, see rong on ammu läinud.
Karum6mm
TNT, see rong on ammu läinud.
kas on? Hetkel on veel oma teha, kuidas maksad ja kas tahad kliendikaardi masinast läbi tömmata.
Eks pangaonude huvi ole muidugi, et ükski euro nende poolt maksustamata ei jääks. Stefan vöiks kokku arvata, kui palju pangad seda elektroonilist raha maksustavad aasta jooksul.
Kui sa kolid Ruhnu saarele, ei kasuta mobiili ega internetti, siis ei ole rong läinud ;-)
Kaardimaksega tipi jätmine on ilmselt nii suur lollus, et hiljuti esmakordselt seda nippi kasutada proovides veenis ettekandja mind tippi MITTE jätma.
Karum6mm
Kui sa kolid Ruhnu saarele, ei kasuta mobiili ega internetti, siis ei ole rong läinud ;-)
mobiili pealt saab aru, mia ma joon ja söön kodus? See, et sinu liikumised on teada on üks asi, see, mis paberiga tagumikku pühid ja millist rummi jood jne, tiba teine.
Aga ega sa ei saagi muud rääkida, kaardimaksete pealt koorimine on nii hea bisnes, et patt oleks muud rääkida :D
Selle koha peal olen ma tarbija, kellel bisnispoolest on üpriski ükskõik. Küll aga näen ma seda, et sularaha välja puksimine on finantssektoris arenenud maailmas totally a thing.
Njahh, mul on kuri ja karvane kahtlus, et härrased finantsistid on antud kontekstis veidi nagu lühinägelikud ja saevad sedasama pekki, mille peal nad ise istuvad.
Karum6mm
Mõte iseenesest seda rada mööda liigub küll. Ega väga ei kaotaks kah midagi.
Tõkestamatult keskeale läheneva meesterahva jaoks on see üks hea unistust. Ka mina jagan seda.
Eks ma seebniku jutust saan aru. Tüübid ju koorivad plekki müügilt sama edukalt kui riik . Riik 20% seebnikud koos sweednikega 2?, 3%?. Normaalne, kui noored leiavad, et see on OK, siis Helm tuleb varsti välja ideega, et ettevõtted peaksid oma vabu vahendeid hakkama maksuameti kontodel hoiustama, kust siis piisava põhjenduse olemasolul vahendeid eraldatakse.
Päris äge tulevik , mis? Nagu Minority Reportis?
Lihtsamatele tegelastele kiip naha alla ja ei pea kassas mingi kaardi ja järtsiga jändama, ja-jaa.
Päris äge tulevik , mis? Nagu Minority Reportis?
Lihtsamatele tegelastele kiip naha alla ja ei pea kassas mingi kaardi ja järtsiga jändama, ja-jaa.
Noh, tegelikult soovitakse jõuda ju selleni, et igasugune rahaoperatsioon oleks tasuline. Sul on raha, aga et seda kasutada, selleks pead sa kasutama pangateenuseid. Täna see veel nii ei ole ja seetõttu ei julge pangad ka teatud piiridest üle minna. Kui aga raha pole võimalik, enam füüsiliselt pangaväliselt omada, siis alles saab näha kui lolliks ajab ahnus pankurid.
Järgmisteks sammudeks võib ennustada järgmist: Raha omamise eest kethestatakse maks (mõtle kui mõnus lisasissetulek). Ehk siis, et raha omada, tuleb seda pidevalt juurde teenida, muidu sulab teenustasude ja maksude kätte ära. Noja teiseks võiks kehtestada veel käibemaksu kulla ostule/müügile kui osapoolteks pole fin. inst.
Et ulme ja haige fantaasia? We'll see.
Kui rääkida arenenud riikidest, siis arenenud riikides on sularaha üsna popp. Eriti näiteks Saksamaal ja Hispaanias. Meil aga üritatakse siin mingit võltsfooni luua. Pigem oleme meie esimesed oma agaruses ja ogaruses, kes tahaks endal jalad maha lõigata.
Järgmisteks sammudeks võib ennustada järgmist: Raha omamise eest kethestatakse maks (mõtle kui mõnus lisasissetulek). Ehk siis, et raha omada, tuleb seda pidevalt juurde teenida, muidu sulab teenustasude ja maksude kätte ära. Noja teiseks võiks kehtestada veel käibemaksu kulla ostule/müügile kui osapoolteks pole fin. inst.
Et ulme ja haige fantaasia? We'll see.
Kui rääkida arenenud riikidest, siis arenenud riikides on sularaha üsna popp. Eriti näiteks Saksamaal ja Hispaanias. Meil aga üritatakse siin mingit võltsfooni luua. Pigem oleme meie esimesed oma agaruses ja ogaruses, kes tahaks endal jalad maha lõigata.