sport!

Kindlasti saaks. Erinevalt sinust ei ole mina perfektne. Point oli selles, et ilu hindamine on subjektiivne. Mis ühele ilus, on teisele kole ja vastupidi. Pildil olev naine teeb trenni, näeb vaeva ja näitab enda sihikindlust. Kui meeldib, siis vaatad ja kui ei meeldi ei vaata.

2 Likes

“Täitsa normaalsed” need eliitvõistlejad kindlasti pole. Lihas ikka punnitab ja õlast on kõvasti laiemad kui keskmine naisterahvas.

Aga tõsi, et lavavorm, grimm ja poosid lisavad seda efekti kõvasti ja võistlusvälisel ajal kas või jõusaalis ei tundu see mulje nii kontrastne.

Muidugi, kui eliitvõistlejatest natuke allapoole minna, siis seal igasugu proovijaid ja poolamatööre, kas või see BSH kes ka mingis klassis üles astus. Nemad on heas vormis (keskmise inimese kohta), aga üldse mitte nii jubedalt lihastes, et seda kuidagi ebanaiselikuks pidada.

Näed, mul sarnast küll võtta ei ole? Täislaiuses ja lihased punnitama poseeritud. Netu. Küll on mul endast üks stuudios tehtud aktifotode seeria. 30- ndate algupoolel sai tänu sõbrantsile tehtud. Lihtsalt iseendale mälestuseks. Mustvalged, täitsa kenad. Praegu on vanim laps pea sama vana. Aga teie seda ei näe. Fantaseerige. Lubatud.

Õige naise jaoks on ju ikka kõige suurem nauding ja närvikõdi see, kui alasti pilt mõne ajakirja esikaanel ilmub. Kuskil sahtlipõhjas olev foto ei paku pooltki seda.

Hästi provotseeritud, ajusaagimilaadsele isegi võiks toimida?

Jätkame parem tagandatud presidendiga? Samuti naine. Kõik saavad hambaid teritada, mina kaasa arvatud. Et siis siinkohal ma nendin, et Kanter, vaatamata kõigele, on spordikeskkonna karjatamisel nõrgem tegelane. Suhtlusviisilt saab küll punkte rohkem.

Kanteril on see eelis, et keegi ei saa olümpiavõitjale öelda, nagu too ei teaks mis see “päris sport” on.

3 Likes

“Sellest saab nüüd veidi üle nädala, kui heinode koondis vabastas naispresidendi olümpiakomitee juhi kohalt. Heinode koondis ütlen, sest ühisnimetaja ja lipukandja valisid nad ise.”
Kes nii ütles täna?

pole sellelgi valge kampsuniga kilekottidega mehel ülearu palju päevi oma ametis jäänud…

3 Likes

Nii ütles läbi Eesti ajaloo väikseima toetusega valitsusjuht ja kogenud kilekotiraha organisaator.

7 Likes

Isa-Sildarul toodi uus tummine luukere kapist välja ning valge kampsun otsustas Sildarude juhtumis prohvetlikuks osutunud Kersti ja kriisis visklevalt EOK-lt “mis nüüd edasi saab?” küsiva umbuskliku ajakirjanduse kiiluvees endale pisut profiiti lõigata.

Lühemalt: peaminister prognoosib, et kogu selle kompoti kangelaseks saab Kersti ja tark on end tema paati sättida.

2 Likes

Tegelt on see häbematu, et neid lindistusi tuuakse välja iga natukese aja tagant juba mitmendat aastat. Palju neid veel tulemas on?

3 Likes

See on häbematu tõesti. Härra Sildaru lubamatut käitumist kajastavad lindistused tuleks kõik välja tuua, et saaks selgeks, millise inimesega tegelikult tegemist on.

2 Likes

kõik, kes on kunagi ise teismelist kasvatanud, peaksid väga hästi teadma, et väga suure tõenäosusega on väga raske leida teismelist, kelle vanem ei oleks kordagi enesevalitsust kaotanud või olnud selle kaotamisele väga lähedal.
ehk siis, seliste lindistuste puhul on üldjuhul avalikustatud ainult nö. klikimagneti osa ehk siis ‘avaldajale sobiv’ väljavõte mingi konkreetse eesmärgi saavutamiseks, seega tasub alati proovida vaadata metsa puude taga ja aru saada - kes, mida ja milleks ning kuna teeb?
Ma ei ütle et hr.Sildaru on puhas nigu prillikivi, väga tõenäoliselt mitte …
küll aga on mul juba pikemat aega jäänud arvamus - et neiu Sildaru on läinud ‘all in’ st. saanud sportimise asemel endale uue elu eesmärgi, milleks on oma isa täielik mutta tampimine.
ehk minujaoks on tegu pada sõimab katelt
ehk eesti tavapärane külaelu/mustapesu avalik pesemine, mis ei tee üht osapoolt teisest paremaks ja peeglisse vaatamise põhjust on mõlemal osapoolel ning
nii mõnelgi juhul, peaks nn. süüdistav pool, seda isegi rohkem tegema, sest sageli on tema oma ‘õiguse tagaajamisega’ tegelikult rohkem rappa jooksnud, kuna ‘süüdlane’ on juba ammuilma oma teo tagajärgedest või vigadest aru saanud ning korrigeerivad tegevused teinud/suurema teadlikkuse oma vigadest omandanud aga ‘süüdistaja’ paneb jätkuvalt nigu vigane plaat sama vingu edasi.
ps. kahjuks pole see perekond ainuke ega jää viimaseks, keda raha laiali on ajanud …

20 Likes

kõik, kes on kunagi ise teismelist kasvatanud, peaksid väga hästi teadma, et väga suure tõenäosusega on väga raske leida teismelist, kelle vanem ei oleks kordagi enesevalitsust kaotanud või olnud selle kaotamisele väga lähedal.
„Äh? Kuuled või? Tüa sa oled nagu mingi väike plika või? Mina jälle süüdi, mina jälle süüdi. Tüa! F**k you ! Pui, me ei jõua isegi koju selleks ajaks. No tü*a, *fk* , hakka liigutama. No tüa, sa oled 17-aastane, sa oled tüa tippsportlane. Sa oled nagu tita, noh. Mida sa teed plika? Sa ei ole tippsportlane. Anna andeks, noh. Sa ei ole, sa ei käitu nii. 17-aastased on tü*a täiskasvanud inimesed, nad saavad aru, mida nad elus teevad ja tahavad. Mida sa teed?“
See on tõesti huvitav arusaam, et enesevalitsuse kaotanud isa räägib oma tütrega sellisel viisil. Isana, kes peaks oma lastele väärtusi ja moraalset käitumist õpetama on siin ikka suure varuga tuimalt lati alt läbi joostud.

4 Likes

Tõnis treenerina on tipp aga lapsevanemana ilmselgelt on paljuski ebaõnnestunud, vähemalt esimese lapsega.

Teisalt nende lõigutud lintide puhul tahaks kuulda ka seda, mis oli eelnev vestlus. Tundub, et neiu oskab hästi vanamehe nuppe vajutada, et nii närvi minnakse. Ma pole veendunud, et selline laps, kes aastaid komprat kogub ja linte lõigub, nüüd ise ka päris inglike on. Tundub selline järjepidev ussitamine ja kiunu ajamine. Eks need jamad ikka algasid sealt, kui vanematel kadus omavaheline usaldus (Kelly raamatus on mainitud pereema “rumalat tempu”) ja pereelus hakkas käärima(ilmselt ka laste kruttimine). Süüdistused väärkohtlemises, raha, maja, lindid on kõik järgnev. Võib-olla on antud juhul isegi Tõnis vaimse terrori alla kannatanu… ta lihtsalt ei ole seda endale teadvustanud.

14 Likes

Komprat kogus ju emme ja lindistas.

Kus on võrdõigusvoliniku silmad? Peaminister
halvustamas teatud soolist ja vanuselist inimrühma?

Aaaaaga kui oleks miskit Karenite suunas öeldud, kas ka siis oleks skandaaliainest küllaga?

7 Likes

Tahtmata isa-Sildaru jubedat käitumist õigustada, soovin tütar-Sildarult küsida: kas fotosid, lindistusi on veel? Kui on, miks need jupikaupa avalikuks tulevad? Mida isa peab tegema, et ta saaks oma karistuse(d) lõplikult kätte, et eluga edasi minna?

8 Likes

Mulle tundub, et tõde tuleb päevavalgele, tasapisi. Üks asi on need salvestused, aga omaette teema on see, mille pärast kohtus käiakse - omastamine ja valetamine sponsorrahadega, sellest me vaatame praegu omakorda mööda. Kui see kõik vastab tõele (ja hetkel tundub küll nii), siis - olgem ausad, see ju vargus. Ja valetamine teleeetris seal Kanal 2 saates.

Kurikuulsad youtube videod siin ja siin.

Eks lükake siis ümber…

Tegelikult on selline tõendite jupikaupa väljatoomine, kuna antud juhul taodeldakse sellega rahalist kasu, käsitletav väljapressimisena ja otseselt kriminaalne tegevus.

Pole mõtet isegi neid uusi linte ja videosid vaadata enam. Täiesti ilmselt ei olnud nende lindistamise ajal reaalselt mingit kahju väljapressijale, kuna muidu oleks neid juba protsessi käigus käsitletud, ainuke huvi on kahjuks rahaline ja poliitiline.

4 Likes