Kuidas meie sportlastel läheb ning kuidas kullalootus Eesti reitinguootusi tõstab. Pöidlad pihku!!
Eurospordi pealt naiste laskesuusatamine. Paar eestlast peaks ka osa võtma.
mulle meeldib uisutamine kõigerohkem
Suusatamise tõttu jäeti pühapäeval näitamata IT Crowd. See tundub uskumatu, isegi ebareaalne, aga nii see on.
Troim: ja mitte ainult IT osakond. Ka 'Allo, 'Allo ja Vanad trikid. Samal ajal näitas ETV2 4:44 kestvat telelavastust Rudolf ja Irma. Tõeliselt lahe valik. Taliolümpia või Tammsaare. Kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes Rudolfit ja Irmat vaatas? Algusest lõpuni? Ise tegivad suure reklaami, et pange endale sisse digi, näete ETV2 ja taliolümpiat kogu hiilguses - ning siis kasutavad primaarkanalit taliolümpiaks ning lasevad ETV2-st Tammsaare eepost. Ma tahaks päris ausalt, kohe tõesti teada, kes on see kodanik, kes pühapäevase saadete valiku eest vastutas. Sellel inimesel on midagi peas üsna tõsiselt rikkis.
Mitte et ma ei mõtle, et Rudolfit ja Irmat ei peaks mitte kunagi näitama. Eks kindlasti leidub sellelegi oma huvigrupp. Pangu keset päeva, siis seisab ETV2 nagunii jõude. Praegune ajastus oli aga tõeliselt masendav.
Mitte et ma ei mõtle, et Rudolfit ja Irmat ei peaks mitte kunagi näitama. Eks kindlasti leidub sellelegi oma huvigrupp. Pangu keset päeva, siis seisab ETV2 nagunii jõude. Praegune ajastus oli aga tõeliselt masendav.
Jäi silma uudise kuidas omavahel vastamisi sattusid eestlane Dmitri Ivanov ja lätlane Sergej Gulakov. Eestlane Ivanon pidi paraku lätlase Gulakovi inteligentsile ja füüsilisele paremusele alla vanduma.
Eestlane vs. lätlane
Eestlane vs. lätlane
Märtin lüpsis esimesel katsel sekundi km pealt.
Mees võiks lõpuks fännidele vastu tulla ja WRC-s uuesti paugutama hakata
Klitschko-Wach
RTL kell 23:10
RTL kell 23:10
Soome poksija Robert Helenius kohtab täna (tegelikult homme 0:45) Sherman Williamsi Jamaikalt. Pole siiski mingi tiitlimats.
Jääme siis ootama Klitscko-Helenius võistlust. Kunagi tulevikus ehk toimub.
Jääme siis ootama Klitscko-Helenius võistlust. Kunagi tulevikus ehk toimub.
Klitschko will defend his belts in Hamburg on 10 November 2012.[41] His opponent for the fight will be undefeated 27-0 (15 KO) Mariusz Wach. Klitschko last fought in Hamburg in July 2011, when he dethroned David Haye via unanimous decision as WBA beltholder at the Imtech Arena. If the fight between Klitschko and Wach happens, it will be the first time in his 16-year pro career Wladimir Klitschko faces an opponent taller than himself.[42] At 2.02 metres tall with a reach of 2.08 metres, the Kraków-born Wach, who is based in the United States, is 4 centimetres taller than Klitschko with a reach two centimeters longer.
wikipedia
wikipedia
Vaatasin Klitško ja Wachi matši. Ega Wachil erilist võimalust ei olnud. Oleks ta ukrainlasele 5.raundis vähe varem pihta saanud, siis oleks võib-olla lootust olnud. Aga see oli ka enamvähem ainuke löök, mis korralikult sihile jõudis. Klitško tagus seda poolakat ikka korralikult - müts maha, et lõpuni vastu pidas. Ma arvan, et ükspuha, kes teine, oleks enne 12.raundi lõppu kindlalt pikali olnud.
Grattis Stefan och Sverige.
Inglismaa - Zlatan 2:4.
Siin Zlatan Ibrahimovitzi supergoal, kolmas siis selles matsis. Tasub vaadata.
Inglismaa - Zlatan 2:4.
Siin Zlatan Ibrahimovitzi supergoal, kolmas siis selles matsis. Tasub vaadata.
Täna siis Läti spordile hea päev. Ernest Gulbis alistas Prantsusmaa Lahtistel MV maailma kõigi aegade parima tennisisti Roger Federeri ja jõudis elus teist korda 8 parima hulka.
pahurik
Täna siis Läti spordile hea päev. Ernest Gulbis alistas Prantsusmaa Lahtistel MV maailma kõigi aegade parima tennisisti Roger Federeri ja jõudis elus teist korda 8 parima hulka.
http://www.youtube.com/watch?v=ssy2poR4qGU
Nädalavahetusel sai võrkpalli meestekoondis EM valiksarjas alagrupis teise koha ja mängib järgmisel aastal otsustavates mängudes Rootsiga. Eestil on hea võimalus saada kolmandat korda järjest! finaalturniirile.
Omaette fenomen on veel see, et võrkpallis lähevad igal aastal parimad pojad kaugemale piiri taha tugevamatesse liigadesse ja jäävadki piiri taha mängima.
Omaette fenomen on veel see, et võrkpallis lähevad igal aastal parimad pojad kaugemale piiri taha tugevamatesse liigadesse ja jäävadki piiri taha mängima.
ja nüüd on Gulbis poolfinaalis
https://www.youtube.com/watch?v=6sMcVNXz_i4
https://www.youtube.com/watch?v=6sMcVNXz_i4
Gulbisel ei ole just kerge vastane.
6:3 läks esimene ja nüüd 4:3 taga (ise kohe servima)
6:3 läks esimene ja nüüd 4:3 taga (ise kohe servima)
Kaks head spordipäeva Kadrioru staadionis, kuigi tänane võistlustemperatuur langes 7 kraadini. Ma ei tea kas kunagi on Eesti kergejõustik olnud nii hea kui praegu. Räägitakse palju Eesti jooksjatest, kes on küll suured talentid, aga kui vaadata maailma tippu siis on ilmselt eelkõige viskealadel kus Eestil on võimalusi. Seal jällegi vaadatakse eelkõige mehi, aga tulevikustaare võib leida hoopis Eesti naiste hulgast, ma arvan.