Mitte onuheinod vaid spordiinimesed.
Kaljulaid üritas oma lõhestamise praktikat tuua ka spordiliikumisse aga EOK tegelikud eesmärgid peaks veidi rohkem spordiga olema seotud
Alaliidud tegutsevad edasi, EOK poolsed alaliitude toetused ja spordistipendiumid on paigas. Kersti lahkumisega ja Kanteri kt-ks määramisega toimib organisatsioon edasi.
On ka häid uudiseid. Kersti jäi just õigel ajal töötuks, et uuele väljakutsele vastata. Kadriorust tuleb viimasel ajal veidraid signaale Kremliga läbirääkimise vajadusest. Kerstil on vähemalt kogemus olemas.
Svetagrigorjevate ja mikkpärnitsate leeris valitseb täna ahastus ja peataolek. Nende matroon ja ideoloogiline ema peab end töötuna arvele võtma. Lootused eesti sport sooideoloogilisesse raamidesse suruda on liiva jokksmas. 56% Eesti spordiüldsusest tuleb ümber defineerida onuheinodeks. President Kaljulaidi Fondi katse programmiga “Her Turn” asendada spordivaldkonna tuleviku kujundamisel see seltskond naissoost spordijuhtidega, on ohus.
Töötuna ta küll ennast arvele ei pea võtma. Tal jookseb presidendipension
Märt Roosna võtab teema kenasti kokku:
Iga vähegi tõsisem spordiinimene saab aru olümpiamedali „sümbolväärtusest“ ja sellest, et Henry Sildaru olümpiamedali võidu järel oli kohatu hakata ründama kohe ta treenerit Tõnis Sildaru. Neid hetki on Eesti-sugusel väikeriigil niigi hirmus harva, neid ei saa sedasi lahmides lörtsida.
Kaljulaid kääris aga käised üles ja tõmbas sotsiaalmeedias asja ees, teist taga sae käima:
„Kas medalid peaksid tippspordis tulema ükskõik millise hinnaga? Kui kasvõi mõned Tõnis Sildaru osas üles kerkinud kahtlused vastavad tõele, siis minu hinnangul mitte. Väärkohtlemisele pole Eesti spordis ruumi. Vägivallal pole Eesti ühiskonnas ruumi.“
Ja veel: „Kelly Sildaru süüdistus oma isa suhtes raskes väärkohtlemises ja omastamises on veel kohtumenetluses.“
Mispeale Henry Sildaru tegi ahastava postituse, kus juhtis tähelepanu jämedale faktiveale: „Kersti Kaljulaid – sinu sõnum on väär ja eksitav. Väärkohtlemise osas lõpetati uurimine isa osas juba aastaid tagasi. Kersti, aitab, laske mul sporti teha! Lähme edasi.“
Eesti aasta sportlane anub EOK presidenti: laske mul palun lihtsalt sportida…
Väärkohtlemise osas Tõnis Sildarul süüd ei leitud. See on fakt. Aga ka poolteist kuud hiljem on Kaljulaidi postitus koos faktiveaga üleval, ta pole avalikult viga tunnistanud ega vabandanud. Kas mitte keegi EOK kantseleis või Kaljulaidi kaaskonnas pole tulnud selle peale, et see viga tuleb kiiremas korras ära parandada?
Nii lihtsalt ei saa käituda. Vähemalt eile võinuks Kaljulaid tunnistada eksimust, näidates EOK liikmetele, et ta suudab vigu näha ja neist õppida.
Mulle hakkas see buratiino juba siis närvidele käima, kui ta olles Iru Elektrijjama direkotor oli külaline Keskpäevatunni saates ja kippus seal äärmiselt ninatargalt targutama, mis oli tihti parasjagu loll jutt
ka huvitav pesumasin President Kaljulaid Foundation MTÜ
10 töötajat, 2k netos, 400k käivet('24). päris rasvaselt elame.
ja siis kusagil nurgapeal noorsportlasele öeldakse, et pole raha sinu tegevusteks.
EOKs kanterpekktohver palgafond ühes kuus oli 18 063€, selles olid ka onu heinod süüdi.
ilmselgelt tekib noorsportlastel ja nende treeneritel küsimus aga, mis meie selle raha eest teilt saame.
raha on aga mitte teile. teile on koolitus soolisest võrdsusest.
Tippjuhi puhul on valdkonnatundmisest olulisem oskus valida endale õiged valdkonda tundvad alluvad.
Seda kindlasti, aga kui sa võtad sõna kindlas kõneviisis, siis lase endale enne asjad selgeks teha või ei?
Kui sa ise valdkonnast aru ei saa, siis ei oska ka hinnata nende alluvate pädevust, keda endale valid. Seda kohtab Eestis ikka alatas paljude ettevõtete (keskastme) juhtide tasandil.
Kaljulaidi lähemate alluvate pädevuses ma ei kahtleks. Kanter on olümpiavõitja ja teistel teised tugevused. Põhiprobleem on ikka see, et Kaljulaid armastab rohkem ennast spordis (või kusagil mujal püüne peal), kui sporti Eestis.
Vahest hoopis woke-rahvale ja feministidele ei mahu hinge, et seekord naisterahvas lihtsalt ei saanud oma tööga ja ülesannetega hakkama. Pole isegi oluline, millistel põhjustel - mõnikord lihtsalt võib ka nii juhtuda…
Kanter on küll tore inimene ja teab ka spordi tegemisest palju, kuid juhina ei oska ta kohta midagi arvata. Suurt juhtimise kogemust vist pole?
Pärast Kaljulaidi tagandamist saab organisatsiooni juhi kohusetäitjaks asepresident Gerd Kanter. “Ta on vahva inimene ja räägib hästi, kui ise räägib. Aga kui ta teiste jutupunkte räägib, siis läheb natuke asi metsa. Gerd Kanter ei ole ka juht. Ta on tubli sportlane ja muidu vahva inimene,” sõnas Sõõrumaa.
Esimese pilguga vaatasin, et oo, kaunis naine… ja siis jäi pilk sinna vaagnaluu vahele pidama
See pole ka minu naisideaal aga mis selle infoga peale hakata, et mulle ja su mehele ei meeldi?
Lisaks on see lavavorm ja kindlasti on neid kellele meeldib. Osadele meeldivad ka paksud. Kokkuvõttes on ilu vaataja silmades.
nad bikiinifitnesi harrastajad ennem võistlusi on mingi periood päris tõsisel näljakuuril, et lihaskuid nähtavale tuleks, peale võistlusi paari nädalaga taastuvad ja on täitsa normaalsed jällegi
Jah, õige point, teistel pole selle infoga mitte midagi mõistlikku peale hakata.
Ja nüüd vaata siin foorumis ringi ja loe kokku, mitu kommentaari saad, millest sul kasu on? Veel parem, kas nii saaks nt sinu enda kommentaaridele vastata?
Aga ehk näriline paneb enda foto ka üles? Me siis hindame ja kommenteerime…
närilise fotod tahaks näha küll. kindlasti piltilus tüdruk…