PLTR tuli koridori põhja. Nati näpistasin.
CIFR sma20 pealt põrganud varemgi. Näis kas ka seekord.
Kas RDW mingit pakkumist jälle ei teinud siin lähiminevikus?
Cameron Rossi kahtlustatakse püramiidskeemis. Rossil on nii palju jälgijaid et see moonutab tulemusi. Ma olen tema asja proovinud. Ei toimi kuidagi. Ei ole reprodutseeritav. Aga samas Day Trading Radiost mis tegeleb futuuride ja aktsiatega olen saanud toimivaid ideid. Enda hullult kasumlikku meetodit ma ei saa NV kanalil näidata sest see rikuks reegleid, aga kui näitan siis ma lisan juurde et see on NV formaadis, kuigi tegelikult ei ole. Las nuputavad kuidas see võimalik on. CME reeglite tõttu ma ei saa oma kauplemist näidata.
Alati, kui mingi pos kleepub oma SMA50 külge, siis mingil põhjusel meenub alati NIO.

HOOD
Things That Make You Go Hmmmm….
insider Malka Mayer ostis 05.06 $20M eest.
Key MoM Comparisons (May vs. April 2026)
- Funded Customers: 27.7M (up ~110k from 27.6M) — Steady sequential growth.
- Net Deposits: $5.6B (vs. $6.0B in April) — Slightly lower but still very strong (19% annualized rate).
- Equity Notional Volume: $315B (up 27%, ADV up 34%) — Big rebound in trading activity.
- Options Contracts: 231M (up ~3%) — Modest gain.
- Crypto Notional: $12.2B (up ~3%) — Stable/slightly higher.
- Event Contracts: 3.9B (up 22%) — Strong momentum, especially in prediction markets.
- Interest-Earning Assets (e.g., margin balances $19.5B, up 8%; cash/deposits up 3%) — Continued healthy growth.
Tundub huvitav. 4 kuud külgsuunal, oleks aeg jalad alla võtta.
Edit 17.15 out 82>90, aga ei välista, et võtan tagasi, kui hoiab tugevust.
Aitäh, hea tähelepanek …
… kui ta ikka ei põrka siis vaujub allapoole.
Eile sai võetud natuke. HOOD sai mingi IPOde korraldamis õiguse ka eile.
Kidakeelseks olete jäänud selliste liikumiste juures? Kas osta põhjasid toimib veel? Võitudest väga enam kuulda pole. Kas teil on ka mingi plaan B ?
kristlipp postitas, ostukoht
Sina võiks küll viimane olla, kes parastama tuleb. Sina oled ju lühike juba SPY 400-st alates ja NVDA 90$ oli “viimane võimalus maha müümiseks” - seega sul pole lootustki. Koli oma teemasse neid mõtetuid postitusi tegema.
Kule Kuldar, kas sa oled hilise ärkamisega karu, kes alles nüüd suveks üles ärkab. Häbi-häbi Sa ei teagi, mis vahepeal toimunud on. Ah praem maga edasi, sest sinust väga puudust ka ei tundnud…
Ja kust sa need coolid numbrid võtsid, kas unenägudest?
PeaLik tegi sinu 2024 soovitustest hea graafiku:
Hilisem trackrecord on sul samas taktis.
Kordan: sul on omanimeline foorum, mine säutsu seal!
Tean vaid seda, et mingi Kuldar ei tule mulle ütlema, mida ma teen või ei tee ja nii on…
Kui midagi ei meeldi, siis koli ise teise lõimesse.
P.S. kas sa oled ka arvutanud palju ma võisin teenida nende graaikute alusel, kui arvestada, et olen väga pika mälu ja pika kannatusega. Igaljuhul mitte sinusugune tegelane
Iga treideri number 1 rule.
Kui tekib vastupandamatu soov kõvatama hakata oma tulemusega, tuleb positsioon kinni panna.
Jah, aga miks seda viimasel ajal siin foorumis siis järgitud ei ole?
Miks peaks keegi arvutama, palju sa oma papertradinguga teeninud oled?
Reaalset pappi pole sul niikuinii
CIFR ja teised raketid asusid vist lõplikult maanduma. Reedel Space X ja homme PPI ja töötus. Sai rallitud kah.