Soovitage häid aktsiaid.

AOC? SNDK?

Mis on hea aktsia tunnuseks? Mis selle aktsiaga on plaanis teha? Osta, müüa, straddle? Kui pikas perspektiivis? Fundamentaali või tehnilise analüüsi põhjal?
Väga hästi öeldud jim !
jim, äkki on hea aktsia keskkonnasõbralik ja asbestivaba? ;)
NCEN 24,70 siht 33!!? PKN; MCHM.
Väga hea küsimus... Ma tahaks enne vastamist siiski teada midagi riskitaluvuse, investeerimiskogemuse, summade, ajahorisontide ja isiklike eelistuste (näit. sektor) kohta. Aga muidu SJH näiteks...
olen NCEN ise ka juba kaua jälginud, tundub soodne investeering ....
HLYW ei ole ka viga hetkel veel ootaks sisenemisega.
kui siin juba üleüldiseks soovitamiseks läks, siis ma soovitaks panna raha valmis Ericssoni shortimiseks, kunagi selle aasta lõpupoole või järgmise aasta alguses.
ericssonis lyhikeseks, nokias pikaks?
Nokiaga selline asi, et selle kvartali l6pus hakkavad minu arust t6usuargumendid otsa saama. Need, kes ostsid peale kasumi/käibehoiatust, v6iksid veel pikad olla, kuid praegu siseneda on minu arust natuke hilja.
Milliseid aktsiaid vaadata venemaalt ,baltikumist või euroopast?
Venemaalt soovitan Vimpelit (VIP) - aktsia on suhteliselt mõistlikult hinnatud arvestades eesolevat kasvu. Omab 30% turuosa Venemaa mobiilsides. Vimpel on kaubeldav ka USA-s VIP sümboli all.
Word on the street: Vimpeli põhiomanik on pealeselle Kremlile väga lähedalseisev kodanik, istub lausa riigi kriisikomitees.
Cannot fail?
NCEN on madala P/E , käibe-ja tuludekasvu kohapealt õigustatud ost. Rahaasutuste aktsiatega on ainult see asi, et nad pole nii populaarsed, seega tõusud pole nii kiired ja kõrged kui tehnoloogia aktsiatel. Ostsin CELL 3,96 pealt 11.12.2002 ja hind praegu ca 26 ehk tõus ca 549%. Vahepeal paar splitti ja võite isegi aru saada milliseks on kujunenud summad praeguseks kontol. ERICY tasub osta, aga peab hoolega jälgima uudiseid ja muidugi aktsiahinna muutust turul. Aga usun, et jätkab tõusu.
Nokiaga selline asi, et kolmanda kvartali vahearuanne 9.sept. peaks tulema hea... vbla isegi tõstetakse prognoose.
siiski aktsia võib selle peale langeda, kuna see on viimasel ajal päris kenasti yles ostetud. Need, kes aktsias pikad, peaks kaaluma teisipäeva riske ja vbla aktsia esmaspäeval maha myyma.
Tere, kas keegi võiks aidata. Mind huvitab, kui ma teen tehingu USA aktsiatega, millise dollari kursiga raha maha võetakse? Olen kuulnud, et pangad võtavad dollarikursiks hinna millega nad hetkel dollarit müüvad.
Ma mõtlesin LHVed
usd: tee prooviost virtuaalportfellis ja siis näed mis kursiga.
USD, LHV-s toimuvad konverteerimised Hansapanga kurssidega.

Kuid mitte päris tavaliste kurssidega, vaid ülekandekurssidega, mis on Sinu kui kliendi jaoks oluliselt soodsam.