Soovitage häid aktsiaid.

Eile ikkagi toimus raha vedamine SP500. Divergence CD-ga. Enne seda oli rämpsvõlakirjaga ühes sammus. Erinevus aktsiatega on selles, et pead ootama raha vedamise aega aga päevaplaan puudub ja kunagi ei tea kas vedamine toimub. Aga pole vaja teada mingeid salateadmisi ja insaideri värki. Peab lihtsalt ootama kannatlikult õiget hetke. Ja kui sellist värki näha, siis lae nii palju kui jaksad ära viia.
image

Käisin Igori koolitusel. Tahtsin teada kuidas aktsiatega kaubeldakse.

1 Like

Ja nüüd täna siis lõpuks kukkuski MA22 tasemest läbi. Oli hea short tees, aga kuna sisenesin liiga vara, pidin osaliselt lossi piirama ja kokkuvõttes kasumit siit ei saanud. Aga õppetund oli hindamatu väärtusega ja loodetavasti sai sihikud veidi paremini paika kalibreeritud. Elder Ray(9) lubas shortima hakata täpselt tipupäeval ehk 14. nov. Enne mul oli Elder Ray (13) ja see ajas hullusti kägu, ei sobinud üldse kokku teiste joontega.

2 Likes

Päevale kohaselt on üks vähestest rohelisi sektoreid MSOS

Kuna QQQ asjad näevad päris koledad hetkel välja, siis olen hakanud uurima, kuhu suur raha on liikumas.

Päris hästi hoidsid täna ka viimaste kvartalite liidrid XBI, XLV ennast üleval, alles lõpus vajusid punaseks.

Mõned stokid, mis ei ole veel lendu läinud nendest sektoritest, aga on uptrend ja millele olen pannud alertid.
XNCR
ISRG
SYRE
IMRX
IMVT
ILMN
IDXX
MCK
ACLX
DNLI

Erinevalt IT asjadest pole mul õrna aimugi mida neist enamus teeb ja nv tuleb pilk peale visata.
Kui keegi teab, miks mõni neist on eriti kõrge riskiga ja võib iga hetk pooleks kukkuda, siis oleks tänulik info eest.

1 Like

Kes otsib rahulikku sadamat, kus tormid suurt laastamistööd ei tee, võiks korra JNJ-st pilgu üle libistada. See stokk on nagu raudnael näidanud vähemalt viimased pool aastat tugevalt negatiivset korrelatsiooni QQQ-ga, liikudes samas uptrendis. Selliseid vastuvooluaktsiaid on veel, aga JNJ puhul on trend kõige ilmsem. Hetkel võib olla mõneti üle ostetud.

4 Likes

Huvitav ongi, et just viimased pool aastat, varem ta sellist trendi küll ei näidanud ja seda millegipärast eriti nagu ei ennustatud ka.

3d printeri tootja SSYS tegi täna uue low, kuuga -30%, võimalik, et siit võib hea põrge tulla, kui FED lõikab intresse, liigub SPY hetkel ühes rütmis.

1 Like

See aktsiate koolitus kus ma käisin oli täiesti kohutav ATR kauplejate koolitus kui tagantjärgi mõelda. Win rate 40% ja selleks et kasumisse saada peab mahuga mängima. TPO kauplejatel on win rate 70%.

Täna on üle 80% uskumus, et FED teeb detsembris lõike!
https://www.cmegroup.com/markets/interest-rates/cme-fedwatch-tool.html
Miks peaks siit mingi rally või üllatus turul toimuma?
Pigem on üllatus siis kui cut-i ei tehta.

1 Like

Kui ma oma posti tegin , oli see 4päeva tagasi ja ootus alla 40%

ASTS on enamvähem jõudnud sellisesse seisu, kust julgeks ostma hakata. Eitea, mida turg tavaliselt tänupühade eel ja järel teinud on, aga VIX on rahunemas ja see võiks toetada turu suunda ülespoole lähipäevil ja dets esimesel nädalal.

6 Likes

VKTX vs MRNA…
mis see VKTX saladus on et niipalju suuremat tugevust näitab…?! vöi on asi hoopis MRNA nörkuses?!

comment on tänuväärne, kes seda maaiöma paremini möistab…

Suukaudne kaalulangetuspill tulekul VKTX-il.

1 Like

miskihetk väideti justkui et selle pilliga probleem olevat?!

1 Like

olge väga ettevaatlik, sisetehingud just optimismi ei süsti

Long VZ 41.-

stop 40.-

FPE 8,5
Div 6,65%

jätab mulje, et on jalgu alla võtmas

4 Likes

FI hakkab nüüd kõiki karistama, kes siin lõimes midagi soovitavad?

https://www.aripaev.ee/borsiuudised/2025/12/04/surmahoop-rahatarkusele-jarelevalve-mojuisikute-projekt-saab-tuntud-investoritelt-turmtuld

Keelatud või reguleeritud:

• Konkreetse inimese olukorrale kohandatud soovitus.
  • Konkreetse aktsia ostu/müügi soovitamine.
  • Emissiooni reklaamimine avalikult.
  • Eksitava info jagamine või hindade “pumpamine”.
  • Kauplemine siseteabe põhjal.

Kasutaja carlos saab küll 15 aastat vähemalt ja ega sul siin endal ka väga hüpata pole. :stuck_out_tongue: .

15 Likes

Ma hakkasin mõtlema, et miks 90% kauplejatest ei saavuta kasumlikkust. Ainult 10% kuidagi on nullis ja sellest 5% väga edukad. Põhjus on selles, et ei tehta SL piirkondade kaarti. Sest see on just likviidsuse tekitamise tsoon kuhu minnakse enne kui vastasuunda minna. See oli eile nii selgelt näha ja see juhtub koguaeg. Ilma SL piikondade kaardita ei ole võimalik aru saada päeva narratiivist ja saavutada consistentsust. Ilma SL piirkondade kaardita on kauplemine hasartmäng.

3 Likes

See ei ole nii lihtne. Kauplemine on kunst ja enamus ei omanda seda, mina olen üks nendest.

1 Like