milline?
DDT mürk on ka olemas, kas kasutad ?
targem rahvas kindlasti kasutab, peaasi, et vaktsiin ei oleks
LYMErixi ja DDT võrdlus pole küll kohane.
Kes soovib lähemalt turult mahavõtmise tausta teada, saab ise lugeda (või lasta oma lemmik-keelemudelil kokkuvõtte teha)
Aktsia lendab nagu homset ei tuleks. Võtsin osa lossi välja, aga mitte kõike. Siin alles hakkab väga hea short võimalus tekkima, kiirustasin jälle liiga vara sisse. Kui selle ralli põhjuseks on idee, et ehitame igale AI datacentrile päiksejaama, siis mis seal ikka, eks päike pannakse öösel paistma kui väga vaja. Akudega tervet ööd ära katta oleks mõttetu, gaasijaam on odavam.
Minu jaoks on CSIQ puhul jätkuvalt arusaamatu ka see jõhker spread Nastaq valuatsiooni ja CSI solari Hiina valuatsioonil. CSI Solar~ 11B USD market cap, CSIQ~ 2,2B.
Tundub et CSIQ kukubki nüüd kildudeks. MA22 on $19.18, sinna päris vast ei kuku, aga 22 dollari kanti ei välistaks. Selleks võib ka muidugi oma 10 päeva aega kuluda, nagu ka tipu tegemiseks kulus.
META hakkab vist jõudma seisu, kus lähinädalatel tõus on märksa suurema tõenäosusega kui edasine langus. Käsi sügeleb veidi võtma. Või mis teised arvavad.
"JP76
"Deal OpenAI- ga. ja hetkel +14%
Hetkel tundub, et jääb päris pikaks ajaks portfelli."
14.11
Eile liigutas keegi suure klotsi aftekal $200M ja täna korraliku surve all.
64 stop hittis ja out.
Loo moraal, osta AINULT uptrendis olevad asju.
Puukborrelioos on bakteriaalne haigus. Puukentsefaliit on viiruslik haigus. Vaktsineerimine on lihtsam viirushaiguste puhul, bakteriaalsele nakkusele vaktsiini valmistada on palju raskem ja sellel on erinevaid kõrvalmõjusid.
Bakteriaalset nakkust ravitakse antibiootikumidega, vähemalt neid bakteritüvesid saab väga edukalt ravida, mis pole omandanud resistentsust neile mõeldud vaktsiinide suhtes.
Ostsin DVN 35.8
Sisuliselt aasta külgsuunas liikunud, XLE-s on parimat stokid teinud juba ilusa tõusu (VLO, MCP) see aasta, äkki suudavad nüüd teise satsi omad ka liikuma hakata.
Peale EPSI ilusti ülesse tiksunud, võiks öelda, et isegi natuke hiljaks jäänud.
Ja äkki Trump ikkagi hakkab Venezuelaga ärplema.
stop 34.45 (tänase low lähedal)
Suures pildis ka portu orientatsioon rohkem cash ja aeglasemad valikud.
JP…
Täna RGTI ja IONQ põhjad ehk?
vaata käibeid
Siseinfo valdajatele on meeldinud RGTI’id müüa ka $1, $2, $5 pealt. IONQ’i on kõvasti $40 juurest turgu lükatud. Ma lühiajalise tsunaamidel surfamise kohta ei kobise midagi, aga pikas vaates tüübid on viimased 10 aastat arvu 15 algtegurdamise juures topanud.
Lühiajaliselt vbla tõesti, oleks naiivne loota, et nad sirgjoones alla lähevad. Siit võib vabalt tulla 15-20% up liikumisi, aga see ei muuda lõpptulemust.
Kui keegi oskaks mulle ära seletada, miks peaks RGTI maksma üle 3.- oleksin väga tänulik. (See on umbes see, palju neil cashi ja palju põletavad)
See mida nad täna toodavad on ju täielik fekaal, nagu ka nende langev revenue näitas, mis baseerub sellel, palju nende toode on “online”, mida saab siis rentida ja nende roadmap, on see, et 3 aasta pärast jõuavad nad samale tasemele tugeva taganttuulegaallamägetähtedejoondudes, kus IBM on täna!!!
ikka short RGTI, QBTS, QUBT
IONQ on neist kõige rohkem “päris” aga selle float on kõige suurem/vabam ja nagu siin varem juba sai mainitud, siis Susquehanna ostis selle optsioonid üles, ehk ta võib KÕIK callide Aski täis riputada, kartmata, et tekiks gamma squeeze.
Alati võib juhtuda, et toimub mingi läbimurre ja siis tuleb asjad ülehinnata, aga hetkel tundub, et see tõenäosus on väiksem, kui RGTI arvuti gate error.
Midagi on jah selle PYPL valesti. Iga pop müüakse agressiivselt maha, nagu mingi suur seller tahaks iga hinna seest välja saada.
SPDR Bloomberg High Yield Bond ETF (JNK) ja SP500 graafikut tuleb koos vaadata. SP500 on hilisema reageeringuga tihti. Kuna JNK lülitub sisse 16:30 ja SP500 on alati sees siis SP500 võtab tihti vastassuuna kui on mingi ootus JNK suhtes. Kui backtestida seda kuu või kaks siis tekib tunnetus. Kuni andmeid pole makromajanduse kohta siis vaadata lihtsalt JNK-i.
NOL müüdud täna 8,4 NOKi pealt.
Müüsid oma kahest platvormist ühe maha, nii et tegi täna korraliku 40% tõusu ja tõstis minu possu tagasi rohelisse. Ilmselgelt läksin algul valel ajal sisse, aga noh, tänane action näitas, et ega palju lennuruumi siit kõrgemale ei ole. Arvan, et hea, et tulema sain.
SBB@4.17
Kas mina olen loll või jääb mul midagi kahe silma vahele
Ok, kui kõik langeb, siis on ka see asi sümpaatias
Ok, võlga on korralikult
Aga
Numbrid positiivses trendis, tagasi kasumis
Kinnisvaraturg Rootsis näitab ka elavnemismärke, Saksamaa stabiliseerunud, Soome - noh jah
Kui ma midagigi sellest aktsiaasjast jagan, siis no-brainer tsüklipõhi.
Aga väga võimalik, et herr Turg ütleb et ei ikka ei jaga küll