Soovitage häid aktsiaid.

Siseringis on müümiseks erinevaid põhjuseid, ostmiseks ainult üks.

lühikese positsiooni katmine?

1 Like

ˇMüüsin selle seni portos kahjumis oleva CSIQ , uskumatu tõusu puhul maha…26±ga…Valmistun varjumiseks.

MRNA peegeldab positiivsust… oodatud kulud oluliselt väiksemad, ootus vaba raha osas suurema languse asemel hoopis kerges kasvus… kas möni maja on ka juba möne korrigeeritud uue sihi välja höiganud?!

LUNR osas tundub öhus teadmatust… jooksev kahjum, ülevötmisekulud,… millal see järgmine katse kuunduda hetkel plaanis oligi?1

Proovin SNDK short. 10p u lossi.
Täna huvitav reversal, eile oli PT incr.
Üleüldse kuum stock.

Edit…täna krt ER, sinna sisse ei lähe. Liiga suur oht gap up, kui tulevad head tulemused.

Nüüd full time trader

Nancy Pelosi announces she will retire from Congress at the end of her current term.

2 Likes

APP siis
Panin eile kinni ja nüüd short hoopis. U 570 > 630 liikumine. Katsetame, mis saab.
ER oli ilus, vbl. vaade edasi ei sobinud, aga sai müüki ja eile üleüldse nagu õmblusmasin.

PS - see oma postituste otsimine ja kuupäeva ära ärvamine on ikka p3rvo uues foorumi masinas. Nagu samm mula suunas edasi ja kolm sammu funktsionaalsuses tagasi. Mõned asjad, tõsi on mugav, aga fundamentaalne asjalikkus tagasiminek.

Tere. Ostsin uuesti neo.to hinnaga 16.30 cad. Hetkel toimunud hinnas väike korrektsioon. Minu tees on, et muldmetallid on hetkel kõige kuumemad metallid. Lisaks on see stock veel suht tundmata, muu maailm ei ole seda veel teglikult ülesse korjanud. Kui peaks tulema suurem pauk, siis ostan juurde. Järgmine nädal peaks tulema neo kvartalitulemused.

4 Likes

Tundub vist ostukoht. Kõige radioktiivsem krüpto keeldub kukkumast, kui aktsaid punases

3 Likes

Proovib MSTU long

Tõstan CSIQ short panust. Retail või keegi ostab hullunult seda, kuigi päeva alguses pani korraks ka sirgelt alla juba, nii nagu mul vaja oleks. Järgmine nädal tundub olema see pöördeline hetk terve turu jaoks, siis vaatame kas see aktsia otsustab ka alla sõita või ma panin täiega mööda.

Pmst turg on käitunud nii nagu hr Igor Dorošenko ootas oma esmaspäevases videos ja see tähendab korrektsiooni jätkumist.

DECK tundub hetkel $81 tsoonis küllaltki atraktiivne arvestades seni stabiilsena püsinud kasvu ja et P/E ning P/FCF mõlemad kõigest 12, kas kellelgi on infot miks see asi EI peaks jaanuaris uuesti üles lendama? Tariifid? Ebakindlus kasvu jätkumise osas? Kõigi MASUde karuvanaema tuleb? Midagi muud? Ise hoian hetkel long DECK 2.6% portust ning kiusatus on juurde lisada, rääkige mind sellest lisamise plaanist välja palun…

2 Likes

Keegi ei julge midagi öelda, ma siis olen see loll võhik kes prääksub.
Kõhutunne: vaatan graafikut ja see millegipärast ei meeldi mulle. Tekib tunne, et tegu on asjaga, mille paremad päevad on möödas. See võib veel langeda.
Loogika: kasv on kahane(nud|mas). Tariifid ja ebakindlus on faktor. Tarbijate jätkuvaks ebakindluseks on alust. Konkreetsel puhul lisaks mingid moesaapad on alati selline asi, mille brändist võib tarbijal suvalisel hetkel täielikult siiber saada, niiet fakt et mingil ajahetkel oli see bränd metsikult hinnatud ei ole mingi garantii et selline edu tulevikus jätkuma peaks.

1 Like

Eilne oli raju. SNDK tulemused beat, vaade väga hea. Ootasin avamise sagimise ära ja siis ca 215 kandist long, tegi tipu 228…hakkas langema nagu nuga. 210 panin kinni, kukkus 205peale - sest selline tõusu ära müümine (reversal) oli liiast, ehk tundus jube negatiivne. Siis hakkas turg taastuma ja hoopis non stop ralli üles 240 kanti. Proovi sa siin midagi mõistlikku saavutada, kui kõik servad on ekstreem. Nagu vett täis kausi kõigutamine laual, eesmärgiga vett mitte maha ajada. Võimatu.

Turu osas, see põrge eile oli 50ma pealt. Ehk kena tehniline.
Edasine nõks pessimistlik. SPYs oli vastupanu mõnda aega, suruti läbi,aga nüüd kukuti sellest taas allapoole. Ma näeks seda teatud nõrkuse märgina, et tõus/breakout müüdi allapoolegi ära. Liikumised on üldse läinud jube volatiilseks ja isegi päeva sees jube suur arusaamatu amplituut.

1 Like

Tugevalt alla book value ettevõte, BESS-de mahud järjest kasvavad, Hiina börsil mitu x suurem väärtus, “kahjumis” asemel pigem nullis või kergelt plussis isegi kui pikemat perioodi vaadata (kahjum suuresti tulenev päikesepaneelide turu agressiivsest dumpingu faasist), price/sales 0.17. Ütleme nii, et kui usuks et päikesepaneelid on ajutine nähtus, salvestus on mõttetu või et Hiina mingi hetk kõik enda territooriumi ettevõtted ära natsionaliseeriks, siis julgeks ka shortida. Muidu ei saa sellest teesist hästi aru. Aga eks aeg näitab!

Mingit sügavat teesi ei ole, lihtsalt liiga järsku liiga palju tõusnud ja plaanis polegi kaua oodata, see on pigem nädal paar ajahorisont, kus hind võiks libisevale keskmisele taas ligineda, praegu on see 8 päeva jooksul sealt üsna järsult eemaldunud ja enamasti järgneb sellele mingis ulatuses naasmine. Ja vaadates, kuidas usa turg tahab korrektsiooni minna või õigupoolest see on juba alanud, tundub väikse riskiga bet. Aga noh, varsti näeb, kas põrun, poleks muidugi esimene kord. Osad raketid lendavad mingi rajuma kütusega.

2 Likes

Pole silma jäänud
biotehhidel see üldiselt nii ei käi ka, et 'lüütikud tulemustele reageerivad, sest need üldiselt vähetähtsad. FDA approvali või CRLi peale ilmuvad nad küll lagedale.

In other news: Metsera läks viimaks kaubaks, Pfizer maksab 65,6 kohe ja 20,65 hiljem ehk kokku üle 86 taala aktsiast. Kui ma aasta algul Metsera jälgimislisti panin, oli hind umbes 28 ja kui siin juunis tuututasin, oli kah samas kandis. Oleks olnud lihtne kolmekordne üles korjata. Oleks-schmoleks. Teinekord peab jälgimislisti ikka käiku laskma ka, selleks see ju on.

6 Likes

Tähelepanu kõikidele keda puuk on purend või alles kavatseb !
Lõpuks ometi midagi tulemas selle neetud borrelioosi vastu.

Spetsialiseeritud vaktsiinide ettevõte [Valneva SE] (Nasdaq: VALN; Euronext Paris: VLA) teatas, et ettevõtte tippjuhtkond esineb ja osaleb individuaalsetel kohtumistel institutsionaalsete investoritega eelseisvatel investorikonverentsidel Ameerika Ühendriikides ja Euroopas.

Valneva korraldab modereeritud vestluses ettekandeid, et arutada ettevõtte peamisi väärtusliigreid ja tulevasi katalüsaatoreid, eelkõige ettevõtte ja Pfizeri koostöös valmiva Lyme’i tõve vaktsiinikandidaadi VLA15 eelseisvaid 3. faasi uuringutulemusi. Edu korral kavatseb Pfizer esitada USA ja Euroopa turule lubamise taotlused 2026. aastal. Valneva loodab, et Pfizer toob vaktsiini turule 2027. aasta teisel poolel.

Panused tehtud.

7 Likes

Borrelioosi vastu juba praegu vaktsiin olemas.

1 Like