WTU tundub olevat stabiilsel tõusutrendil, mida arvate?

HPQ prelim $0.36, penny ahead; revs $19.9 bln vs $19.04 bln consensus
HPQ sees Q1 of $0.35, in line; sees revs of $19.1-$19.5 bln; consensus $19.1 bln
            HPQ sees Q1 of $0.35, in line; sees revs of $19.1-$19.5 bln; consensus $19.1 bln
              Mis juhtus IVAN-ga.Mull lohkes?

Hlyw muutub üha atraktiivsemaks....ise ootan veidi veel...ostan varsti juurde...olen kõrgemalt tasemelt pikk...

to: privador
Loe selle Friedlandi kohta natuke, siis hakkab paistma, miks investeeringuna Ivanhoe'd võtta on pehmelt öeldes ohtlik mäng. Spekuleerimine muidugi teine asi. Eetilisest aspektist on see mees kõige ehedam suli, ka seaduslikust aspektist, kuigi saavutas kohtuvälise kokkuleppe.
            Loe selle Friedlandi kohta natuke, siis hakkab paistma, miks investeeringuna Ivanhoe'd võtta on pehmelt öeldes ohtlik mäng. Spekuleerimine muidugi teine asi. Eetilisest aspektist on see mees kõige ehedam suli, ka seaduslikust aspektist, kuigi saavutas kohtuvälise kokkuleppe.
              ostsin hlyw 13,80-ga eks n2eb.
olen ka valmis languseks 12,5-13 kandis,kuid siis peaks ikka tous tulema..
parameetrid on piisvalt head selleks
stopiks paneks esialgu 15
IVAN-i languse magasin kahjuks maha..
            olen ka valmis languseks 12,5-13 kandis,kuid siis peaks ikka tous tulema..
parameetrid on piisvalt head selleks
stopiks paneks esialgu 15
IVAN-i languse magasin kahjuks maha..
              FL tõusu magasin maha

LHV Pro all Kristjan Lepik soovitab FLi kinni panna.

AMGNS  Amgen Inc kui palju võiks see tõusta??
Millega see firma tegeleb?

Millega see firma tegeleb?
              CMO TALK tousutrendil
FAOO ei tasuks veel maha kanda.V2ga tundlik igasugustele uudistele.
            FAOO ei tasuks veel maha kanda.V2ga tundlik igasugustele uudistele.
              rain15: AMGN toodab hiinlaste kosmosesüstikutele tablettideks pakendatud riisi. Nagu teada, on taikonaute edu saatnud, nii et aktsia tõuseb sõna otseses mõttes pilvedesse!
privador: TALK koha pealt vaidlesime just täna Rene Ilvesega. Minu arvamus oli samuti, et tõuseb uuesti kanali ülemisse serva, st $15.5 juurde, Rene oli mõnevõrra skeptilisem. Tänase lahingu võitis tema, aga sõja loen ma kaotatuks alles siis, kui TALK alla $10 sulgub.
            privador: TALK koha pealt vaidlesime just täna Rene Ilvesega. Minu arvamus oli samuti, et tõuseb uuesti kanali ülemisse serva, st $15.5 juurde, Rene oli mõnevõrra skeptilisem. Tänase lahingu võitis tema, aga sõja loen ma kaotatuks alles siis, kui TALK alla $10 sulgub.
              rain15, kuidas sa kaupled, kui ei tea millega firma tegeleb? Kui jälgid ainult tehnilist analüüsi, siis äkki polegi üldse tähtis, millega ta tegeleb.
Minu meelest saab kõik andmed või vähemalt linkid Nasdaqi koduleheküljelt.
            Minu meelest saab kõik andmed või vähemalt linkid Nasdaqi koduleheküljelt.
              HLYW rallib....mõnus

adz tänud, ostsin Sinu soovituse peale hlyw-i 13,57, hetkel ilus.

....võta heaks...peagi on MCHM-i aeg rallida....

Kas mitte MCHM liiga kõrgel pole praegu, et rallimiseks läheks? Kuidagi hästi kahtlane on see küll.
Ise praegu 13.98 pealt HLYW omanik.
            Ise praegu 13.98 pealt HLYW omanik.
              BCGI tundub mulle väga hea aktsiana, esmaspäeval ostan

BCGI on juba pikemat aega alla MA(50) trendijoone olnud ja lisaks kahtlaselt suur  huvi vähenemine aktsia vastu. Ei julgeks küll osta. Ei ole uurinud küll ettevõtte tegevusala lähemalt aga ehk on tegemist kiirelt allakäiva ettevõttega?

kas keegi oskab oelda mis hinnanga oleks hea hansat osta?

BCGI tehnilised parameetrid tunduvad kyll head olema volgu pole,cashi piisvalt,lisaks norm P/E,PEG,P/S,P/B.
6k-aastases loikes peaks aktsial kyll hea tousupotensiaal olema
Ise ostan paariks p2evaks ISRL ,eks n2eb.
            6k-aastases loikes peaks aktsial kyll hea tousupotensiaal olema
Ise ostan paariks p2evaks ISRL ,eks n2eb.