Soovitage häid aktsiaid.

Kui pikas perspektiivis vaadata, siis on Hansa olnud koguaeg hea ost, seda ka praegu
Walt Disneyl läheb hästi, müügid suurenevad ja seda eriti aasta lõpus kui läheb Joulutrall lahti.
Järelikult läheb hästi ka HLYW-l, soovitan soojalt...
HLYW-l hakkab hästi minema, need, kes aktsiat müüvad ei ole nähtavasti HLYW pressikonverentsi(tulemuste teatamisel) kuulanud, minul jäi küll mulje, et HLYW-l hakkab väga hästi minema, sellest kirjutasin ka varem. Osaliselt on languse põhjustajaks ka langustrend, milles aktsia liigub. Aga kahe aasta pärast võiks aktsia vabalt olla 50% kõrgemal.
NIHD - NII Holdings (aasta aega tagasi Ch11 alt väljunud vana nimega Nextel International; opereerib moblavõrke Ladina-Ameerikas).
põrkas tagasi üles 50 päeva MA pealt, profit margin 282%, EPS(thisy) 4.48, P/E 8.6

where's the catch? ;)
17.11 33.31 peal soovitatud BCS tõusis eile 0.97 34.30-ni. Nähtavasti tõus jätkub, nädala-kahe hinnasihiks jätan 36, stopi tõstan 32.80-lt 33.75 peale.
mis arvate PSUN??
kallis natuke, muidu viga pole
Vaatan tasapisi vastamata küsimusi e-mailiga ja foorumis läbi, silma jäi küsimus IVANi kohta.

Need kes käisid minu seminari 12. novembril, ehk mäletavad, et ennustasin sellele aktsiale langust. Siis kauples aktsia $7 juures, tänaseks juba $4 juures.

Ma isegi polnud viimaste uudistega kursis IVANi kohta, kuid selliste odavate aktsiate puhul kehtivad sageli üsna sarnased seaduspärasused - nn. pump-and-dump strateegia. Aktsia pushitakse erinevate turuosaliste poolt üles ja siis kui väikeinvestorid ostma hakkavad seda "uut Texacot", siis teadjamad juba müüvad.

Seetõttu ei soovitagi ma algajatel investoritel odavate aktsiatega väga spekuleerida - liiga tihti tõmmatakse kott pähe.
BCS tõusis 52 senti 34.30-lt 34.82-ni. Hinnasihti esialgu ei muuda, stopi tõstan 33.75-lt 34.50-le.
Ivan -i r2mpsaktsiat tahtsin juba 6,5$ lyhikeseks myya,kuid mine sa tea hulle ,p2rast oleks viinud taseme 20$.
HLYW teeb v2ikest langust,sest on veel rida pessimiste.Moni arvab,et HLYW l2heb j2rgmine aasta yldse pankrotti,teised arvavad ,et majandustulemused on juhtkonna poolt moonutatud.Eks oodatatavd positiivsed uudised peaks panema HLYW rallima
privador - miks pankrotti ?
Veidi MCHM-ist
http://finance.yahoo.com/q/is?s=mchm
Sellise hinnaga jubedalt kõikuvaid aktsiaid on ju teisigi. Hind on võrreldav Tallinna Farmaatsiatehasega.
On küll kõikuv....hoolikamalt vaadates on ostetavad pakid tunduvalt kopsakamad kui müüdavad.
Keegi püüab suht madalalt osta juba pikemat aega...teatud tasemel ilmuvad 6 kohalised ostusoovid. Täna murdus midagi ja osteti kõrgemalt tasemelt....
Eks ole näha mis edasi....arvan,et lend 1,35 kanti või enam üsna varsti....
Ma olen ju muidugi unistaja aga .....
BCS tõusis 76 senti 34.82 pealt 35.58-le. Aktsial on endiselt tõusuruumi, stopi tõstan 34.5-lt 35.1 peale, hinnasihi kergitan 36-lt 37-le.
Mis sellest ALTI arvata. Investor alert on selle kohta. Nagu Ivan noorest peast.
PLUS,WIN,TALK peaksid tegema tousu
HLYW tasub osta
to mtalpsepp
Mida arvestad aktsia valikul ja milliseid patterne pead usaldusväärseks
Tasub otsida tõusutrendi, kasvavat käivet, paranevaid analüütikute hinnanguid ning jälgida üleostetavuse,ülemüüdavuse näitajat(MACD) ja insaiderite tegemisi.
what about ATN, DISH ja CTC