Selle sajandi tropp

Iisraeli strateegia, tappa Hamasi juhid, hakkab vilja kandma... suure suuga lubatakse kättemaksu, kuid enam pole organiseerijaid...

Hamas threatens "100 unique reprisals" against Israel for killing new leader -- MSNBC

MSNBC reports that Hamas threatened "100 unique reprisals" against Israel for killing its leader, Abdel Aziz Rantisi, in an airstrike on Saturday. Despite promises of revenge, Hamas still has not struck in the three weeks since Israel assassinated Rantisi's predecessor, Hamas founder Sheik Ahmed Yassin. Condoleezza Rice denied that Pres Bush gave Sharon the go-ahead for the Rantisi killing during their White House meeting last week. She told ABC TV that Israel has the right to defend itself, but that it is "extremely important that Israel take into consideration the consequences of anything that it does."
Investeerimisguru Soros on muutumas poliitiliseks loomaks :D, nüüd on tal ka oma internetisait, mida kasutab Bushi tymitamiseks:

http://www.georgesoros.com
Bushi otsustusvõime on üks kummaline müüt. Esiteks kui vaadata seda Bushi ja Kerry teledebatti, siis sealt põõsast küll mingit otsustavat muljet ei jäänud. Kogu tema message oli, et "ma tahtsin ju ainult head" ja vana ei suutnud oma hädaldavast/vabandavast maskist kohe kuidagi vabaneda. Samas Kerry ründas väga tugevalt, otsustavalt ja konkreetselt. Nii, et minult otsustusvõime punktid sootuks Kerryle antud puhul.

See selleks. Otsustusvõime tähendab minu jaoks võimet langetada raskeid valikuid, mitte võimet armuda esimesse pähetulnud ideesse. Bush on demonstreerinud suurepärast oskust ignoreerida fakte ning maskeerida oma tegevusetust otsustusvõime taha. Iraagi ründamine tundus nii armastusväärne mõte, et sellest loobuda ei suudetud.
mis on parem, kui on selge et oled eksinud.
kas jätkata oma jonni ja teha valesid asju
voi t6deda eksimust ja teha koik et eksimus heastada?

st kas tahtsam on teha oiget asja voi mitte tunnistada oma vigasid?
maioskagi seda sonadesse panna, see bushi väide on NII ajuvaba.
ehki ma tegelt usun et kerry on populist..
Räige populist. Aga parem oportunist-libekeel-populist-sellout-specialinterestslave kui tänuvanaisalähedastelesidemeteleHitlerigajaisaBohemianGrove'isidemetelekeeranmaailmaperse-mees.
Iga mees, kelle naine on rikkam kui tema, on hädavares :-D
Sama võiks öelda ka nii:

Iga mees, kelle isa on rikkam, kui tema, on hädavares.

Ma ka suht hädavares :(

Tegelikult pole see Kerry puhul ses mõttes oluline, et proua Heinz Kerry ei ole ju seda väärtust loonud, ta on selle pärinud. Aga härra Kerry kohta käib mu meelest kui naelapea pihta ütlus, et "üks kord rikka naisega abiellumine võib olla juhus/armastus, kaks korda on aga juba muster."
rikastel naistel on ilmselt ilusam pesu.
iga mees, kelle naisel pole ilusat pesu, on 6nnetu :)
Valusad numbrid,

9/11 terroriaktis sai surma 2992 ameeriklast.

Iraagis on tapetud ca. 100 000 Iraagi elanikku, ühtlasi on hukkunud 1335 liitlasvägede sõdurit.
Karmid numbrid tõesti.
Kas iga jänki hind on tõesti nii "kõrgelt" hinnatud.
Need olid ju kõrgkvaliteetsed jänkid.
kahjuks on nii, et ei julge enam öelda, mida mõtled.
sest terrorist olla on ohtlik. mis siis, et sinu terrorism seisneb vaid kriitikas.
s6na ongi k6ige ohtlikum relv..

millal se nõidade põletamine oligi..
EL-is ei saa ka enam suud paotada. Kui Sinu maailmavaade ei ole postmodernistlik ja vasakliberaalne, siis hakatakse kohe haukuma. Ei imestaks, kui varsti asi enam haukumisega ei piirdu...
Kristjan,
Et siis Bush on ka Sinu meelest sajandi tropp?
Voi mis oli numbrite sellesse foorumisse valjatoomise mote?
Spunk, see oli esimene teema mis meenus Bushi ja USA vallutusretkedega.

MSM, miroslav,

Ma ei kipugi arvama, et USAs keegi neid 100 000 Iraagi hukkunud kuidagi väärtustaks, kuid mis siis kui omade hulgas hukkunute arv ületab 9/11 hukkunud?
Kristjan, lihtsalt huvi parast: kas voib Su vastusest siis "jah" valja lugeda mu esimesele kusimusele? Kui ikka Bushi nimi assotsieerub sajandi tropi teemaga, siis voib vist nii valja kull lugeda?
Kui nõuad konkreetset vastust, siis "ei". Ilmselt tuleb veel hullemaid troppe selle sajandi jooksul esile. Kuid see "tropp või mitte" teema on väga ebarelevantne selle hukkunute arvu juures.
Sojad on toesti koledad, kuid kuna soda on poliitika uks viisidest, siis ei kao sojad ja hukkunud kusagile.
Kui juba numbrite valjatoomiseks laks, siis palun, ka minu poolt moned numbrid:
Wars and Genocides of the 20th Century

Tegemist on kull peamiselt eelmise sajandi sodade ja hukkunutega, kuid paljud sodade algatajad elavad ka praegu, sel sajandil, nii et vordlusmomendina on ehk abiks.

No kui läks juba numbrite peale, siis:

Iraagis on hukkunud 1342 liitlasvägede sõdurit, neist:

1196 USA sõdurit
74 UK sõdurid
72 teiste riikide sõdurit (s.h. 2 eesti sõdurit).

Seega 3% ülejäänud riikide hukkunutest on eestlased. Vaatan rahvaarve ja mõtlen valjult :"paljuvõitu?".
http://www.joker-inc.com/.joker?link=uselectioniq.
gif

väike järelkaja valimistest:)