Jooksev sajand on küll vähe kestnud, kuid kes on Teie jaoks selle sajandi tropp?
Minu jaoks leiab George W. Bush väga vähe konkurente, teist nii primitiivset inimest nii kõrgel kohal on võimatu leida. Sattusin kuulama tema State of the Union kõnet poole kõrvaga ja see oli ikka üsna haige.
Üks kommentaator: Watched the State of the Union address. You’re kidding. My mum said if I can’t say anything nice, keep your mouth shut. Okay mum, you win.
Kas see on praegu moodne igal pool Bushi sõimata?
Moodne vast mitte, ilmselt on paljud inimesed üllatunud/shokeeritud rumaluse kuningriigi ulatusest.
MSM, kas Sulle tundub Bush tark ja õigete asjade eest võitlev mees?
MSM, kas Sulle tundub Bush tark ja õigete asjade eest võitlev mees?
sajand alles alguses, vara veel mingeid troppide toppe teha
Kahtlen, kas Bush ise oma kõned kokku paneb, selleks on spetsiaalteam, keda ei valita, vaid palgatakse.. tänu nende IQle :)
Kõige hullem asja juures on see et rumal president on suurepärane marionett tegelike niiditõmbajate käes. Pole raske näha, et USA riigitüüri juhivad hoopis suurettevõtted, kelle kuulekas käsutäitja Bush on.
Pole ime, et Bushi Sauroniks peetakse ;)
http://www.greenpeace.org/international_en/features/details?item_id=377629
Tegelikult on asi kurb!
Pole ime, et Bushi Sauroniks peetakse ;)
http://www.greenpeace.org/international_en/features/details?item_id=377629
Tegelikult on asi kurb!
beast, ma suhtun Bushi neutraalselt ...ütleme, et informatsioon on puudulik, et nii teravat hinnangut anda.
Mind lihtsalt ärritavad äärmuslikud hinnangud. Ma mäletan, et mõnes foorumis läks mõni mees täitsa keema kui Ameerika kohta midagi halvasti öeldi - jällegi äärmus. Muide see vist ei olnud beast, aga oli keegi vana foorumlane.
Mind lihtsalt ärritavad äärmuslikud hinnangud. Ma mäletan, et mõnes foorumis läks mõni mees täitsa keema kui Ameerika kohta midagi halvasti öeldi - jällegi äärmus. Muide see vist ei olnud beast, aga oli keegi vana foorumlane.
olen nõus beast, kuigi sajand veel lühike
asi selles et kui ta on valitud sinna, siis näitab see ka keskmise ameeriklase nägu, ei pea kummastki lugu. oleks see aint nende asi poleks asi hull aga see puudutab meid kõiki, see on kurb!
asi selles et kui ta on valitud sinna, siis näitab see ka keskmise ameeriklase nägu, ei pea kummastki lugu. oleks see aint nende asi poleks asi hull aga see puudutab meid kõiki, see on kurb!
minu jaoks läheb george bush samasse ritta gerhard schröderi ja arnold rüütliga. kõik nad mõjuvad kohalikele lihtsatele inimestele oma pealtnäha targa jutuga ja keskealistele naistele ka välimusega (mõni robustselt macholik, mõni ilusate hõbehallide lokkidega). nende intelligentsi tase jääb kindlalt madalamaks ametikoha nõudmistest.
Roimar, kas see rähendab, et Arnold Rüütel on Sinu jaoks üks kolmest sajandi tropi nominendist? Kõva sõna, Arno, pane edasi samas vaimus! Saame Eesti ükskord maailmakaardile!
arnold, george ja gerhard, ärge hakake siin midagi nina püsti ajama! ei nomeineeri ma teid kuskile.
Jah, olen nous, et Bushist on ka saravamaid presidente olnud, nii siin- kui sealpool ookeani, kuid konkurentsitult sajandi tropp...ei arva sellise hinnangu andjast just eriti palju.
Eesti Arno on ju muidugi Bushiga vorreldes lausa teiselt planeedilt, kusimus jaab ainult, kas ei ela seal planeedil mitte ainult uheraksed?
Eesti Arno on ju muidugi Bushiga vorreldes lausa teiselt planeedilt, kusimus jaab ainult, kas ei ela seal planeedil mitte ainult uheraksed?
What a fuck ... honour me or we start look for weapons of mass destruction in Estonia!
Minule George W. igatahes meeldib. Selline tore otsekohene vanamees, kes ei peksa lihtsalt niisama valget vahtu, vaid ütleb, mida mõtleb. Ning samas ka tegudemees - kui ikka mingi mõte meeldima hakkab, siis selle ka ellu viib Näiteks, mingil põhjusel ei meeldinud George W.-le Husseini-vana, George W. lihtsalt läks ja andis Husseinile "lõuga", ning keda kotib, et mingeid masishävitusrelvi HUsseinil polnudki). Nüüd tahab George W. ameeriklased Marsi peale saata. No igavesti tore idee - küll varsti on ameeriklased ka Marsi peal. Ning jälle, keda kotib, et seal Marsi peal ei ole mitte essugi parem olla kui Maa peal.
VÕib-olla ei ole George W. plaanid ja mõtted kõige originaalsemad, võib-olla ei lange need kokku mõne teise inimese arvamusega. Aga ega kõigile siin ilmas ei saagi meeldida! Peaasi, et endal ikka lõbus oleks! GO, George W., GO!
VÕib-olla ei ole George W. plaanid ja mõtted kõige originaalsemad, võib-olla ei lange need kokku mõne teise inimese arvamusega. Aga ega kõigile siin ilmas ei saagi meeldida! Peaasi, et endal ikka lõbus oleks! GO, George W., GO!
Osa hinnanguid tuletab meelde PRAVDA artikleid AMEERIKA imperialistidest 20 aastat tagasi.
Pigem meenutab ameerika praegune propagandamasin vägagi nõukogudeaegset. Press nüüd USAs kuigi vaba küll pole.
Dough,
Nii et 80-ndate Pravda ja tanase New York Timesi vahele voib vordusmargi panna???
No comments!
Nii et 80-ndate Pravda ja tanase New York Timesi vahele voib vordusmargi panna???
No comments!
spunk123 kas sa näed ameerika meedias väga kriitilisi kommentaare USA administratsiooni kohta, näiteks WMD mitte leidmise kohta iraagist? Kui ma näen, siis väga üksikuid ja ettevaatlikke. kuuled sa kusagilt jutte, et USA on üks väheseid kes pole Kyoto protokolliga liitunud, samas kui on maailma suurim reostaja?
Dough,
WMD mitteleidmise ja USA luuretalituste viletsast toost kirjutatakse pidevalt, puudust kriitikast kull ei ole.
Samas Pravda-ajastul oleks mone NKVD-teemalise kriitilise artikli autor pikemalt motlemata seina aarde pandud voi vahemalt Siberisse saadetud, artikli avaldamisest ei julenud ilmselt ka kirjutaja ise undki naha.
Propagandat on USA meedias omajagu, aga sonavabaduse piiramist (raakimata mingitest isikuvastastest repressioonidest) kull ei ole.
Sry, Su vordlus on lihtsalt kohatu. Muidugi IMHO.
Aga ei pane Sulle ka pahaks, kui Sa tahad lihtsalt noortemoega kaasas kaia ja selleparast kirjutad asjaliku jutu vahele ka pisut vahem asjalikku.
Kes meist ei tahaks olla moodne?
Koike paremat!
WMD mitteleidmise ja USA luuretalituste viletsast toost kirjutatakse pidevalt, puudust kriitikast kull ei ole.
Samas Pravda-ajastul oleks mone NKVD-teemalise kriitilise artikli autor pikemalt motlemata seina aarde pandud voi vahemalt Siberisse saadetud, artikli avaldamisest ei julenud ilmselt ka kirjutaja ise undki naha.
Propagandat on USA meedias omajagu, aga sonavabaduse piiramist (raakimata mingitest isikuvastastest repressioonidest) kull ei ole.
Sry, Su vordlus on lihtsalt kohatu. Muidugi IMHO.
Aga ei pane Sulle ka pahaks, kui Sa tahad lihtsalt noortemoega kaasas kaia ja selleparast kirjutad asjaliku jutu vahele ka pisut vahem asjalikku.
Kes meist ei tahaks olla moodne?
Koike paremat!
Liberta, liberta!!hehhe Vend BEAST unustasid yelda ainult kes siis sinu arvates mitte tropp on. Minuarvates oleks pidanud sellest alustama. Tunnen ennasty ise ka liberaalina rohkem kui vabariiklasena kuid praegusel momendil on president BUSH kindlasti yks aktiivsem vyrreldes teistre presidentidega. Samuti yra unusta , et kohut mystetakse su yle alati kas sa teed midagi vyi mitte.
Samas on palju asju saanud lahendatud tema valitsuse ajal. Kodanikud said maksusoodustused, Iraagi liberaliseerimine on lyinud suhteliselt edukalt , on olemas juba uus moderne valitsus, samuti ka terrorismi aktid on tunduvalt vyhenenud, Samuti ekonoomiline situatsioon on tunduvalt paranenud, mis vyljendub aktsiaturus. intressid on aegade madalamal tasemel. Samas vyetakse jyrgmisene ette heathcare systeemi reformimine. Yhesynaga asjad liiguvad paremuse poole.
Seda aga ei saa kahjuks yelda ma EESTI kohta. president RYYTEL ei kasuta absoluutselt temale myyratud jyudu. puudub igasugune innovatiivsus. VENE topelt tollid ikka veel kehtivad, samas olid VENEMAAL valimised mida oleks saanud efektiivselt kasutada. Ma saan aru , et on EUROOPA LIIT ja sellest tulenevalt palju tegevust kuid market doesn't care. kui sina ei vyta siis vytab keegi teine. Vend LUUKAS ka on omale mugava sooja koha soetanud. ei tohi kalduda liiga yhele poole, optsioonid tuleb alati avatud hoida ning neid kasutada kus on vyimalik.
Samuti on nyotu vaadata kui foorumis pakutakse investeeerida 250000 ning yhtegi ideed pole kellegil vylja pakkuda. muidugi ei tea ma mis on investori background kuid nyha on ju , et EESTIs on aktiivne tegevus praegu toiduainete tyystus, pyllumajandus. Vyiks ju teha kas vyi mingi myybli designi firma vyi autoremondi tyykoja. Peate leidma rahale rakenduse niipalju kui vyimalik, sest mine tea kui kaua veel odavat raha saab!
Pyyan ennast maailma eluga niipalju kursis hoida kui vyhegi vyimalik. Elame huvitaval ajal. kuid mis puutub president BUSHi siis kyesolevatest kandidaatidest on talle raske kedagi vastu panna, sest palju probleeme on lahendatud..
well good luck mu vennad ja yed! Pea pysti ja ikka edasi! hahah
Samas on palju asju saanud lahendatud tema valitsuse ajal. Kodanikud said maksusoodustused, Iraagi liberaliseerimine on lyinud suhteliselt edukalt , on olemas juba uus moderne valitsus, samuti ka terrorismi aktid on tunduvalt vyhenenud, Samuti ekonoomiline situatsioon on tunduvalt paranenud, mis vyljendub aktsiaturus. intressid on aegade madalamal tasemel. Samas vyetakse jyrgmisene ette heathcare systeemi reformimine. Yhesynaga asjad liiguvad paremuse poole.
Seda aga ei saa kahjuks yelda ma EESTI kohta. president RYYTEL ei kasuta absoluutselt temale myyratud jyudu. puudub igasugune innovatiivsus. VENE topelt tollid ikka veel kehtivad, samas olid VENEMAAL valimised mida oleks saanud efektiivselt kasutada. Ma saan aru , et on EUROOPA LIIT ja sellest tulenevalt palju tegevust kuid market doesn't care. kui sina ei vyta siis vytab keegi teine. Vend LUUKAS ka on omale mugava sooja koha soetanud. ei tohi kalduda liiga yhele poole, optsioonid tuleb alati avatud hoida ning neid kasutada kus on vyimalik.
Samuti on nyotu vaadata kui foorumis pakutakse investeeerida 250000 ning yhtegi ideed pole kellegil vylja pakkuda. muidugi ei tea ma mis on investori background kuid nyha on ju , et EESTIs on aktiivne tegevus praegu toiduainete tyystus, pyllumajandus. Vyiks ju teha kas vyi mingi myybli designi firma vyi autoremondi tyykoja. Peate leidma rahale rakenduse niipalju kui vyimalik, sest mine tea kui kaua veel odavat raha saab!
Pyyan ennast maailma eluga niipalju kursis hoida kui vyhegi vyimalik. Elame huvitaval ajal. kuid mis puutub president BUSHi siis kyesolevatest kandidaatidest on talle raske kedagi vastu panna, sest palju probleeme on lahendatud..
well good luck mu vennad ja yed! Pea pysti ja ikka edasi! hahah