riq
Ma olen tahtnud juba ammu küsida: kas kirjutad neid postitusi ise või on Sul selleks mingi programm, mis eelnevatest postitustest märksõnu välja korjab ja soovitud pikkusega loo kokku miksib? :)
Sidekick, tule, ma annan sulle pasunasse!
Sest see on minu arvates täitsa 6igustatud ;)
noh, lugesid läbi? :p
Sest see on minu arvates täitsa 6igustatud ;)
noh, lugesid läbi? :p
Henno,
lhv = minu blog :p
lhv = minu blog :p
riq > suurepärane definitsioon... :)
MInu arvates on riq'i kommentaare päris huviatv lugeda. mitte et ma nendega alati nõus oleksin. Aga huvavad siiski. Nii, et anna aga hagu, riq!
Täna meenutame juutide hukkamist
Teisipäeval mälestatakse Eestis holokausti ohvreid, vastava ühehäälse otsuse tegi Siim Kallase juhitav valitsus 2002. aasta augustis; selle vajadusele oli viidanud ka USA suursaadik Joseph DeThomas.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=7095870
Kindlasti hea lugu on ka see, kuidas iisraeli suursaadik rootsis näitust maha kiskus:
http://www.epl.ee/artikkel.php?ID=255244
Teisipäeval mälestatakse Eestis holokausti ohvreid, vastava ühehäälse otsuse tegi Siim Kallase juhitav valitsus 2002. aasta augustis; selle vajadusele oli viidanud ka USA suursaadik Joseph DeThomas.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=7095870
Kindlasti hea lugu on ka see, kuidas iisraeli suursaadik rootsis näitust maha kiskus:
http://www.epl.ee/artikkel.php?ID=255244
Kuule, dough! Settle down! Ehk siis ma kutsun Sind kogu respekti juures korrale oma irooniat unustama! Holocaust oli vaieldamatult maailma ajaloo üks suurimaid sigadusi ning juutidel ilmselt on vaja seda kõigile nina peale määrida lihtsalt sellel põhjusel, et midagi sellist korduda ei saaks. Mõtle ise - 20. sajand... igati "valgustatud" ajastu ning üks vunts seab eesmärgiks muuhulgas ühe konkreetse rahvuse likvideerimise. Miks? Sellepärast, et nad on edukamad, rikkamad ja targemad... Selles kontekstis tasub tõsiselt mõelda ka eestlaste küüditamisele, mustlaste hävitamisele, kurdide olukorrale jne. Holocaust on tõestus,kvintessents sellele, et inimene on inimesele hunt ning ükski pingutus taoliste kuritegude kordumise vältimiseks ei saa olla liiga suur.
Mis kunstiteosele kallale kargamisse puutub, siis... Ma ei ole küll mingi radikaal, kuid kui kuskil eksponeeritaks naeratava Lavrenti Beria nägu paadikeses eestlaste veres ujumas, siis võtaks mingi sarnase aktsiooni ette küll! Vabandage mind, kui ma olen patrioot. Vabandage, kui ma respekteerin teisi patrioote!
Mis kunstiteosele kallale kargamisse puutub, siis... Ma ei ole küll mingi radikaal, kuid kui kuskil eksponeeritaks naeratava Lavrenti Beria nägu paadikeses eestlaste veres ujumas, siis võtaks mingi sarnase aktsiooni ette küll! Vabandage mind, kui ma olen patrioot. Vabandage, kui ma respekteerin teisi patrioote!
Ja Buldozercaust?
Inimestes on alati viha olnud ja kunagised ohvrid voivad tulevikus olla sadistisd.
kas te seda filmi olete nainud, kuidas normull inimesed pannakse yhed vangivalvuriteks ja teised vangideks?
ja mida tegid juudid kui holocausti ohvrid, kui konkreetselt toimus sebrinicas massif massacre ja aafrikas pidevalt holocaust ja mass murder ja massif bukkake cumshot massacre? voi on ainult s6nades tegijad ja ainult juutide vastu suunatud vägivald on muret väärt? kas israelil pole mitte piisavalt hea s6javägi et takistada holocausti mistahes maamuna punktis? kas neil pole mitte moraalne kohustus seda ka teha? kas see ei peaks olema nende sydameasi? s6ltumata ohvritest?
olen ise auswitchis käinud, aga masendav oli vaadata dokfilmi kuidas moslemeid sebrinicas tapeti. kas selles polegi konks? yhed inimesed on väärt massim6rvu, teised mitte. usulistel kaalutlustel? kus on inimlikkus? 50a tagasi oli suur jama aga 199x a polnud jama? kuna ohvrid olid moslemid? kuna nad polnud juudid? miks keegi ei nuta nende massim6rvade pärast mis hetkel toimuvad ja miks neid ära ei hoita?
äkki ärkaks?
l6petuseks m6ned värsiriimid by Judas Priest:
The Rage
(Tipton, Halford, Downing) 4.42 from "British Steel"
From a fireball we came crossed sea and mountain
We were drinking beauty with our eyes
We were given all to make our own
Let us be left alone
Laid the tasks and paid the price
Everything survives
Crushed and bolted all the grain
At every wind what a stake we're in
Is pain better than the grave
When we talk without amend
We see red and then
Deep inside our blood begins to boil
Like a tiger in the cage
We begin to shake with rage
Inimestes on alati viha olnud ja kunagised ohvrid voivad tulevikus olla sadistisd.
kas te seda filmi olete nainud, kuidas normull inimesed pannakse yhed vangivalvuriteks ja teised vangideks?
ja mida tegid juudid kui holocausti ohvrid, kui konkreetselt toimus sebrinicas massif massacre ja aafrikas pidevalt holocaust ja mass murder ja massif bukkake cumshot massacre? voi on ainult s6nades tegijad ja ainult juutide vastu suunatud vägivald on muret väärt? kas israelil pole mitte piisavalt hea s6javägi et takistada holocausti mistahes maamuna punktis? kas neil pole mitte moraalne kohustus seda ka teha? kas see ei peaks olema nende sydameasi? s6ltumata ohvritest?
olen ise auswitchis käinud, aga masendav oli vaadata dokfilmi kuidas moslemeid sebrinicas tapeti. kas selles polegi konks? yhed inimesed on väärt massim6rvu, teised mitte. usulistel kaalutlustel? kus on inimlikkus? 50a tagasi oli suur jama aga 199x a polnud jama? kuna ohvrid olid moslemid? kuna nad polnud juudid? miks keegi ei nuta nende massim6rvade pärast mis hetkel toimuvad ja miks neid ära ei hoita?
äkki ärkaks?
l6petuseks m6ned värsiriimid by Judas Priest:
The Rage
(Tipton, Halford, Downing) 4.42 from "British Steel"
From a fireball we came crossed sea and mountain
We were drinking beauty with our eyes
We were given all to make our own
Let us be left alone
Laid the tasks and paid the price
Everything survives
Crushed and bolted all the grain
At every wind what a stake we're in
Is pain better than the grave
When we talk without amend
We see red and then
Deep inside our blood begins to boil
Like a tiger in the cage
We begin to shake with rage
riqi viimased mõtted hästi öeldud
riq, tõlgi tuhmimatele inimestele boldis sõnad ära!
Millal Ameerika saatkond meil M.L.Kingi päeva soovitab tähistama hakata?
riq, tõlgi tuhmimatele inimestele boldis sõnad ära!
Millal Ameerika saatkond meil M.L.Kingi päeva soovitab tähistama hakata?
Eestil on valida: kas votta kuulda ameeriklaste soovitusi voi alluda Venemaa kaskudele.
Rohkem valikuid ei ole.
Moelge pisut laiemalt ja ettevaatavamalt!
Rohkem valikuid ei ole.
Moelge pisut laiemalt ja ettevaatavamalt!
karum6mm, holokaust polnud mitte suurim sigadus, vaid suurim PR! kas eestlaste vastu toime pandud küüditamine venelaste poolt oli oluliselt pehmem? aga siiski ma ei näe kogu iisraeli rahvast küüditamise aastapäeval hand-in-hand kõikumas. loomulikult olen ma nõus, et holokaust oli kole, kuid selliseid koledusi on viimase sajandi jooksul olnud veel ja veel, kuid holokaust on proportsioonidest välja viidud.
muuseas m6mm, kas vaatasid mis rahvusest oli kunstnik, kelle maale iisraeli suursaadik maha kiskus? tõepoolest, juut ...
muuseas m6mm, kas vaatasid mis rahvusest oli kunstnik, kelle maale iisraeli suursaadik maha kiskus? tõepoolest, juut ...
Üks ebapopulaarne mõte: peale eestlaste küüditati ka lätlasi, leedulasi, terve tatari rahvas ja tervikuna vist veel mõned rahvad. Lääne-ukrainlasi küüditati, ida-ukrainlased surid nälga.
Huvitav, Jukose juhtkond koosneks nagu ainult juutidest. Kohtu eest põgenetakse ainult Iisraeli.
Ega need võõrad, vägisi peale surutud pühad, rahvale ikka eriti peale ei lähe. Nagu ütlesid Juur-Kivirähk eile, et ahve ka Eestis ei ole, aga ahviaasta algust tähistasid mõne pildiga kõik ajalehed.
Huvitav, Jukose juhtkond koosneks nagu ainult juutidest. Kohtu eest põgenetakse ainult Iisraeli.
Ega need võõrad, vägisi peale surutud pühad, rahvale ikka eriti peale ei lähe. Nagu ütlesid Juur-Kivirähk eile, et ahve ka Eestis ei ole, aga ahviaasta algust tähistasid mõne pildiga kõik ajalehed.
Judas Priest: Hmm, kunagi taheti nad trellide taha panna, kuna kaks koolipoissi oli Inglismaal laulusõnade pärast oma elule käe külge pannud. Aga muidu 80`el sai nende plaatide järgi Harjumäel jookstud küll.
MSM,
meenutuseks, kõiki hutsuule ei küüditatud ära, neid ei saadud mägedest kätte.
Aga korealased küüditati praktiliselt sajaprotsendiliselt minema Amuuri äärest Kasahstani
meenutuseks, kõiki hutsuule ei küüditatud ära, neid ei saadud mägedest kätte.
Aga korealased küüditati praktiliselt sajaprotsendiliselt minema Amuuri äärest Kasahstani
Mis kuradi küüditamine ja juutide holokaust ??? Kõrini juba sellest jurast... Miks ei kuule kuskil midagi õilsaima, ausaima ja kõrge kultuursusega rahva - indiaanlaste - hävitamisest? Tulid varganäod, mõrvarid, orjad ja muud, kes millegi eest Euroopast ja mujalt põgenesid, tapsid kõik indiaanlased ära, varastasid paljaks ja nimetasid end ameeriklasteks... Näiteks minul on just sellest kõige rohkem kahju
www.babesforbush.com
www.babesagainstbush.com
www.babesagainstbush.com
Tere RiQ.
pole ammu siin kirjutanud, aga kõik mida mainid on hea,
ja kulub meile mõtlemiseks,
kas oled veel optsionidega tegefv?
pole ammu siin kirjutanud, aga kõik mida mainid on hea,
ja kulub meile mõtlemiseks,
kas oled veel optsionidega tegefv?
Iisrael ründab taas, lisaks Ahmed Yassin tapmisele tapeti ka uus Hamasi juht Abdel Aziz Rantisi.
The White House issued a statement saying, "As we have repeatedly made clear, Israel has the right to defend itself from terrorist attacks."
Kust jookseb piir terrorismi ja õiglase rünnaku vahel? minu meelest on endiselt üks peamisi süüdlasi siin USA, kes juudi kogukondade survel laseb Iisraelil teha mida tahab.
The White House issued a statement saying, "As we have repeatedly made clear, Israel has the right to defend itself from terrorist attacks."
Kust jookseb piir terrorismi ja õiglase rünnaku vahel? minu meelest on endiselt üks peamisi süüdlasi siin USA, kes juudi kogukondade survel laseb Iisraelil teha mida tahab.