Ratas on jah isamaas aga Talllinnas valitses ju ikka seesama Kõlvart keda reformierakond eelistanuks isamaale. Nii, et ära soga.
Et nagu aastal 2021 oli Tallinna volikogus tegu ühe parteiga, nimega keskerakond, ja Riigikogus oli tegu absoluutselt teise parteiga, nimega keskerakond? Või et siis kui Ratas seda parteid juhtis, oli tegu hoopis teise parteiga, kui see praegu on?
Meenutaks, et Ratas ju astus peaministri ametist tagasi just korruptsiooni tõttu, mis toimus tema parteis, mitte ainult Kõlvarti parteis.
Edit: Okei, ma saan aru, et Ratas ehk oli mingi juhuslik puhas valge ingel, kes kogemata sattus sellisesse mudamülkasse ja tal õnnestus sealt lõpuks põgeneda IRL-i. Aga sellisel juhul oli tegu ikkagi üksikisikust erandnähtusega, mitte aga parteiga. Sest partei nimega “Keskerakond” on olnud kogu aeg üks ja seesama tervik.
Aga siiski, ma isiklikult ei usu Ratase ingli-staatusesse mitte kuidagi.
Alles nädal tagasi kutsus Pere e-mailiga erakonnakaaslastele üles koostööle keskerakonnaga, kas on teine reformierakond kui riigis võimul. Jäta oma soga!
Mis see Pere ja Reformierakond siia üldse puutub?
Jutt on parteist nimega IRL, jutt on Reinsalust ja jutt on silmakirjalikkusest. Jutt on etteheidetest ja pärast sellest, et sama inimese oma ridadesse võeti, kes juhtis seda kupatust aastal 2021, kellele tollast olukorda Reinsalu aastal 2025 nüüd ette heidab.
Ratas oli keskerakonna esimees 5. novembrist 2016 kuni 10. septembrini 2023.
Ja sel põhjusel ongi Isamaa poolt hääletamine võrdlemisi küsitav. Kui saasterakondadest põgenejad lahkel käel vastu võetakse, mida ütleb see vastu võtnud partei kohta?
Jutt on ikka reformierakonnast kes ei tahtnud 2021 valimiste järel Kõlvartit Tallinnas võimuta jätta ja veel nüüdki üritas Kõlvartiga diili teha.
Loomulikult. Mul polnud mitte mingit eesmärki Reformiparteid puhtaks pesta. Ma isegi ju ei maininud soses selle Reinsalu-artikliga Reformierakonda. Reformierakonda mainisin absoluutselt muus kontekstis mõnes teises kommentaaris.
See youtube video oli ka päris hea. Maksusaun.
Teema on “Reformierakond”?
To: raulir.
See pole siin esimest korda, kui mingi muu teema siia vahele kiilub, nagu Monty Pythoni sketšides.
Mind pigem huvitab, kas see 65k, mis RK liige maksab, on neto või bruto. St kas lisaks tuleb ka osa e-hääletuse arendusest kinni maksta?
Kas koalitsiooni mittekuuluvate puhul saab hinnaalandust?
Kas see 65k tähendab 100% omamist või ainult ühe teema raames? (Näiteks kuulub taastuvenergiaküsimustes mulle aga hooldekodude küsimustes kellelegi teisele)
Eesti poliitiline süsteem on nii keeruline!
S.Kallas 1995
"Ma pooldan ning taotlen riiki, mis ei valitse püha ja kõikvõimsana Kodaniku üle; mis pole muudetud müstifitseeritud ikooniks. Riiki, mis ei vaata Kodaniku kappi, kapi taha ega roni magamistuppa, rääkimata juba lastetoast. Riiki, mis ei sori enesestmõistetavusega Kodaniku rahaasjades ega jälgi tema pangaarvet. Ma taotlen riiki, mille Kodanikud on loonud iseenda jaoks, mitte riiki, mis armu poolest kas sallib või ei salli oma Kodanikke. "
Vaja jälle ajaratast või Uut Noort Siimu.
Kui keegi viitsib, siis lugege…ja te mõelge veel, te mõelge, nagu viimses reliikvias…)))) see peaks olema igale poliitikule olema …))))
hokimängija rikub reegleid suunatakse platsilt eemale mingiks ajaks (olenevalt rikkumise suurusest) jalgpallurile antakse punane kaart, korvpallur kogub vigu ja kui saab neid liiga palju eemaldatakse mängust. Päriselus inimene pannakse vangi. Reformierakonna miinimum karistus on punane kaart, täiendava mängu keeluga.
Aga kes karistab Venemaal Putinit?
Mitte, et ma Reformi või Tuulenuuskurlust fännaksin, aga… ega see puupäine: “kui see ei tööta, siis tee seda rohkem” liini ajamine ju ka mingi mõistlik teguviis ei ole. Võtame Toyota. Kunagi kui esimesed hübriid-Lexsused tulid, siis pandi neile peale tibatilluke “tsikliaku”. Küll see “suur hübriidiaku aitab käima tõmmata”. Aga selgus kurb tõsiasi, et põhjamaade -25 juures jookeseb hübriidaku ööga tühjaks ja pisikese tsikliaku piinab talvine käivitus 3 aastaga surnuks. Täna pannakse Lexuse peale juba rammus “diisliaku” ja akuruumis on ruumi + RAAM mis võimaldaks sinna panna käivitusakuks veelgi suurema “bellarussiaku”.
Vox populi.
Siis mõtleks veel sellise asja peale, et meil on arenduses CD/CI (Pidev Areng / Pidev Täiendamine). Fail FAST, Fail seriously. Improve and develop and deploy new version.
Facebook teeb ka nõnda. “Beetaga laivi” (mingis väikeses pilvenurgas). Tagasiside. Improvements, fixes, roll-backs. Sõidame,
Ehk on tegemist esimeste arglike katsetustega DevOps metoodika, rolling-updates ja CI/CD metoodikate poliitikas rakendamisega.
Poleks ehk isegi väga halb mõte, ei?
Parandage mind, kui ma eksima peaksin, aga kui see pole ehe “sotsimine”, siis mis on?
Rohkem ettevõtjaid võiks oma suu avada. Ligi vist tösimeeli usub, et ajab õiget asja. No muidugi Kaur79 arvab ka nii.
Seesama Gross kelle ettevõtted ümbrikupalga maksmise kahtlusega ajakirjanduses päris mitmele loole ainest on andnud?
Kindlasti kõige õigem “ärimees” rahandusministri kallal tänitama.
Ettevõtjate kõneisikuks hakkamisel võiks vähemalt mingid standardid olla.
Nüüd lasid küll endale mõlemasse jalga… Vabandused, aga kui kodanik suudab mitmele tuhandele inimesele tööd pakkuda, jah, võibolla selles sektoris ei olegi palk kõige suurem, aga teine mainitud kodanik soovitab heina süüa, sest muidu saad ülekaalu, siis see teine on tola kõige paremas v halvemas mõttes.