Kas Gross ütles siis midagi valesti? Ei öelnud. Kolm aastat järjestikust majanduslangust ainukesena Euroopa Liidus, paneb meil selle valitsuse ja ministrite kvaliteedi päris kenasti paika.
Siin on Jürgen Ligi, kui maailma parima välisministri, stiilinäide. Rahanduses on ta sama pädev - maailma parim.
Minu meelest illustreerib see artikli pealkiri suurepäraselt ajakirjanduse diskussiooni taset reformierakonnast ![]()
Tänaseks me ju oleme aru saanud, et selline jutt on puhas valimispropaganda ja ei oma absoluutselt mitte mingisugust tähtsus hilisemates tegudes. Või ei ole aru saanud?
Jätkuvalt ei usu et draax ei ole riigi palgal. Kõik kommentaarid vihjavad sellele. Ümbrikupalga kahtlus? Tõestusi ka on või vehkled niisama süüdistusega?
Guugelda korraks.
Ekspressi jt. artikleid nii aastast 2006 kuni 2019.
Ma loen sealt süüdistust, ning selle eitust süüdistatava poolt. Veelkord , kas sul on olemas tõendid , et selliseid süüdistusi avalikus foorumis loobid? Ei tasu ära unustada , et sularahas palga maksmine ei ole automaatselt maksupettus, sellelt saab samuti maksud tasuda
Loe mu postitust hoolikamalt siis.
Kirjutangi, et “on mitmel korral ajakirjandusele ainest andnud”.
Eks igaüks võib mõelda, kumma poole jutt veenvam on. Minu jaoks Grossi selgitused veenvad ei ole.
Ei vingerda nii lihtsalt välja. Järgneva kahe lausega mõistsid Grossi sisuliselt süüdi kuna ta ei pidavat olema vääriline rahandusministri kohta sõna võtma. Samuti vihje standardite puudumisele…See ringkaitse omade seas on ikka suht hirmutav
Eesti Vabariigis mõistab õigust kohus. Mingi kahtlus propagandameedias - sellega võite sõita sinna kuhu päike iial ei hakka paistma.
Ja muide sõnavabadus kehtib isegi süüdimõistetute kohta.
Põhiseadus § 45
Igaühel on õigus vabalt levitada ideid, arvamusi, veendumusi ja muud informatsiooni sõnas, trükis, pildis või muul viisil.
Stagna ründab järjekordselt pärani lahti olevast uksest sisse.
Mitte kellegi sõnavabadust ei ole ei siin, ei seal ega ka tolles kohas oluliselt piiratud.
… kahjustamata seejuures teiste õiguseid…
Mis siis nüüd juhtus, et järsku Lauri valiti linnapeakandidaadiks. Alles ju kinnitati, et Sõõrumaa on ikka nende linnapeakandidaat.
Sõõrumaa oli liiga tark.
Sõõrukas oli Reformi linnapeakandidaat Keskerakonnast. Sest siis pidi see juhtuma, mis on kujutatud viimasel siinsel pildil.
Aga äkki avanesid Reformidel silmad, pimedatest said nägijad ja deklameeriti, et Keskerakonnaga nad edaspidi mingit tegemist ei tee. Seega ei saaks ka keskerakondlane Sõõrukas olla enam Reformi linnapeakandidaat. Tuli otsida uus.
Mingi pennystocki graafik?
…turg hakkab kokku kuivama. Toode on minetanud oma kunagise ammuse uudsuse
…marginaalid kukuvad. Liiga suur kulupool
…kliendid (eesti rahvas) on tühjaks imetud
…tehnilised analüütikud ütleks, et on aeg õrnaks põrkeks. Kass muidugi ei lenda enam. Pikas plaanis ikka short veel
Kas sellise toetusega võiks kellegil tekkida kiusatus kasutada neid võimalusi, mida pakub maailmas analooge mitteomav e-valimiste masin? Sest muidu vastasel korral saab ju keskerakond ja ekre võimule.