Reformierakond

Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaat on Urmas Sõõrumaa. Tallinna koolide rendile andmise teema ning US ärihuvid, mis on seotud Tallinna linnaga, ei paista kedagi enam huvitavat. OTSEPILT | Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaat on Urmas Sõõrumaa - Delfi

5 Likes

Sõõrumaa linnapeakandidaadina on sama mis ühe poplaulu refrään, et “auto on sul, aga linn on minu !”

8 Likes

Seda kõike on nii piinlik näha. Eks KOV-i valimised saavad olema tõehetk.

4 Likes

2017. aasta kohaliku omavalitsuse volikogude valimistel kandideeris Urmas Sõõrumaa Edgar Savisaare valimisliidu ja Tegusa Tallinna nimekirjas ning sai 734 häält
Urmasel on Tallinnas suured huvid, ikka väga suured huvid, a kas ta ei “karda”, et ei osutu sügisel taasvalituks

2 Likes

„Reformierakond on teinud ettepaneku, et Urmas Sõõrumaa võiks tänaste koalitsioonipartneritega kohtuda. See on läbinähtav käik, et legitimeerida koostööd Keskerakonnaga. Kuna kõik saavad aru, et tänased partnerid ei ole Reformierakonna ettepanekuga nõus, siis püüab Reformierakond veenda avalikkust, et nad olid sunnitud Keskerakonna võimule tooma, ehkki kohe üldse ei tahtnud. Ehkki just Reformierakond lõhkus toimiva koalitsiooni ja tegi kokkuleppe Kõlvartiga,“ märkis ta sotsiaalmeedias avaldatud postituses.

Keegi veel ei uskunud et reffid on kesikutega ühe pee 2 kannikat?

6 Likes

Miks nad nii keeruliseks asja ajavad.

Retardierakond tundub suht desperate olema

3 Likes

Võimalus kõigile avaliku elu tegelastele - “mulle ka pakuti linnapea kohta” :grin:

3 Likes

Praeguses julgeolekuolukorras ja Venemaa üha suurema agressiivsuse taustal tekitab peaministrierakonna selline käitumine kindlasti teatavaid küsimusi:

“Reformierakond tõmbas viimasel hetkel pidurit kavale põhjalikult muuta vene kultuurikeskust.”

4 Likes

Kuid milleks peaks Sõõrumaal seda jampsi vaja olema ? Tallinna linna juhtimisest ( kui see pole just ainuvalitsus nagu Savisaarel oli ), tuleb ainult paksu pahandust, peavalu ja stressi.
Pealegi on tal seal huvide konflikti oi kuipalju.
Võib isegi paragrahvi endale kaela saada .

„Koostöö on sujunud.“ Pärtel-Peeter Pere peab enda ja parteikaaslaste vallandamist arusaamatuks

Hääletus lõppes 6:2 vabastamise poolt. Vastu olid Pere ja Jaamu. „Pere protesteeris, et see on koalitsioonilepingu rikkumine, mis pakkus kõigile palju nalja,“ ütles Ossinovski ERR-ile.

Pere ise situatsiooni naljakaks ei pea, vastupidi. „Meie koalitsioonileppes on kirjas, et otsuseid teeme konsensuslikult hääletades,“ põhjendas ta Delfile. „Täiesti arusaamatud põhjused. Kui objektiivselt vaadata, siis koostöö on sujunud. Oleme optimeerinud ülesandeid ja kaotanud tarbetuid ametikohti,“ lausus ta ja lisas, et korras on asjad ka nende hallatavates linnaosades.

Mulle pole ka naljakaks see tsirkus, mida Reform pakub. Mulle väga meeldiks kui Pere ja Michal ennast varumeeste pingile spinnisid.

8 Likes

Kas on Sõõrukal mingid suured tehingud (variisikutega) soolas millest me alles aastate pärast aru saame.

kohe tuleb linnavalitsuselt tellimus näiteks muuseumipindadele Patarei vanglas …

2 Likes

Eks see peavalu ja stress teenigi suuri rahasid.
Seda enam, et ajalooline kogemus huvide konflikti oma tulude vankri ette rakendamiseks on olemas:

1 Like

peale reformierakonna enda ei olnudki vaja kedagi teist, et ennast sügisestel valimistel healt positsioonilt välja mängida … olen kindel, et nii tatist skeemitamist ei neela ka paljud pikaajalised ja lojaalsed valijad (noh, nagu mina) alla. okei, kui poliitikas on piruka jagamise aeg, ei maksa eilne päev suurt midagi, aga neli kuud enne valimisi reitingu parandamise nimel koalitsioonipartnerid üle lasta, varaste erakonna pankrotis tiblad võimu juurde tagasi tuua ja panna mingi dändipärdik kogu selle pasa juures rahvale süüdimatut bullshitti ajama, tundub nagu külma ilmaga püksi kusemine. justkui kümnetest maksude-tariifide-lõivude tõusudest, majanduse taandarengust, rohehullusest ja riigisektori küsitavatest kuludest oleks vähe - savipätsi vana sõbra sõõrumaa, kes räägib lihtlausetega nagu lasteaia laps, teeb olulisi valikuid pendilt kirjutuslaua kohal kõlgutades, mudib avalikult oma lingamit, omab linnas mastaapseid ärihuvisid ja erinevaid luukeresid, toomine linnapea kohale on ikka täiesti kongeniaalne lüke. ei ole kindel, mis reformi tagatubades täpselt toimub, aga asi paistab kas konkurenterakondade diversiooni või maagiliste seente ületarbimise moodi. tooge kaja tagasi )

15 Likes

Tondi tenniseväljakute diil.

Linn ostis linnamaale tehtud väljakud 1,24 miljoniga € Sõõrumaalt välja ja rentis need talle tagasi 601 € kuu.
Tehingut õigustas toona Kõlvart…

2 Likes

Issand jumal! Isegi sulle hakkab aru pähe jõudma!

4 Likes

Oravad on paanikas! PPP tankist. Minna Savisaare nn “kooli remontijaga” … minge vi… lugege mu huultelt… never ever valin neid enam.

8 Likes

Alates Rõivase valitsusest lõpetasin mina refide valimise. Juba siis oli selgelt näha, et see on maksutõusu valitsus. Nad lihtsalt ei oska majandust käima tõmmata nagu teised riigid. Ise lootsin, et Rõivas on ainuke tainas ja järgmise peaministriga läheb kõik vana radapidi edasi aga eksisin. Neist lihtsalt ei ole enam asja.

9 Likes

Eks nad olegi alates rõivase ajast tegelenud populismi, enne valimisi tasuta asjade, toetuste jagamise ja ühiskonna rumalaima osa häälte meelitamisega. Eesmärgiks on igal juhul võimul püsida, kuna see annab lähiringkonnale töökohad ja sissetuleku. Nagu näha, ollakse selle nimel valmis sõbrustama isegi Keskerakonnaga ja varem valmistel põrunud Sõõrumaad linnapeaks tegema. Eesti majandusest ja Eesti riigi ning eestlaste tulevikust paistab neil täiesti suva olema. Eelmine nn peaminister tegeleski sisuliselt ainult endale Euroopasse ametikoha ettevalmistamisega. Nüüd on tulemus näha, eriti kui võrrelda Eesti kestlikku taandarengut n Leedu või ka Poola arenguga. Euroopal samas, aga pole olnud vist kunagi varem nii nõrka julgeolekupoliiitka kõrget esindajat, eriti praeguse globaalse julgeolekuolukorra kontekstis.

2 Likes