Selgita palun seda oma teesi lähemalt. Unistused - nõus. Aga plaanid peavad olema realistlikud.
toonik, kui Te juhuslikult ei märganud, sisaldas antud tees omajagu irooniat, eriti lõpuosas.
Tõdemus jääb siiski endiseks - kui sigade lendamine oleks äriliselt tasuv, poleks antud teema üldsegi vajalik, sest nad juba lendaks. Hetkel on aga näha tegevust tegevuse enda pärast ja arvatavasti ka teatud rahakantimine, mida selle varjus on hõlbus korraldada. Millegipärast kangastuvad mulle siinkohal ühe endise transpordivoliniku vuntsid, ise ka ei tea miks nii on ![]()
Räägitakse, et Pasilas pidi 60 meetri sügavusel Rail Baltic terminal juba valmis olema? Täna Helsinki linnapea Sazonov ka midagi rääkis tunnelist. Sommidel ei ole vist enam midagi uuristada ,Helsinki on alt juba tühjaks kaevatud.
Mingi uudistesaade käis poolas ja ma isegi nõustuks nendega - seinaäärest on võtta Alstomi rongid. Mingid reisijad v.a. stagna, kes tahab magada:) saab ikka ära vedada. Kuidas ja mida ja mis sellel trassil kaupa veetakse, andke mulle armu.
Selle raili ehitamine on Raplamaal mingi teelõigu tõeliseks saviauguks muutnud, sotsiaalmeedia on Tallinnast puha autoga välja sõidetud ja Raplasse jõutud porikäkkidest autode pilte ja hala täis.
See on ju normaalne, nii peabki, nagu kolhoosis ikka kombeks.
tänase ilma , õigemini meie viimaste aastate sügis-kevad perioodil saab sõltumata asukohast nii, et paarikümne kilomeetri läbimise järel porikäkk … pigem rõhutaks liiklusohutusele - savine/mudane tee on nagu vesiliug, pidurdamisefekt muutub tagasihoidlikuks.
Hoidke alt, porgand hakkab Lätti sõitma lõpuks .
Sõiduaeg on muidugi selline, et rekordeid just ei purusta ja ka piletihind on soolane.
Aga vähemalt ollakse lähedal sellele et need rongid üldse hakkavad liikuma raudteel, mis oli valmis juba 1889.a…
Lux Ekspress sõidab Riia vahet mitu korda päevas. Hind 15 eur pilet ja mugavuselt peajagu üle võrreldes porganditega.
Ma just veetsin paar nädalat tagasi pika nädalavahetuse Riias ja läksime autoga. Järgmine kord valin transpordiks kindlasti Lux-i, tundub kõige mõistlikum, lolli peaga varem sellele ei mõelnud.
Üks mugavus porgandi kasuks. Mina ( ja paljud teised suure lihakehaga ja mõningase liikumisprobleemiga ) reisijad ei taha ette võtta 4,5 tunnist reisi sõidukis, mille tualetti pääsemine on taolistel reisijatel väga raske et mitte öelda võimatu.
Porgandi tualett on ideaalne taolistele inimestele ja isegi sobib ratastooliinimestele .
Parem siis 6 tundi ja korralik ning kergesti ligipääsetav tualett , sest see põiekas tekib niikuinii, sinna pole parata kui just ei taha 300 g viina ära juua enne reisi, mis neerude tegevuse intensiivsust tugevasti pärsib ja organismi n.ö.kuivatab
Reisida aga purjuspäi ei ole eriti hea mõte
Sain aru, et praeguse veidra (enne tänast) liiniga on viitsinud Riiga sõita juba 16000 reisijat?
20euro eest saab nüüd ühe otsaga lõunasse.