Rahvastikumuredest kaine pilguga – oht on asendada üks tulekahju teisega

Tootluse saamiseks tuleb algatuseks õige position võtta ja üks korralik bull run teha, kus long on kindlasti parem olla, kui short. Kui spread liiga suureks läheb, võib teha swing tradingut ja eriti vallatute mõtete tekkimisel eksperimenteerida naked put-i või isegi strangle option-itega.

2 Likes

Väga tabavalt kokku võetud. Superb! Aga minu vanuses enam tuletiste turul gammainstrumetidega ei mängita, seda enam et stabiilset tootlus garanteeriv ja igati rahuldustpakkuv turvaline portfell on juba kokku pandud :slight_smile:
Toksilistest kõrge riskiga instrumetidest juba ammu vabanetud, õppetunnid kätte saadud :slight_smile:

2 Likes

Teda Offfile pakkudes teed sa nüüd küll närilisele liiga, aga mulle näiteks sellised naised just meeldivad. Vähemalt igav ei hakka nendega. :stuck_out_tongue:

OMG! What have I done???

1 Like

Kosutav on lugeda kollektiivse aju pingutust teemal : kust ja kuidas ma võiks leida naise, kes oleks nõus tulema esimesele kohtamisele ?, kuid see vist ei ole Eesti meeste põhiline probleem. Kohtmise ikka saab ja kui ei saa selle ilusa, saleda, seksika ja targaga, siis tuleb lihtsalt nõudmiste kõrget lävendit natike allapoole lasta ja püüda seda, kes ei ole nii kõige-kõige-kõige vaid hoopis tema tagasihoidlikema näitajatega sõbranje .

Kuid esimesest kohtamisest kuni 2-3 kolme lapse sünnini selle või mõne teise naisega on pikk tee ja isegi kui tõsimeelne rahvastikumurede lahendaja püüab naist veenda, et teeme ikka selle kolmanda lapse kah, see pole nii raske ju, siis naine võib öelda, et hästi, teeme kasvõi neljanda, kuid tingimusel, et sina , võimekas mehemürakas,kannatad ära kogu raseduse vaevad sünnitad ta meeletutes valudes , imetad, mähid, potitad ja kasvatad ja ei jookse teise tuppa magama kui ta öö läbi nutab, sest tal tulevad hambad vms nii nagu sul meie esimeste lastega alati kombeks oli

Paraku on igas ühiskonnas niiviisi, et sünnitavad ainult naised ja lapse eest hoolitsevad tema esimesel eluaastal samuti põhiliselt naised. Mehed hakkavad väikelapse seltskonda tõeliselt nautima alles siis kui ta ise juba mõned sammud käia oskab, nati juttu räägib, sülle küsib, talle saab pildiraamatust muinasjuttu ette lugeda ja selle juurde pilte näidata,veel hiljem õpetada kuidas kolmarattalise lasterattaga sõitmine käib … See on väga mõnus tegevus, mida mehed heameelega naudivad .

Kuid see, mida kõike naine peab taluma lapse saamiseks, seda ei taipa mees kunagi ja kui mees peaks ise kõik selle läbi tegema, oleks inimsugu oma eksisteerimise vist ammu lõpetanud.

Seega naiste otsus kas ja kuipalju lapsi saada on lõplik ja edasikaebamisele ei kuulu. Enamasti on see otsus Eesti naistel 1 või 2.

Ma ei usu, et ühiskonnal oleks mingit viisi motiveerida kuidas enamik Eesti naisi otsustaks :jah, ma tahan rohkem lapsi kui need kaks, mis mul praegu on ! Mõned otsustavad nii kuid neid pole niipalju, et see üldpilti muudaks .
Ja survestada kah ei saa ja ei tohi.

2 Likes

Ma ei tea… XY kromosoomikomplektiga isendite puhul oleks selle motiivide ja eesmärkide algpõhjusteni dekomponeerimise kvintessentsiks tihtipeale mõmin: “me horny”. Selline juuretippudeni minev siirus vast ei töötaks väga hästi. Icebreakeri eesmärgiks peaks ikka olema näidata, et suudad artikuleeritud kõnet ja liitlauseid esile tuua ja soovitavalt ka väike naeruturtsatus esile kutsuda, mis pikalt saatmise keerulisemaks teeb.

Minu elukogemus ütleb pigem, et endast pole üldse eriti mõtet jahuma kukkuda, vaid luua olukord, kus naine saab endast jahuda ja julgustada teda sinna vahele nende nõustumist, heakskiitu ja positiivset üllatumist väljendavate noogutuste, näoilmete ja mühatustega, mis peaks looma mulje, et sind tegelikult ka huvitab see millest ta pajatab. Pole veel näinud naist, kes jätaks kasutamata võimaluse kannatlikule kuulajale maast ja ilmast lobiseda, alates oma koera tempudest kuni suhtumiseni Vanilla Ninja etteastesse, kui natuke tagant julgustada. Sealt salvestad olulisema sõnapilve maha ja küllap leidub seal ka midagi, mille külge edasine läbikäimine haakida.

3 Likes

Väga head “icebreakerid” võiks näiteks olla “Kas ma saaksin Teid selle mass-spektromeetri seadistamise juures aidata” või “Ma ei tahaks Teid küll segada, aga siin on väike viga, e on astmel miinus i korda 2 pii, mitte miinus ii korda pii”
või “Kas ma tohin oma abi pakkuda selle C-OTDRi DAS-režiimi seadistamisel”
:slight_smile:
Ja edasi läheb, nagu Heki Fond kirjeldab, sest missugune naine jätaks kasutamata võimaluse lobiseda teemal, kuidas tal oma doktoritööga läheb või kiruda IEEE retsensente, kes ei taha tema artiklit läbi lasta :slight_smile:

1 Like

Ma näen siin teatavat iroonilist suhtumist naistesse ja nende üldteada harjumustesse.
Usutavasti on foorum 90 % male, nii et see on ka loomulik
Samas kui oleks 90 % female, oleks kaebuste nimekiri kindlasti palju pikem ja ühes postituses ongi ka põhilised meeste puudujäägid välja toodud. Rahateenimisvõime, potents, isiklik hügieen, kodu korrashoid on peamised teemad, kuid sageli on ka ette heidetud vaikimist

See foorumi järgi ei oskaks seda arvatagi, et stagna liiga palju vaikida armastab…kuid reaalses elus, inimestega silmast silma kohtudes on seda mulle öeldud

Need on väga head icebreakerid, nagu ma oma hetkel käsil oleva füüsikamagistri juures näen. Viimati oli küll tegemist FTIR spektromeetriga.

Parim icebreaker viimasest paarist kuust oli küll õppejõu parandamine kui ta loengus tensorvälja üle ruumi differentseerimise ühte aspekti demonstreeris (ma ei ole kindel kas see on eesti keeles õigesti öeldud) ja oma arvutustega metsa läks, ja ma siis teda parandasin. Pärast tuldi privaatselt ütlema kui lahe see oli ja kuidas mul muidu läheb. Väga hea return paari öeldud lause kohta.

BTW, kõik on online, mitte klubis.

PS. Mul on turvaline portfell juba olemas, ja ma olen seda ka alati öelnud kui niisama lõõpimine kuhugipoole kiskuma hakkab või külla hakatakse kutsuma-tulema mingi veidra tagamõttega.

1 Like

See parimate icebreakerite ja pick-up lainide konkurss edeneb ikka väga aeglaselt siin.
Eile algas, aga osalejaid napib.

“Mul on 28cm mu** ja X5”

2 Likes

loen siin neid enesekindlaid abijuhendeid normaalsete naistega skoorimiseks, ja … omades sellel rindel elu jooksul usun, et keskmisest üksjagu korralikumat läbisõitu, tekkis mul praktikuna eluline küsimus, et … defineeriks parem ära selle eestimaise kõrgkvaliteetse, top shelf, vastassugupoole tohutus huvikonkurentsis kümbleva, tutvumiskuulutusi alandavaks pidava ja muid superlatiive eviva, kuid üksikuna piinleva, perfektsete iseloomu- ja muude omadustega naistüpaaži, kelle nimel normaalne mehepoeg peaks saltosid viskama ja põlvekõrguse lati alt läbi limbotama?

naiste psühholoogia on viisakama väljendi puudumisel ‘huvitav’, aga mõlema osapoole algeeldusi välja toomata, pole päris ‘mina olen reio ja ei oska naistega suhelda’ stiilis eneseteadlikele ja edukatele kenama eksterjööriga prouadele või modellidele peale lendamise naljalugusid mõtet edunäidetena reklaamida. mõne elukogenematu poolkaunitari, keskastme kontorinohiku või kuuendal ringil meeleheitel rapla eksmissi võid ju oma klišeedega maha rebida, aga … ei hakka siia seksistlikke briatoni-stiilis fotosid postitama, kuid ainult mojo, rizz, energia või mis jõulised adjektiivid seal veel olid, sind selles ebaselge koosseisuga top-class sektoris ei päästa, kui jutt küll lippab, aga oled meeter seitsekümmend, ida-euroopa hambumuse, oksüdeerunud hõbeketi, pooleteisttonnise kuupalga ja karrimori jopega, ehitajate tee paneelika ühetoalises tiksuv jorss, kellel sisekumm pealael seksikalt läigib … naised on siiski ülimalt arvestavad, egoistlikud ja meesoost käitumuslikult tihtipeale ka kõvasti julmemad tegelased, kes ükskõik mis kujul ebavõrdse spreadiga tehingusse ei lähe … ja et nüüd mehena midagi sisulist ja elutarka ka lõpetuseks öelda, siis alustanuna üsna varases nooruses ning olles ka hetkel eduka ja nägusa naisega suhtes, on elus ühtkomateist näinuna üsna mõistlik resümeerida, et ‘hoidke seda, mis teil on, sest iga järgmine on hullem’ :sunglasses:

6 Likes

Sina, bemmikristjan?

Ära nüüd tagasihoidlikele kontoripreilanetele küll liiga tee. Iial ei või teada, milline “sarvraamidega prillide ja halli kostüümiga” lilleke, kes sulle päeval müügipakkumist koostas, sulle õhtul BDSM või swinger klubis vastu jalutab. Vaga vesi – sügav põhi. Need kõige “korralikumad” võivad osutuda vabal ajal vaat ei kõige rajumateks … :slight_smile:

Ohoo!? Sai pesakond koduteele suunatud ja nüüd teetassi/rabarberikoogi kõrvale selline lugemine? :upside_down_face:
Minu pärast pole küll vaja muretseda, minu härra on nüüdseks minuga juba leppinud ja harjunud. 37 aastaga oleme mitu puuda soola ära söönud. Suur osa foorumiosalejaid pole nii vanadki.
Siin mõnedki mõtted, mis ei töötaks ühegi endast lugu pidava naisterahva peal. Pmst ära alahinda naist ja ära karda teda samuti. Kui sul on tõsine huvi, siis mis saab halvimal juhul juhtuda? Saadab su pikalt! Otse v läbi lillede, aga sa oled andnud endale võimaluse! Kes ei riski, see shampust ei joo, nii lihtne ongi. Jututeema annab ju kontekst. Oled näitusel, teatris, bowlingus - kus iganes. Alusta elementaarsest. Ja naerata, ole siiras. Mitte ükski inimene ei “hammusta” põhjuseta, eriti võõrast inimest. Mina nt leidsin täitsa lambist endale kaks toredat autopede, keda polnud mul isegi vaja moosida enda vana masinat regulaarselt üle vaatama. Oli talv, -32° ja mul vaja enda diisliga liikuma minna. Aga tegelane streigib. Ei midagi. Juba varem olin täheldanud üle aasasiilu ühte garaazi ja vendi seal ööpimeduseni mingi jeebi kallal toimetamas. Mõtlesin, ok need saavad ka minu omale eluvaimu sisse. Läksin sirgelt küsima - kutid võtsid kuhja kraami kaasa ja edasine on juba ajalugu. Lõpuks müüsingi vanakese neile off- roadiks. Head sõbrad siiamaani. Käivad mu härraga koos kalal. Väidetavalt :laughing:.
Räägi lihtsalt inimestega.

1 Like

Päris hea lugemine jah. Silme ette kangastus pilt, kuidas isamesilased annavad üksteise võidu nõu, kuidas tulemuslikumalt ja rohkem õisi aasal läbi lennata. Aga samas, see mis tarust kõrva sumiseb, see on muidugi ehe folkloor.

Ärge ainult liiga palju üldistage, stiilis et “mehed on sellised ja naised on sellised.” See on võimalik ainult kuni teatud piirini, reaalses elus ongi ju inimesed üsnagi erinevad ja kui tekib juba isiklik vestlus, siis vist kulgeb edasi kõik juba konkreetsete üksikinimeste ja nende isikuomaduste tasandil. Äkki ongi parem jääda eelkõige iseeendaks, siis pole eriti vaja pead murda, kuidas see “sebimine käib” ja asjad vast juhtuvad iseenesest.

Mul on tutvusringkonnas üks selline, hääl on selline piiripealne “porgandihääl”, vahel läheb üle selle ka. Hääl on selline nagu jumal talle andis. Muidu väga asjalik, tark, mitmekülgne, laia silmaringiga, viisakas. Aga näe - on abielus üle 10 aasta, 3 lapse isa. Leidus ka talle tore kaasa, kes temas teisi toredaid omadusi nägi, ja tal “rivitult võtta” ei käskinud.

1 Like

eks naised siis võrdlevad

friendly dolphin

või jäme täkumörin

barry white

Mina pole naine, kuid nii täitsa huupi ma pakun, et barry white võiks õrnemale soole paremini peale minna , et soojemaid suhteid luua

Muide inimene ise oma häält väga hästi ei tunne, sest ta ei kuule seda võõraste kõrvadega eemalt. vaid see kostab tal kõrist ja resoneerub suukoopas jne

Salvestage oma hääl , lugege kasvõi jupike teksti raamatust mälupulgale ja siis kuulake, see tundub väga võõras. Proovisin, lugesin lõigu Raymond Chandleri krimkat linti, kõige hullem ei olnudki.

Kuid ikkagi palju-palju viletsam kui Gunnar Kilgase või Heino Mandri hääl .
Näitlejad on eriklass.

Kindlasti oli sametise bassihäälega Barry White oma eluajal naiste seas populaarne, aga vaevalt ta kõigile neist ühehäälselt meeldis - kui sind ikka ei huvita diskomuusika, siis jättis too ülekaaluline “the walrus of love” sind külmaks.

Igal ühel omad kriteeriumid, seda ka hääle, välimuse ja kõige muu kohta. On küllalt neid , keda ei huvita su hääl , on küllalt neid. kellele see isegi võib meeldida. Pole mõtet kõiki ühe mütsi alla panna.

1 Like

Moodne noorpaar Euroopast võttis plaaniks lapse saada.

Proovivad kuu, kaks, aasta – ei midagi!

Lähevad siis arsti juurde: „Doktor, mis värk on? Muudkui proovime, aga last ikka ei saa!“

Doktor vaatab pikalt ühele otsa, siis teisele…

„Mehed, tõsiselt mõtlete või?“

8 Likes

Lihtsalt meenutuseks, et psühholoogi räägib meile, et “enesekindel pealelendamine” ja “ruumi valitsemine” viitab üsna selgelt “dark triadi” (või “dark pentagram”) iseloomujoontele. Ise teate, naised… :slight_smile: