Rahvastikumuredest kaine pilguga – oht on asendada üks tulekahju teisega

Ütleme, et korraliku naise leidmine normaalsel mehel on tehtud võimatuks ja sama ka normaalsetel naistel. Normaalse inimese all pean ma silmas - ei joo, ei suitseta, ei tee narkotsi, ei peta, ei suhtle exiga, panustab suhtesse mitte ainult ei nõua, peab lugu puhtusest, tervisest, keskkonnast, teistest inimestest, pole alasti netis, pole rõvedaid tattoosid.

Mõned ekstreemsemad näited kohtumistest naistega -

mõni on end nii täis joonud, et jube, ei oska piiri pidada
mõni naine lööb sind esimesel deidil
mõnel on mees juba kodus tuleb välja
mõni on 14 aastasest saati tänaval elanud ja vangis istunud
mõni magab rottidega ühes voodis - koduloomad siis
mõni käib peolt peole mees “sõpradega”
paljudel on lapsed juba olemas ja vaja eksiga maid jagada, ja üldse depressioon ja raha mured
paljud ütlevad, et vihkavad lapsi ja emaks ei taha saada.

need mõned näited meie tuleviku emadest…no shit, et lapsi ei sünni! Ükski normaalne haritud korralik mees ei taha selliste naistega lapsi… paksudest ei hakka üldse rääkimagi, neid ka ikka jube palju.

10 Likes

Elu ei peagi selline olema, et on olemas kauplused, kus on lettide peal valmis normaalsed naised ja normaalsed mehed. Kui keegi seda kauplust eeldab, siis … nojah. Las siis ta pettub, korduvalt.

Lisaks - sõda tulekul, maksud tõusevad = kõik võetakse käest ära (Nagu R.Lõhmus ütles, pangamaksu kohta, et tunne on, et keegi tuleb ronib sinu taskusse), lgbt propaganda koolides, feminism kus mehi tambitakse mutta, lastetoetused ja abielu ühisdeklar kaovad, lisaks kodulaenu tulumaksu tagastus kaotatakse…kehtestatakse uusi makse - automaks, varsti ka kinnisvara ja peldikurulli maks…elekter on kallis

No tõesti? Miks keegi lapsi ei taha? Äkki, kuna meie riik teeb kõik, et elu oleks halvem? Miks keegi peaks siia halva keskkonda lapsi tahtma, et orjata reffe ja härra Ligi? Inimesed pole lollid.

5 Likes

milline siis peab olema? et oleme kõik joodikud ja narkarid ja põhjakiht? ok siis!

To: ants88
Ei, sa ei saanud aru.

Elu ei pea olema selline, et sulle nämmutatakse ette kogu kaup kellegi (riigi?) poolt, ehk siis nämmutamise tulemusena on sulle ette valmistatud valik – astud kaupluse uksest sisse ja astud seejärel kaupluse uksest välja, sobivas suuruses ning tegumoes naine pakendatuna kaenla all.

Ma absoluutselt ei tahtnud seda öelda, et nüüd peab keegi sopajoodikuks hakkama.

Ka kohtinguäpp Tinder ja muud selle derivaadid, ka igasugused roosad seksi veebileheküljed – mitte ühegi nende puhul ei tohiks tekkida eeldusi, et seal ringi kolistavad inimesed ei peaks aina pettuma ja pettuma oma otsingutes. Ehk siis pettumine ja järjest pettumine ja niiviisi lõpmatult - see ongi normaalne käitumine ja situatsioon.

Pmst olen nõus. Hea metafoor :+1:. Kõiki ühe mõõduga võtta on ülekohtune. Seda suurem on heameel kui keegi suudab meeldivalt üllatada.

Mille üle siis nüüd jälle nurisetakse? Iga tavaline normaalne mees saab sellega hakkama. Ja ka salapäraste “imemasinate” NPMi või pesumasina või kuivati või tolmuimeja käitamisega. Mis on sellel seost Mees olemisega?

Suuremast “Emmist” hakkame siis rääkima, kui jutt läheb rellaka või traktori või momentvõtme või ostsilloskoobi või loogika-analüsaatoriga ümber käimise, karpade reguleerimise, koduse tulemüüri konffimise või küünalde vahetamise peale.
Ja ka see pole tegelikult “midagi niiväga erilist”. Pigem selline “keskmine”.

Vat sihuke mees, kes kisub terve sisepõlemismootori algosadeks, vahetab kulunud detailid välja ja paneb asja uuesti töötavana kokku… hakkab juba looma. Ja suudab sama teha raadio, teleka, personaalarvuti, muruniitja ja mootorratta kontektstis.
Mees, kes “lööb labida maasse” ja 2 aastat hiljem kutsub pere uue maja katuse alla… juba räägime.

5 Likes

Ma hakkasin siin ants88 poolt toodud naiste vigade nimekirja peale mõtlema selles kontekstis, et kui ma olin ca 32-aastasena aastajagu vallaline ja üritasin ka kohtuda uute inimestega.

Ütleks, et kõige suurem diskvalifitseeriv probleem oli hoopis teatav sotsiaalne erinevus. Üks sellise sotsiaalse erinevuse märke (varajane ohumärk) oli ka see, kui naine hakkas rääkima teemal, et “kuidas sa küll hakkama saad, MEHED ei oska ju midagi!” ja siis õpetama, kuidas ma oma pesumasinat peaks kasutama ja millist tualettpaberit ostma ja muidu selliseid asju organiseerima. Ma arvan, et ka näriline kuulub sellesse gruppi.

Teine suurim probleem oli see, et naised varjasid, et neil on mees olemas, isegi kui ma olin öelnud, et see mulle küll ei sobi.

Siis oli mingi hulk, kes kiirelt jõudsid selleni, et " ‘laena’ raha".

Siis see, et käib peolt peole meessõpradega, kaob mingiks ajaks ära jne. Neid ma ei kritiseeri, aga pole siis vaja mulle ka mingi aja pärast uuesti helistada jne.

Üsna keeruline teema oli sellega :smiley:

Ma tõepoolest ütleks, et pereloomisest huvitatud naiste hulk Londonis oli kõrgem, kuigi ma siis enam ei otsinud, olin püsisuhtes jne. Naiste osakaal, kelledega eelpooltoodud probleeme ei oleks tekkinud, oli seal samuti silmnähtavalt suurem.

3 Likes

Ja kõigele lisaks on mehed paremad kokad

3 Likes

Vaidleks vastu. Miks siis Jumal naistele lühemad jalalabad andis, kui mitte selleks, et nad saaks pliidile lähemal seista?

3 Likes

Olen Mirjam Mõttuse mõtetega mitmes aspektis nõus. Eriti:

“Selliselt pole laste saamist ja kasvatamist varem käsitletud. Laps pole enam elu loomulik jätk, vaid projekt. Projekt, mille jaoks peab olema Excel. Piisavalt suur auto. Piisavalt suur korter. Õige kool. Õiged huviringid. Ja muidugi ka õige vanemlusfilosoofia. Projekt, mis suurendab halduskoormust tingimustes, kus elu elamisest on saanud pigem elu haldamine. Inimene on muutunud korraga oma elu personalijuhiks, kvaliteedikontrolöriks ja läbipõlemise ohvriks.”

ja

“Aga paratamatult suurendab pidev arutelu laste kasvatamise hinna ja psühholoogilise koormuse üle paradoksaalselt seda, et pered tahavad küll lapsi, aga ei julge neid saada või lükkavad saamist aina edasi, oodates mingit õiget hetke.
Uuringud näitavad just viimast. Lapsi soovitakse, aga ei tunta piisavat valmisolekut. On tekkinud arusaam, et laps võib tulla ainult täiesti valmis ellu. Aga elu ei saabu ju kunagi valmis kujul.”

11 Likes

Põmst Õige Mees oskab kõike. Ja mida ei oska, selle õpib ära (vähemalt basic tasemel). Ja “kõge oskamine” tähendab ka oskust ära tunda, milline ülesanne on liiga keerukas või mahukas ise lahendada ja on optimaalsem lahendada rahapaki-ja-vastavaalaeriteadlase abil.
Tänapäeval, informatsiooni ülekülluse ja ülilihtsa kättesaadavuse ajastul, kus näiteks “mudeli XYZ hoolduse, remondi ja tõrkeotsingu käsiraamat remonditöökojale” mis omal ajal maksis $150-$250 suurusjärgus (oli ka odavamaid, oli ka tunduvalt kallimaid) on tänapäeval vabalt kättesaadav. Kus YT on täis “löhhike öppetus algajatele, kuidas õiges järjekorras plokikaanepolti pingutada” jne. k.a. need “töövõtted ja nõksud algajale” mida muidu pidi meisri käe all õppima. Sellises olukorras on ise mingi asja mitte juurde õppimine tõesti “kuritegu mõistuse vastu”.

2 Likes

Tänapäeval on kahjuks ka palju sellised pussysid, kellel jaoks “KTCHEN, WOMAN!!! YOU ARE NOT IN IT, GOAN MAKE ME A SANDWITCH!!!” jaoks on "nutiäppi tarvis:
“Kontekstitundliku nutirakenduse arendamine majapidamistööde planeerimise toetamiseks
Aleksandra Anikina”

Tekitab õigustatud küsimuse, et kui kaugele õigupoolest on võimalik alla käia, kas varsti tellitakse eidele keretäie andmiseks “VägiWolt” äppi abil räpase maikaga lauaviinast haisev Genaadi kohale või?

P.S. Tõsimeelsetele: tegemist on mõningal määral justnagu “keel-põses” kirjatükiga.

2 Likes

Kui seda foorumit üldse mõni ajakirjanikulaadne lugemas käib, siis siit saaks kindlasti mõnegi tsiteerimist vääriva lõigu. Ja minul olla misandriaprobleem?!!!

3 Likes

Mõnele vist ei piisanud ka selgitusest, et tegemist on ilmselge sarkasmiga. Ajakurjanikud muidugi suisa armastavad meil tsitaate kontekstist välja rebida.
Päriselt, oleme me tõesti nii vaimselt alla käinud. “Safetyism” mida siin ühes teises teemas lahati. Koonduslaagri- või holokaustianekdoodid on “no-no”… või perevägivalla-naljad, või mingil rahvuslikul sterotüübil põhinevad? Peaks ikka olema “keelatud teemad” ja “keelatud sõnad” et jumalaeest ükski lumehelbeke ennast haavatuna ei tunneks?

Tsteerides ühe vene kirjaniku teost (teos, muide on avaldatud ühes väärtkirjanduse sarjas) mälu järgi:
“Mis kisa see on?”
“Ah, Ivanov annab eidele ketukat”
“Ahah, ma mõtlesin, et midagi tõsist, et kedagi tapetakse. Mis eest?”
“Ei midagi erilist, söök oli tegemata, lõhverdas naabrite man…”
“Nooojah, siis on arusaadav… asja eest!”

Ei tea, kas peaks ära keelama, muidu, mine tea, haavab veel kellegi tundeid?

1 Like

Espetsiaalselt nävilisele:

GARAGE, MISTER! YOU ARE NOT IN IT! GO AND FIND YOURSELF SOMETHING TO FIX!

1 Like

ˇNaiste kohapealt julgen küll väita, et Eestis on sellega kõik hästi. Kui olin vallaline ja ringi tõmbasin, siis esimese asjana vaatasin välimust ja vaatan ka tänaseni. See on tähtis! Peab lihtsalt päris mitu kaunitari enne deitima ja küll siis lõpuks saabub ka see ilus ja endale sobiva iseloomuga. Raske küll aga teostatav, sest kauneid naisi on meil küllaga :slight_smile:

2 Likes

Aeg annab arutust…tulevad kogemused. 18 a ei saa paljudest asjadest aru, suheldes naistega, aga 38 a hakkab looma…olen näinud 1990ndatel nn erootika mdl pürgivate naiste cv )) üle 10 cv ei viitsinud vaadata…Kokkuvötvalt, siis seal oli tavalisest maanaisest keskkooli löpetanud kuldmedaliga naistega jne…

1 Like

Inimesed, sõltumata sellest kas nad on mehed või naised, on kõik erinevad.

Kes vastupidi arvavad, ei sobi minuga :slight_smile:

Eidele kere peale andmine pole mitte ainult Ivanovide traditsioon
Vargamäe Andres andis naisele kere peale kui see naine oli Mari.
Krõõta ei peksnud ta kunagi, sest Krõõt oli nääpsuke ja habras ja hella hingega ning õieti ei kõlvanud oma vähese füüsilise jõu poolest taluperenaiseks

Ja muuseas ka Sauna Madis, kes oli päris positiivne tegelane andis oma naisele kord kere peale.
Põhjus üsna proosaline - naine oli igavene latatara ja armastas pererahva elu saladusi ja omavahelisi suhteid küla peal lõhverdada. Külarahvas sai sellest hea lõuatäie irvitada kuidas Vargamäe pererahvas elas. Andres sai sellest teada ja käskis Madisel oma vanamoor korrale kutsuda - või siis pidid mõlemad saunast välja kolima