Rahvastikumuredest kaine pilguga – oht on asendada üks tulekahju teisega

See on huvitav väide, sest kui sa mingit suvalist põhikooli või gümnaasiumilõpupilti vaatad, siis enamuses kellel KMI-ga probleeme on tüdrukud.
Teiseks pole väga kuulda olnud, et meestel - erinevalt naistest - liigne kehakaal viljakust langetaks.
Klassikaliselt on ikka probleem seal, et naise prime time on mööda lastud tänu oma ebareaalsetele ootustele tulevase kaaslase suhtes ja siis üritatakse viimases hädas esimest last varases keskeas saada mingi sõltuvusprobleemidega kolmanda ringi mehega või mõne saamatu äbarikuga samal ajal hädaldades, et normaalseid vabu mehi pole.
Ei saagi olla, sest nad on ammu normaalsete naistega abielus :slight_smile: ning neil puudub vähimgi huvi vahetada see elu jagelemise vastu mingi virila egoistist Kareniga

7 Likes

Sageduse kohta ei oska järeldusi teha. Võib vabalt olla, et probleem on sagedamini meespoolel, lihtsalt meespoole muresid on natuke lihtsam IVFi teel lahendada. Kui mingigi spermatosoidide tootmine toimub, saab selle materjali sealt IVFi jaoks kätte ja liiga sageli uuesti proovima ei pea.

Naiste puhul lihtsalt probleemid keerulisemad. Sageli ei saagi selgeks, miks rasestumine ei õnnestu, katsetamine rohkem selline hit-and-miss tüüpi haavlipüssiga pimedas toas tulistamine, et äkki joppab ja kõik õnnestub.

Noh kui AI-d ja mõningaid teadustöid uskuda, siis võib last tulutult saada üritaval naisel olla probleemiks ka suur läbisõit , et ehk siis naisel kellel on olnud palju sekspartnereid selle keha toodab suurema tõenäosusega spermavastaseid antikehi.

Meeste suureks probleemiks on ka plasti-saastus.

Eriti lapsena ja teismeliseeas peaks mehed iga hinna eest hoiduma igasugustest plastpakenditest (sh tetrapakenditest), eriti sooja toidu ümber. Lisaks kogu elu vältima tehiskiust riideid, mis on suurim mikroplasti allikas inimorganismis, jms.

näriline on muidugi oma tuntud subjektiivses headuses - kehakaal on probleemiks just naistele, ja kui mõni üksik eesti mees kuskil veel ripakil on, siis soovitan just Lääne-Euroopasse kolida. Eriti suurlinnades on noori, tublisid, iseseisvaid, paigas pereväärtustega, vormis jne naisi lademes - valikus on kõik silmavärvid, kehakujud, juuksetoonid ja IQ-skoorid :slight_smile:

5 Likes

:smile: enamus reageeringuid ainult toetavad minu seisukohta IVF- i eelistest mehe ees.
Pole seda stressipalli vaja.
Pmst ma ei pea ennast kellegi ees õigustama. Igaüks teeb enda valikud ikka ise. Nii s*taks ilusad naised, kellele kunagi lapsi pole vaja kui Karenid ja Maalid. Ja " üks õige" eesti mees kogub läbisõitu igal teekattel. Koni näos, pudel v midagi edevamat käeulatuses. Paremal juhul leiab sülle kukkunud krõpsu vöö vahelt püsti tõusmata.
Aga välja sureme ikkagi kõik koos. Armas.

Sa paistad viibivat päris “huvitavate” meeste seltskonnas, kui selline stereotüüp on tekkinud. See selgitab ka misandrilist ellusuhtumist.

6 Likes

Stereotüüp on kujunenud aastate jooksul. Tunnistan, et keerasin vinti üle, kuid sellegipoolest tunnevad paljud kirjeldatus ennast kenasti ära. Õnneks on mul täiesti võimalik valida seltskonda ja sellised “huvitavad” inimesed sinna kindlasti ei kuulu. Samas on vahelduseks täitsa lõbus meesõigusluse nooti tabada. Kui siin naiste kohta Kareneid vms loobitakse, jääb seltskond üsnagi tasaseks v hõigub hoopis kaasa. Seega, millest me räägime?

Tundub, et Karen läks kenasti kümnesse, sest kiunatab ikka see kutsa kes kaikaga sai.

Stereotüüpidest rääkides on tegelikult põhjakäinud naine hullem vaatepilt kui sinupoolt eelpoolkirjeldatud nägemus allakäinud keskmisest eesti mehest.

9 Likes

Pealkiri: “Eesti laste heaolu on Euroopa Liidu riikidest kõige halvem”.

Kuidas see kõik korreleerub riigipoolse survestamisega noortele – “saada rohkem lapsi”?
Igal noorel võib tekkida õigustatud küsimus, et kuidas saab nii, et tuua elule veel üks laps – “siia hädaorgu”?
Lisaks veel igasugused ohud lastekaitse, politsei sekkumises näiliselt üsnagi triviaalsetes olukordades, kus sult võidakse lapsed ära võtta või teha otsuseid sinu kahjuks, kuna ametnike poolt seatakse laste heaolu esikohale vastavalt ametnike endi arusaamade kohaselt.

Õnneks, minu arust, vist pole see eelnev siiski määrava tähtsusega argument sünnituskäitumises.

Kas saad tuua näiteid riigipoolsest survestamisest?

2 Likes

Kui sinu seltskonda sellised tüübid ei kuulu, siis kuidas on võimalik sellise steretüübi tekkimine? Loogikaviga ei näe? Või lihtsalt üritad oma eelarvamust kujutada ette reaalsusena?

1 Like

Kodanik “näriline” on võtnud siin foorumis endale lihtsalt ühe välja mõeldud rolli, mida ta etendab. Sellest ka tema enda “elu-olu” “kirjeldused”. Tegelikus reaalsuses on aga tal kõik hoopis teisiti.

selle kohta öeldakse “vituviha”

4 Likes

Tüüpiline. Karenit sai kasutatud sinu enda väljavisatud sõna tõttu. Ja sellega olen kindlasti nõus, et põhjakäinud naine on jube vaatepilt! Enda naabrinaine eelmisest sajandist jõi end reaalselt surnuks. Hirmus!
To: mx77 , vaata, mina olen piisavalt kaua elanud inimene. Näinud mitut riigikorda, hoidnud koduriigis käes mitut erinevat käibelolevat raha, elanud nii kesklinnas kui niidu servas, roolinud nii VAZ011 kui mercedese eri versioone ( elektrikaist kõrvale jäänud), sünnitanud ühele mehele kolm toredat tütart, et ju mul siiski on mõningane kogemusepagas ka. Ja eesti mees ei ole laiemas plaanis andnud erilist põhjust endast palju paremini arvata. Ehk nüüd nooremad on tublimad? Siis edu neile!

Palju sul neid mehi olnud on, et sellise üldistusega maha saad?

3 Likes

Aus olla, siis kodustatud on üks ja sellega olen väga rahul :grinning:. Mees/elukaaslane peab olema isik, kellest on võimalik lugu pidada! Ma pean saama temaga arvestada igas olukorras lapse mähkimisest vanatädi matuste korraldamiseni. Ülejäänud läbilõige on statistika töökaaslastest, sõpruskonnast läbi käinuist, muidu tegelastest, kellest pole varianti eemale hoida (naabrid jms), ah milleks seletada, kui üks mees arvab, et naine juba on loll ja l*ts nagunii, siis seletada pole vahet.

1 Like

lõdva püksikumm ütleks ma selle peale :smiley:

1 Like

m.o.t.t.

see on tore, et sa minuga nõustud :smiley:

Mina pole kedagi lolliks arvanud. Olen elus korduvalt koerasi…a sisse astunud, ei julge siiski järeldada, et maakera on si…aga kaetud. Kui olen astunud, siis enamasti mitte sellepärast, et si… oleks kuidagi hiilinud mu jala alla, vaid ma pole ise vaadanud, kuhu astun.

8 Likes