Kirjutan prostituutide tegevusest 1990ndatel väikest jutukest )))
Ma muidugi ei tea, kas delititakse ära v mitte. Kui siia foorumisse panna, eks ma katsetan )))
Kuidas muuga on, seda ma täpselt ei tea, aga nt. “Sinise Äppi” "sisu"loojate protsent on Eestis võrreldes USAga küll “häbiväärselt” mikroskoopiline. Taandareguruumi veel on.
Millest mina kirjutasin, on see, et noorem põlvkond pole vanemale põlvkonnale midagi võlgu. Noor peaks ennekõike enda heaolu peale mõtlema. Ma ei leia ühtegi ausat argumenti, miks noor ei peaks ennekõike enda peale mõtlema. Kahjulik meile? Ikka, aga mis siis?
Ma ei ole halvustavat suhtumist kohanud ega mu tuttavad. Jah, mõnes kohas oodatakse seda et sa mõne aja möödudes kogukonnas kaasa lööd. Aga seda teeb keskmine eestlane, kes pole rehepapp, nagunii.
Ja suhtumisega et “Sa abiellud ainult selleks, et lahutusest võimalikult suur netosumma välja võtta” on midagi peale hakata. Et siis hakkame “simpima” ja täidame kõik etableeritud-isetituleeriud “printsesside” ja “kuningannade” soovid, mida me nende silmist loeme - no questions asked?!?
MGTOW on siiski konkreetne “vastus survele”. MGTOW ei tekkinud “iseensest ja tühjale kohale”. MGTOW tekkis vastusena feminantsismile:
- “i am just a girl” (loe, ma olen süüdimatu, ega vastuta ühegi oma teo ega otsuse tagajärgede eest)
- Mees peab maksma absoluutselt KÕIGE eest ja andma lisaks lukratiivse taskuraha ja külvama üle kallite kingitustega
- Kui ma “deidin” temaga ja / või olen tema “tüdruksõber” siis peab mees maksma ka kõigi sõbrannade eest, keda mul on tuju kaasa kutsuda
- Ma ei keeda, küpseta, korista, pese, tee – ega ma mingi teenija ole
- Ma ei sünnita-kasvata lapsi, ega ma mingi sünnitusmasin-kanaema ole
Nimekirja võiks veel pikemalt jätkata… aga milleks.
MGTOW ei ole küsimus. MGTOW on vastus korraldusele “Lõuad pidada ja edasi teenida”
No sinul tuleb vanaisaks saamist kohe vääääga kaua, kui üldse, oodata ![]()
Toodavad välisturule …
Nii uskumatult kõvade ennustajaoskustega inimesega on kõik maailma ilmajaamad nõus lepingu alla kirjutama. Vali ainult endale sobivaim välja.
Ja kuidas sihtgrupp antud kontekstis relevantne on??? Ma rääkisin hõivest. Avalikult kättesaadava statistika kohaselt on rohkem USA “selle töö jaoks sobivas vanuses naisterahvaid” OFis osaliselt või täielikult tööhõivatud, kui Eestis üldse elanikke on. Aga eks USA ole suur maa ka. Kui suhtarve võrrelda, siis peaks Eestis olema pea ~5000 “Sinises Äppis” teenistusele lisa otsijat või suisa “põhitööl” olijat.
Jällegi, avalikest andmetest, 2 tk. on Sõnniku-Õhtuleha külgedel välja toodud. Ülejäänud 4998 on siis “pärandaalused” või.
Kahjuks ei ole O.F. Eesti ettevõte ja seega puudub tal ka Stat. ametile aruandmise kohustus. Muidu oleks meil kohe võtta ilus tabel – “Sinine Äpp” – rahvuste, kodakondsuse, vanuserühmade ja hariduse lõikes. Aga mida põle, seda põle. Peab väga uduste avalike ja tihti puudulike andmete pealt midagi “ennustama”.
See, et sind ei häiri need Merkeli ajal miljonites Euroopasse roninud noored “paadipõgenikud”, kaubanduses ja teeninduses vohavad “jeesti kjeelt ei rjaagi” Russkij Miri esindajad, umbkeelsed Bolti “raketiteadlased”, Saksamaale trügivad “poola torumehed” ja muud sellised kodumaatud rändrahvad, on su isiklik kiiks. Julgelt suure enamuse kohalike põlisrahvaste suhtumine sellistesse õnneotsijatest võõrkehadesse, kes ainult enda peale mõtlevad, on igal pool selgelt negatiivne.
Pisuke dissonants:
- Kas lapse kasvatamine maksab siis midagi või ei maksa? Kui maksab, siis kuidas ei võlgne midagi? Kui ei maksa(lapsed tehtud vaid vanemate omakasupüüdmatute saavutusvajaduste katteks), siis milleks lastetoetustega pusimine?!
- Kas valdavalt (võhivõõraste) vanemate maksurahast tulnud haridus, tasuta medistiiniabi jms pole tõesti midagi väärt?
Ma ei ütle, et ellu astuval noorel peaks olema kaela peal 0,5MEUR üles kasvatamise/ kasimise/harimise laen aga mulle meeldiks kui perekondades oleks pisut enam seda tänu tunnet, mis põlvkondi pisut enam seoks.
Ma arvan, et tegemist on müügiprotsessi optimeerimisega.
OF ei ole Eestis hea müügikanal, kuna suur osa reaalsest tulust tuleb füüsilisest müügist. Seetõttu on Eesti tegijad kohalikes kanalites.
Probleem vananeva rahvastikuga maailmas on ju lihtsalt selles, et tööealiselt eeldatakse nii tuge vanematele kui ka oma laste üles kasvatamist.
Kui rahaliselt keeruline, siis jäävad need lapsed lihtsalt sündimata.
Need on head vihased laused, rändekriis ja russkii mir, aga ma ei pane 2+2 kokku.
Ma olen keskealine. Kuidas on noor täiskasvanu, kes ei ole minu laps, võlgu mulle siin rassimise kui tal siin raske on? Ma ei suuda mõtet rändekriisist selle noore otsuseni tuletada. Või mõte on selles, et ükskõik mujal on alati halvem kui Eestis? Minu kogemuse järgi on need lahkujad siit keskmisest hoopis võimekamad.
Kordan. Olles elanud tsetseeni/ arab keskel, Msk, siis nad neid nn rändajaid, kohalikud, gasts arbeitereid, suhtusid neisse põlgusega. nagu orja tööd teevad asiaadid…täna msk enamus koristajad asiaadid )) neid on mingil hetkel liiga palju, siis tundub tavaline venelane v ok )))
Saudide ja Q…juures kodakondsue saamine on eriline teema )))
Ikka maksab. Kõik maksab. Ei vaidle üldse vastu. Meil on asjad solidaarsed. Täiskasvanud maksavad laste hariduse. Lapsed täiskasvanute pensioni.
Aga mina sellest mingit ühe põlvkonna võlgnevust teisele ei suuda tuletada. Sest kui tuletada, siis saaks välja mõelda absurdseid asju. Nagu kas inimene kes on pidevalt haige, kas ta on võlgu teistele kes on terved?
Ja vaatamata eelarvamusele on mul selles küsimuses ilmselt % üle keskmise kõrge.
Mingist “simpimisest” räägid siin ise ja arvan, et liialdad. Ise ei usu et selliseid naisi meie kodumaal palju on. Võib rahulikumalt võtta, on ka normaalsemaid, ja arvan et küllaga. 100 % garanteerida ei saa midagi, aga arvan, et kui oled ise normaalne, siis on tõenäosus suurem et leiad ka normaalsema partneri endale.
Nojah, ega väga ei huvita ,aga tunnen siis neile kaasa - küllap selle “feminatsismi rõhuva surve” all elamine on ikka jõle raske. Isiklikult arvan, et esimene samm nende elu paremaks muutumisel on internetist ja sotsiaalmeediast paastumine, seejärel võiks teha vastavad korrektuurid sisu üle, mida sulle arvuti või telefon ette manab.
Kuidas neist välja tooduist eristuvad kohalikud jõmmidest krahvid? Ma abs ei kiida neid uusi heaks ega seda kontrollimatut harimatut vägivaldset matsimassi. JA sealjuures ei näe ka kohalikes vähimatki potentsiaali.
Jah, need võõrmigrandid, keda teie wokekamp sündimata järelsugupõlve asenduseks siia veab, pole sulle mitte midagi võlgu ning tegutsevad ainult iseenda huvides. Ära loodagi, et sul midagi nendelt oodata on, kui vanemas eas töövõime vähenema hakkab. Mitmetes riikides on juba hakatud mõistma, et sisseränne iibepuudulikkuse probleeme ei lahenda ja on hakatud pidurit tõmbama. Pane tähele - üsna pea läheb ka Eestis nii.
Ma ei viitsi su tähelepanuvajadust siin rahuldada. Igasugu svetagrigojevalike “ma vannun pühalikult / et esimesel võimalusel tõmban nahhuì siit”-tüüpide jaoks on see lihtsalt hale vabandus oma saamatusele. Head teed!