Täna teatas Klementi börsile, et kinnistute müügiga teenib firma 16,6 miljonit krooni erakorralist kasumit. Kolmanda kvartali lõpus oli Klementi omakapital vaid veidi üle 10 miljoni krooni. Nüüd võib öelda, et väikese lükkega vähemalt tuplatakse omakapital (neljanda kvartali põhitegevus on ilmselt miinuses).
Minu silmis muutus olukord jälle paremaks. Bilanss ja likviidsus tugevnesid. Väikese bidi võiks juba üles seada.
Börsiteates ei ole öeldud, mis perioodi kohta käib see 20 EEK/ruutmeeter. Kuid enamasti väljendatakse rendihinda kuu lõikes. Kinnistud said müüdud hinnaga 400 EEK/ruutmeeter, sellisel juhul oleks kogu müügist saadud raha juba 20 kuu pärast tagasi makstud.
Adamski, ma sain kinnistu kesmiseks müügihinnaks ca 4000 EEK/ruutmeeter. Null on ka number :)
täna on esimest korda vasakul kalleimad orderid hansast, mitte LHV-st.
Mõned saidid on soovitanud KLEAT 2006 aastaks. On näha ka märgatavat tõusu viimasel paaril päeval. Mida arvate? Väidetavalt ka LHV üks suurem tegija asunud soetama. Tegemist siis saitidega millede linke LHV oma saidil näha ei soovi.
Hetkel vast spekuleerimine aastalõpu tulemustele taas
aga kui firma saab suures osas omad võlad kaelast ära, siis võiks ju edenemist loota?
Lootma ikka peab!
Vasakäär on täis LHV ordereid :)
... jah, lootus sureb viimasena:)
aga sureb ikka...
Siiski tüüpilise taksojuhina ei saa mina nendele soovitustele päris läbi sõrmede vaadata. Seda enam, et ostuorder oli mul juba paar päeva enne neid soovitusi üleval. Sain oma lootustele kindlust juurde;) ... ja väikse paki aktsiaid ka...
aga sureb ikka...
Siiski tüüpilise taksojuhina ei saa mina nendele soovitustele päris läbi sõrmede vaadata. Seda enam, et ostuorder oli mul juba paar päeva enne neid soovitusi üleval. Sain oma lootustele kindlust juurde;) ... ja väikse paki aktsiaid ka...
muide enne börsi sulgemist viimasel hetkel läks veel 5x1000 aktsiat @2.45. Mina usun, et midagi hakkab toimuma varsti:)
loomulikult toimub kui endine LHV rahvas promob :P
Tundub, et tänasega on Klementi aktsia välja murdnud viimase 4 aasta tippudest. Tehniline pilt ütleb, et ralli on alles algamas. Ka fundamentaalne külg toetab seda väidet tugevalt.
Mina kui Klementi toodete tarbija olen kaalunud investeeringut, olen kuulnud erinevat infomüra seoses kodumaiste rõivatootjatega, mida arvavad siinolijad kas Klementi aktsia võiks läbi teha sarnase liikumise kui seda on teinud Baltika.
Isiklikult on tunne, et Klementi kauplustel läheb hästi ja tuttavaid küsitledes olen kuulnud järjest enam positiivset vastukaja toodete kohta, seda eriti just uute noortele suunatud toodetega. Siinseid viimaseid uudiseid lugedes lisandub mulle üha enam kindlust et tee tõusuks on avatud. Pakun, et Klementi aktsiat võib näha paari kuu perspektiivis 3-3,50 eur kandis.
Isiklikult on tunne, et Klementi kauplustel läheb hästi ja tuttavaid küsitledes olen kuulnud järjest enam positiivset vastukaja toodete kohta, seda eriti just uute noortele suunatud toodetega. Siinseid viimaseid uudiseid lugedes lisandub mulle üha enam kindlust et tee tõusuks on avatud. Pakun, et Klementi aktsiat võib näha paari kuu perspektiivis 3-3,50 eur kandis.
Baltika hakkas tõusma kui kahjumist kenasti välja jõudis. Las Klementi teeb seda kah, arvan, kiiret pole kuhugi. Nõrga aastatulemuse korral kukub jälle kiirelt.
to Orwell: tahaks meelde tuletada, et Baltika tõus algas kaugelt enne seda kui kahjumist kenasti välja jõuti. See ongi mu arvates tüüpiline Eesti turu omapära, et enamus "rongile hüppajaid" tuleb välja siis kui rong juba lootusetult kiiresti kihutab. Sama oli ka Viisnurgaga, aktsia seisis paigal pikka aega kuigi fundamentaalselt olulised uudised oli ettevõte juba mitu aega tagasi välja öelnud...
Selleks ajaks kui Klementi oma ilusast kahjumist välja tulekut raporteerib on see aktsia 4 Euri väärt.
Selleks ajaks kui Klementi oma ilusast kahjumist välja tulekut raporteerib on see aktsia 4 Euri väärt.
Baltika tõus hakkas 2005 jaanuari lõpp-veebruar, elik siis kui tuli ilus 2004 viimane kvartal.
orwell, 1.50 pealt tuldi 2 EUR peale (hiljem sealt küll ka veidi alla u 1.80 pele vist) ikka juba 2004.
Võrdleme aastaid, 2004 oli märksa paremaid raha hoidmise paiku kui Baltika.
klementi puhul võimendab liikumisi likviidsuse puudumine. kui suurem raha tahab aktsiasse siseneda, ei pruugi müüjaid enam jätkuda.
alta u 35% (eeldaks, et pigem püütakse juurde osta)
bryum estonia 19% (kas keegi viitsib tausta uurida?, kas ka alta meeste oma?)
PTA OY 2,5% (millest nende müügiotsus sõltub huvitav? pankrotihalduri suva? mingi kohtulahendi saavutamine?)
fondid:
hansa balti ligi 10%
muud fondid 7,2%
Fondidesse liigub raha ka pidevalt juurde ja
eeldaks suhteliselt volatiilselt üles-alla liikumist kindla trendiga üles. sihiks ilmselt mitmekordne tõus sellel aastal, aga kui suur, sõltub juba 2006. tulemustest.
aktsiaraamatust on ka näha vähemalt ühe endise LHV inimese viimastel päevadel ostetud paar tuhat aktsiat (nagu ka netis välja öeldud)
alta u 35% (eeldaks, et pigem püütakse juurde osta)
bryum estonia 19% (kas keegi viitsib tausta uurida?, kas ka alta meeste oma?)
PTA OY 2,5% (millest nende müügiotsus sõltub huvitav? pankrotihalduri suva? mingi kohtulahendi saavutamine?)
fondid:
hansa balti ligi 10%
muud fondid 7,2%
Fondidesse liigub raha ka pidevalt juurde ja
eeldaks suhteliselt volatiilselt üles-alla liikumist kindla trendiga üles. sihiks ilmselt mitmekordne tõus sellel aastal, aga kui suur, sõltub juba 2006. tulemustest.
aktsiaraamatust on ka näha vähemalt ühe endise LHV inimese viimastel päevadel ostetud paar tuhat aktsiat (nagu ka netis välja öeldud)