PTA Grupp (PTAAT) / Klementi 45 krooni!

Mina see mõni tuhat aktsiat ostnud olen. Siiski alustasin ostmist kohe pärast seda, kui teatati kinnisvaratehingust. See oli minu jaoks Klementi puhul katalüsaatoriks. Lisaks võla vähenemisele väheneb ka oluliselt võla intress. Mäletamist mööda jäi tervelt 3 miljonit krooni vist kvartalis puhtalt üle.
Mina, kui idee autor, ei pidanud SideKick-i all silmas "üks LHV tegijatest", meie teada ei ole ta LHV-ga seotud.

Klementi teeb ehk mingi hetk Viisnurka, aga selle hetke tabamiseks peab küll pidevalt ekraani jälitama. Mäletan hästi seda Viisnurga hüpet kuna seal ka palju LHV kliente sõitis kaasa - nii üles kui alaspidi :)

Alguse sai aga kõik sellest kui pikaajalise paigalseisu järel lõid 2 veidi suuremat ostuorderit (a 1000) korraks vastupanu (samuti 2.45 kandis) puhtaks, veel 1 ostuorder pandi 0.01 EUR neile ja siis hakkas tulema uusi ordereid nagu oavarrest ... ka vähese rahaga õigel ajal päästikule vajutades võib tulemus olla muljetavaldav ...

Mina ostsin Klementit algul virtuaali. Kui pidev tõus lõpuks närvidele hakkas käima, siis reaali kah.

Aga Henno, ehk seletad oma ekraani jälgimise vajadust? Osta ja hoia, mida seal ikka pidevalt jälgida? Daytraderid teevad seda niikuinii pidevalt, aga väikeinvestorile teeks see edasi-tagasi tõmblemine ainult halba.
Velikij

pisut offtopic, aga tegin mõni aeg tagasi 1 kliendi kohta uuringu, ta kauples aktiivselt 1 ainust tõusutrendis aktsiat - ostis ja müüs ja üritas jälle odavamalt tagasi osta ... teenis ka kasumit kokkuvõttes tänu tõusutrendile, aga samal ajaperioodil oleks osta ja hoia strateegia 1/3 võrra rohkem kasumit toonud, teenustasud ja mõned valed otsused selle taga ...

muide, ma võin Sulle ka oma ekraani jälgimise vajaduse ära seletada - ma olen nimelt LHV maakler ja ei saa kuidagi kauplemise ajal ekraanist mööda vaadata :)

NB! Tallinna Börsi reglement seab börsi liikmete juures töötavatele litsenseeritud maakleritele, kes omavad ligipääsu otse börsisüsteemi teatud tehingupiirangud, kuid keelatud tehingud oma nimel ei ole. Vältimaks aga misiganes probleeme reeglite tõlgendamisel ma isiklikel kontodel Balti aktsiatega tehinguid ei tee
Mind teeb veidi murelikuks Klementi III kvartali aruande 15-lehekülg. Nimelt annab Alta Capital laenu intressiga 8-25%. See esimene number on OK, aga teine on mõistusevastane. Kas mitte suuromanik ei kandi sedaviisi raha endale? Kaotajaks on loomulikult teised aktsionärid.

Aktsiaid ei oma.
Henno,

Ei ole sugugi offtopic, täpselt naelapea pihta! Tõusutrendis aktsia puhul tõmblemine annab oluliselt väiksema kasumi kui lihtsalt hoidmine.
Muide - seesama printsiip töötab veelgi tugevamalt fondiosakute puhul, kus aktiivse kauplemise tulemusena võib muidu väga head tootlust näitava fondi puhul aasta praktiliselt nullis lõpetada (kontrollitud praktikas :).
arkok.

pidasin "nagu netis välja öeldud" all silmas ühe teise portaali tegijate positsiooni võtmist (kuigi ka selle all võisite te kedasi teist silmas pidada). LHV-ga täna seotud aktsionär on siis SideKick-ile lisaks ostnud/ostmas.
alvaril hea point. eeldaks siiski, et need 25% laenud makstakse esimesena tagasi. eeldaks, et kui näiteks hansa fondid on nii tugevalt sees, siis päris pappi välja ei kandita. altal peaks nagu ettevõtte väärtuse tõusust rohkem kasu olema kui nende laenude pealt liigakasu teenida.
Intressikulu on ca 1,5 miljonit krooni kvartalis. Midagi väga erakordset see ei ole. Enamiku laenude tagastamistähtaeg oli 2006nda aasta jaanuar. Seega kõige põnevamad saavad olema selle aasta i kvartali tulemused.
esimeses kvartalis tuleb kasum ja teises õeldakse, et seoses raamatupidamisprogrammi juurutamisega tehti valearvestus.
ja ma üldse arvan, et kui keegi tahab suure riskiga mängida, siis selleks on parem variant leedu ekranas. ma ise ootaks häid tulemusi pigem sealt
Klementil esimese kümne minutiga 17 tehingut ja kohe murtakse 2.50 tase. Väike Ralli on algamas.
Klementi ja Viisnurga ostupoolt on huvitav vaadata, ilmselt huvi Klementis vähendab tugevalt Viisnurga ostusoove, kunagi hiljem võib jälle vastupidine roteerumine toimuda ...

On ka ju veel Kalev, kust mingil hetkel võivad ostjad joosta parematele jahimaadele ...
Sai endale kahh võetud Klementit... eks näis, mis toimuma hakkab...

mul näiteks Ekranast ka, aga uurides Ekranase tehnoloogiat, siis on see aegunud... valmistatakse suht kitsast sortimenti, juurutatakse suht ammu katsetatud asju... selge on see, et kineskoop turg on languses... Finlux läks ju oma lolluse tõttu pankrotti...
pigem loodan et keegi suurem firma ostab ära...
Klementi ongi puhtalt trendiaktsia. Inimesed otsivad uut Baltikat. Ja neid kandidaate ju väga palju pole: Kalev, Viisnurk ja Klementi. Teistel hoopist teine tase.
2.5 peal HSA peidetud müügiorder :) Kas kõik tänased tehingud on toimunud selle sama 2,5 oderi pealt ostmise tõttu?
Ei saa aru, miks täna hinda rohkem ülesse ei lükata, isu ju teistel suur
Väikesed kogused liiguvad Baltikast Klementisse :)
2.50 ongi murtud. Tänaseks on huvitavamad sündmused möödas, sest 2.60 on juba liiga karm tase.