Parempoolsed

Kui ikka ei meeldi see poliitika, mida nimetatakse "parempoolseks" ja ainuõigeks, ainuvõimalikuks, siis Facebookis on paar head kommuuni, millega saab liituda:

http://www.facebook.com/hinnatous
http://www.facebook.com/auspoliitika
Eelpooltoodu on jälle needsamad mõttetud loosungid, mis on üles riputatud haapsalu kesikute veebilehele....
Kui mõisatust ei ole, siis mõistust ei ole, siis mõistust ei ole.
ttrust
Eelpooltoodu on jälle needsamad mõttetud loosungid, mis on üles riputatud haapsalu kesikute veebilehele....

Mitte loosungid vaid faktid, faktid, faktid! Keskerakond näed teeb haiget, kuid hinnatõus, maksutõus, maksed stabiilsusmehhanismi haiget ei tee. See ongi majanduspoliitika, mida parempoolsed ajavad ja rumalad mõistuseta inimesed toetavad.

faktid , faktid, faktid. Keskerakondlik valitsus toob suure võlakoorma, korruptsiooni, raharaiskamise ja venemaa sarnase "demokraatia."
SideKick
faktid , faktid, faktid. Keskerakondlik valitsus toob suure võlakoorma, korruptsiooni, raharaiskamise ja venemaa sarnase "demokraatia."

Sa spekuleerid, kuid nii ei saa väita!
Jälle see võlataseme jutt, mis keis selle võlatasemega on. Oletame, et kui võlakoormus on euroopa keskmisel tasemel, mis siis halvasti on? Vaata mis võlatase on USA-l. Kas praegu ei ole korruptsiooni ja raiskamist?

Keskmise võlataseme teenindamiseks kuluks ca 600 miljonit eurot aastas (ainult intressid), mis on 10% eelarvest. Kust raha tuleks?

Võlakoorem - Tallinn, Pärnu
Korruptsioon - KAPO võtab keskmiselt 1 keskerakondlase nädalas rajalt maha
Raharaiskamine - Isegi kohus on leidnud, et Tallinna TV, reisisaatjad jm. on raharaiskamine - kaine mõistusega inimesed said sellest juba enne aru.
Venemaa sarnane "demokraatia" - juba praegu on ilminguid, kus KE püüab vaigistada normaalset demokraatlikku protsessi. 1) Kui Maha Tallinna TV püüdis korraldada meeleavaldust, siis registreeriti täpselt samale ajale ja samasse kohta Keskerakonna noortekogu meeleavaldus Tallinna TV toetuseks. 2) Tallinnast väljas elavatele vanuritele öeldi, et lähme teeme bussireisi Tallinna. Tegelikult toodi inimesed Toompea lossi ette miitingule. 3) Keskerakonna propagandamasin - linnaosade ajalehed, TTV, online meedia kommentaarium.
Vabandust, kuid demokraatlikud erakonnad nii ei tee.
Kui võlgade eest rajada infrastruktuuri N: Tallinn-Tartu maantee, mis toetab majandust ja tõstab elukvaliteeti, siis ma ei näe selles mingit probleemi. Madal võlatase ei peaks olema eesmärk iseeneses kui võlg on hea võlg suurema väärtuse loomiseks.

1 keskerakondlane nädalas on liialdus, KAPO võtab võimuerakondade tegelasi kinni täpselt samuti. Reisisaatjad on sotsiaalabi, Tallinna TV on täiesti eraldi teema, miks seda tehakse.

Demokraatia osas näen veel suuremat ohtu selles, kui Keskerakond suudetakse hävitada ja kogu võimuvertikaal - võim nii riigi, kui ka kõige suurema omavalitsuse tasandil on ühe partei käes. Praegu Keskerakond tasakaalustab seda, kuid mis hakkab tasakaalustama Reformi peale Keski kadumist? Arvestades reformi poliitikat, siis läheb elu ikka väga karmiks.

Mind kahjustab hinnatõus, mitte Keskerakond. Praegu on Eesti hinnatõus pikemat aega teisel kohal euroopa liidus ja tuleb kahata maksma stabiilsusmehhanismi raha Portugali ja Kreeka võlgade tasumiseks. Ma tean et, kui Kesk oleks võimul, siis poleks sellist hinnatõusu ega eurot.

Tallinn-Tartu mnt ehitatakse valmis eurorahade eest, selleks ei ole vaja võlgu võtta.

Keskerakonna kadumise pärast pole vaja muretseda. Demokraatiaga Eestis ei juhtu mitte midagi. Nagu viimased trendid näitavad, võtavad Sotsid KE rolli lihtsalt üle ja saab viisaka opositsiooni, ilma korruptsioonita.

kui Kesk oleks võimul, siis poleks sellist hinnatõusu

Nii debiilse väitega saad sa minna keskmise KE valija juurde. Siinseid foorumlasi sa nii rumala väitega mõjutada ei suuda. Aga KE saaks ju vähemalt Tallinnas hinnatõusu piirata - kaotades müügimaksu.
SideKick

kui Kesk oleks võimul, siis poleks sellist hinnatõusu

Nii debiilse väitega saad sa minna keskmise KE valija juurde. Siinseid foorumlasi sa nii rumala väitega mõjutada ei suuda. Aga KE saaks ju vähemalt Tallinnas hinnatõusu piirata - kaotades müügimaksu.

Võibolla oled ise debviilik või on su mälu lühike. Kesk on kogu aeg tahtnud tõsta tulumaksu, mitte kaudseid makse. Ka ka keski valimislubadused olid, et toasoojale, toiduainetele ja ravimitele tuleb madalam käibemaks. Samuti on nad kritiseerinud elektriaktsiisi ja kütuseaktsiisi tõstmist.
Keski poliitika on seega arutu loodusressursside raiskamine. Pärast meid tulgu või veeuputus.

Keski astmeline tulumaks tooks eelarvesse ainult 200 miljonit eurot, sedagi ainult siis, kui kõik maksaksid ausalt makse. Ma kahtlen selles. Seega oleka ikka puudu vähemalt 400 miljonit eurot. Siit järeldame, et Keskerakondliku valitsuse korral ootaks meid Kreeka sarnane võlasohu uppumine.

Scorpius, kui sa väidad, et Keskerakond suudab maailma toormehinnad kontrolli all hoida, siis too välja ka konkreetsed meetmed.
Oh jah...
scoripous

Ma olen keskmine eesti mees. Elan keskmises kahe lapsega peres. Peres sissetulek jääb keskmiselt keskklassi kanti. Sõidan keskmise Jaapani säästuautoga. Evin keskmist korterit kesklinnas ja ehitusjärgus suvilat Saaremaal.
Niiet selline lihtne inimene, ei midagi erilist.

Ütle nüüd palun, scoripous, mida kuradit Keskerakonna tegemised mulle, tavalisele keskmisele eesti mehele head on teinud ja mida nad peaksid tulevikus tegema. Ei midagi eriti fänssit, pane lihtsalt 3 punkti kirja.

Mina näen, et Savisaare propagandaTV sööb minu lapse lasteaiaeelarvet, ma näen, et Savisaare teed lõhuvad minu autot ja ma näen, et minu linnas ajavad asju korrumpeerunud ametnikud.

Too mulle palun välja mingid 3 lihtsat punkti, kuidas Savisaar minu elu paremaks teeb. Oskad sa?
huvitav kas see scorpius:
1 töötab linnaviletsuses
2 palju ta oma kommimise eest siin saidil palka saab?
scorpious

Ka ka keski valimislubadused olid, et toasoojale, toiduainetele ja ravimitele tuleb madalam käibemaks. Samuti on nad kritiseerinud elektriaktsiisi ja kütuseaktsiisi tõstmist.

Mul on veel eredalt meeles, et keski valimislubadus oli ka Tallinnas vee hind kontrolli all hoida. Aga võta näpust...
Jälle see võlataseme jutt, mis keis selle võlatasemega on. Oletame, et kui võlakoormus on euroopa keskmisel tasemel, mis siis halvasti on? Vaata mis võlatase on USA-l.

Priceless! See inimene EI TEA, millest ta räägib!
scorpious
Mitte loosungid vaid faktid, faktid, faktid! Keskerakond näed teeb haiget, kuid hinnatõus, maksutõus, maksed stabiilsusmehhanismi haiget ei tee. See ongi majanduspoliitika, mida parempoolsed ajavad ja rumalad mõistuseta inimesed toetavad.

Need pole seal faktid. Need on seal soovunelmad.

Millal valitsus lõpuks maa korralise hindamise ette võtab? Olen aru saanud, et enne 2012 seda ei tehta. Kuna protsess on pikk ja tulemuste rakendumine võtab aega (hinnatakse aastal X, rakendub X+1), aga ajaarvamine käib valimisteni (mis toimuvad juba 2015), siis võib eeldada, et tegelikult on väga väike aken selle teostamiseks. Tulemused peaksid mõjule pääsema 2013, et valimisi mitte mõjutada. See aga tähendab, et hindamine tulekski teha 2012, mis omakorda tähendab, et tegelikult peaks põhimõtteline otsus tulevase peaministri Pentuse või tema tugistruktuuri poolt juba tehtud olema. Kui on, siis seda varjatakse, kui ei ole, ollakse vastutustundetud.

Viimane maa korraline hindamine toimus 2001, sellest ajast on hinnad tundmatuseni muutunud (sel ajal maksis näiteks Viimsi vallas mereäärne maa ca EEK 100-150/ruut. Ärimaa Tammsaare tee ääres "maksab" Eesti Vabariigi arvates praegu EEK 500/ruut. Võiks äkki ükskord maksustamise alused reaalsusega kooskõlla viia. Lihtsalt lambinäitena - mina maksan täna "Tallinna hirmsa maamaksukoormuse all" ca 1MEUR ärikinnistu eest ca 1500 EUR maamaksu, kui nüüd määrad tõusevad, siis võibolla max 3 KEUR. Ehk Tallinlaste hirmus maamaksukoormus tähendab, et ma pean kinnistu väärtusest ca 0,3% aastas maksu maksma. Tehke asi korda, parempoolsed pragmaatikud.
suffiks, sa oled Keskerakonda astunud?
Ei, mulle meeldib kui objektiivne reaalsus ühtib võimalikult suures ulatuses selle reaalsuse reguleerimiseks kehtestatud õigusliku raamistikuga. Kui ma tahan fantaasiamaailmas seigelda, siis mul on selleks Starcraft Broodwar. Siinpool ekraani olen täielik reaalsusfetishist.

Tehke maa korraline hindamine ära.
suffiks,
ma siis räägin sulle, miks ma sedasi küsisin:
Su jutt kattus 1:1 Kadri Simsoni & co jutuga. Seda juttu aetakse, kuna...
1) ...maamaks on riiklik maks, mis laekub 100% KOV eelarvesse. Väga hea on lämiseda, et tehke maa korraline hindamine ära, kui enda käed jäävad puhtaks. Pärast on scorpiustel hea LHV foorumites lällata, et parem-erakonnad tõstavad ainult makse.
2) ...Tallinnas on kinnisvarahinnad tõusnud keskmisest enam, siis oleks Tallinna eelarve suur võitja. Rohkem TTVd, reisisaatjaid ja Kutsereid!

Maa ümber hindamine muudaks kogu praeguse maamaksu kaotamise kampaania farsiks.