Pangad on röövlid

marek,

tundub müstika, eksole. Arve läheb lihtsalt järjest enam miinusesse, aga midagi ei juhtu. Tegemist täiesti tavalise Visa Electron deebetkaardiga.
Tahaks ka sellisesse panka!!
infinite

avaldad äkki saladuse, mis pangaga tegu?
ära taha pärast kahetsed

Kui jutt juba sammaste peal on siis öelge pangas tellerile nii kaua kui mul oma sammas veel püsti on pole mul teie omasid vaja. Ja kui enam ei ole siis olen ma juba nii vana et mul pole enam tarvis teie sambaid.
Mul tuttav ütles nii ja hansas vist tehti selle peale mingi linnuke enam ei pakuta ka talle sambaid.
BankAustria-Creditanstalt
infinite

1 väike nüanss siiski ehk on: mingil hetkel tuleb miinusesse minekusse piir ette

Või saad võtta 365*400 EUR = 146 000 EUR aastas ja nii 10 aastat järjest ilma et sentigi arvelduskontole laekuks?
Isegi kui saab ainult mõned korrad aastas miinusesse minna näitab see ju ometi, et pank ei kasuta igat väiksematki võimalust sinu pealt kasumit (intresse) teenida. See on minu arvates põhiline - selline pank on pigem sõber, kes aitab häda korral välja, mitte liigkasuvõtja.
Loogiliselt võttes võiks mingi kuulimiit olla, kust alates hakkavad intresse juurde arvestama. Hetkel pole kuskilt seda vaadata.
Teemaalgatajana ka väike disclaimer minu poolt. Oman üht arvelduslaenu, kaht eluasemelaenu, üht soovilaenu ja üht krediitkaardilaenu! Kokku siis viis tükki neid vaatab mulle vastu, kui ma oma internetipanga lahti teen.
on üks ütelus, et panga röövimine pole midagi võrreldes panga asutamisega :-)
Infinite, kas sa töötad Austrias või austerlaste heaks?
Infinite leidis panga mis ei röövi?
Uus teema foorumisse: Pank mis ei röövi.
Kuigi kahtlen, et ta seda ei tee
Töötasin kunagi sealkandis. Kindlasti nad teenivad hästi, aga ilmselt pole nende strateegia tavakliendi kottimine. Strateegiaid on ju igasuguseid.
Eesti pankade kasum tuleb 50 % teenustasudest, Vällamaal tuleb see laenu intressidest.
lahendus on imelihtne:
sularaha väljavõtt palgapäeval ja otsekohe madratsi all

ärge hoidke oma raha röövlide käes :)))
mina ei usalda jälle rahaautomaate - palgapäeval võtan kohe kõik raha seinast välja ja viin panka hoiule.
ma vahepeal võtan ka kogu raha välja loen üle ja panen tagasi
Vanasti maksis tööandja sulas ja tööinimesed olid rahul. Pangas hoiti kirsturaha hoiuraamatul.
kirsturaha ei hoitud pangas, vaid hoiukassas.