to Infinite
Selles suhtes on õigus, et austerlased ei lase pankadel endale nii pähe istuda, nagu eestlased. Sind lihtsalt saadetakse kaardiga maksmisel pikalt ... näiteks klubides, suusamäel jne.
to krööt: seda ilusat lauset ütles Mark Twain
Pankade sõimamine foorumites on väga popp,oligi viimane aeg selline teema ka lhv lehele saada.
Võiks läbi võtta kogu majanduse ,mulle isiklikult tundub et Tallinnas tegutsevad hiina söögikad röövivad vaesed eestlasi jubedalt ,egas midagi --kukkume foorumis sõimama.Ükski teine rahvus endale nii pähe istuda ju ei luba.
Kellele pank ei meeldi ei pea ju (selle) panga tegemist tegema ?
http://www.eestipank.info/pub/et/majandus/finantskeskkond/kommertspangad/
Kindlasti leiavad huvilised sealt kombineerides endale odavaima variandi ,tore ju kui tunned kõiki panga kolme tellerit ning sõidad nädalavahetusel perega ATM'i juurde.
Võiks läbi võtta kogu majanduse ,mulle isiklikult tundub et Tallinnas tegutsevad hiina söögikad röövivad vaesed eestlasi jubedalt ,egas midagi --kukkume foorumis sõimama.Ükski teine rahvus endale nii pähe istuda ju ei luba.
Kellele pank ei meeldi ei pea ju (selle) panga tegemist tegema ?
http://www.eestipank.info/pub/et/majandus/finantskeskkond/kommertspangad/
Kindlasti leiavad huvilised sealt kombineerides endale odavaima variandi ,tore ju kui tunned kõiki panga kolme tellerit ning sõidad nädalavahetusel perega ATM'i juurde.
EVK kuulub valdavalt põtradele
ja nemad korraldavadki röövimist. Paar aastat tagasi see lausa seadustati. Taheti seadustada ka kohustuslikku OÜde rekkimist aga õnneks see jäi ära.
Kümnise maksmine käib aktsiakapitali suuruse järgi..
Ja eesti pankasid ärga sõimake, võrreldes lääne pankadega on nad ikka lausa inglid. Ja vastutulelikud ja mõistvad. Vähemalt minu kogemuse järgi.
ja nemad korraldavadki röövimist. Paar aastat tagasi see lausa seadustati. Taheti seadustada ka kohustuslikku OÜde rekkimist aga õnneks see jäi ära.
Kümnise maksmine käib aktsiakapitali suuruse järgi..
Ja eesti pankasid ärga sõimake, võrreldes lääne pankadega on nad ikka lausa inglid. Ja vastutulelikud ja mõistvad. Vähemalt minu kogemuse järgi.
to Ifc
1. Kas kivi langes liiga lähedale?
2. Su teine märkus on ka õige. Tõepoolest on hiinakad Eestis üsna kallid. Mujal maailmas tavaliselt ühed odavamad söögikohad (kui Mäkke viimaste hulka mitte arvata). ;)
1. Kas kivi langes liiga lähedale?
2. Su teine märkus on ka õige. Tõepoolest on hiinakad Eestis üsna kallid. Mujal maailmas tavaliselt ühed odavamad söögikohad (kui Mäkke viimaste hulka mitte arvata). ;)
lfc
On ka põhjust sõimata! Täna hjommikul Hansanet jamas -ei lasknud sisse.... 15 min peale helisatamist ok. Nüüd aga 11.00 näitab poole tunni taguseid aktsiate hindu!!!
Jälle helistasin-siiani pole paraneneud: õeldi IT meeste blakk!Oodake. jne...jene..
Ajab keema küll !
Hakkan otsima uut panka. Kõrini hanepasast!
On ka põhjust sõimata! Täna hjommikul Hansanet jamas -ei lasknud sisse.... 15 min peale helisatamist ok. Nüüd aga 11.00 näitab poole tunni taguseid aktsiate hindu!!!
Jälle helistasin-siiani pole paraneneud: õeldi IT meeste blakk!Oodake. jne...jene..
Ajab keema küll !
Hakkan otsima uut panka. Kõrini hanepasast!
keegi siin mainis et Sampo automaate pole. Sampo kaardiga saab suurem osa klientides 5 korda kuus võtta suvaslisest automaadist tasuta raha. Näiteks kui Hansa omas on järjekord siis läheb Seebi automaati kus pole järjekorda ;)
Üks küsimus teile, kellel on kaardiga raha väljavõtmisel probleemid.
Kui tihti, te seda sularaha siis võtate välja, et automaate ei ole?
Ma isiklikult ei näe mingit vajadust tihedamini kui kord kuus seda teha, mõnikuu jääb üldse vahele.
Kui võtta siis ikka rohkem kui 100 krooni ning enamasti saab ju kaardiga maksta seega, kus on probleem?
Kui tihti, te seda sularaha siis võtate välja, et automaate ei ole?
Ma isiklikult ei näe mingit vajadust tihedamini kui kord kuus seda teha, mõnikuu jääb üldse vahele.
Kui võtta siis ikka rohkem kui 100 krooni ning enamasti saab ju kaardiga maksta seega, kus on probleem?
SEB-st võttes maksad Hansale vist mingi 20 eeku.
to: lfc
Settle down, Beavis, keegi ei vaidlustagi emba-kumba kuningriigi (kuna on apparent, et ühe suure heaks sa töötad) suveräänset õigust oma alamatelt kümnist korjata. Sitt on see, et selle eest midagi vastu ei saa ja et nad seda nii nahaalselt teevad.
PS Igal pangal on kunagi 3 või ka vähem tellerit olnud. Nii Tartu Kommertspanga kunagisel filiaalil nüüdse nimega Skvatterite Noortepank kui ka kohalikest külakontoritest kokku klopsitud Ühisseebil.
Settle down, Beavis, keegi ei vaidlustagi emba-kumba kuningriigi (kuna on apparent, et ühe suure heaks sa töötad) suveräänset õigust oma alamatelt kümnist korjata. Sitt on see, et selle eest midagi vastu ei saa ja et nad seda nii nahaalselt teevad.
PS Igal pangal on kunagi 3 või ka vähem tellerit olnud. Nii Tartu Kommertspanga kunagisel filiaalil nüüdse nimega Skvatterite Noortepank kui ka kohalikest külakontoritest kokku klopsitud Ühisseebil.
ma ei püüagi õigustada pankasid ,raha emaili eest või veel suurem raha netis makse eest ei tundu mõistlikuna.
Aga ma ei saa aru nendest kes seda maksavad ja siis kiruvad (või vastupidi) ,samamoodi on kõikide teiste asjadega --Tln's on igasugu teenuste hinnad minu arust väga räiged.
Kui natuke mõelda ja variante kaaluda siis saab raha kokku hoida küll,ei pea võtma hoiakut et eestlane ongi loll ja peab maksma.
Aga ma ei saa aru nendest kes seda maksavad ja siis kiruvad (või vastupidi) ,samamoodi on kõikide teiste asjadega --Tln's on igasugu teenuste hinnad minu arust väga räiged.
Kui natuke mõelda ja variante kaaluda siis saab raha kokku hoida küll,ei pea võtma hoiakut et eestlane ongi loll ja peab maksma.
Jee jee! Lähed Sa ikka väikelinnas, kus HP ja SEB ainsad, vahetama panka.
Üks ei hooli ja teise hoolimisega pole midagi teha!
Üks ei hooli ja teise hoolimisega pole midagi teha!
SEB tõstis tsekkide lunastamise tasu 5 korda, ehk 100lt kroonilt 500le!! Mulle eriti meeldib põhjus selleks. Kui ikka on SITT majanduslik olukord, siis tuleb hinnale mitte 10% otsa keevitada vaid ikka 5 korda!
Ühesõnaga kui turistil vms. on 100 dollarine reisitsekk, siis sellest pool tahab SEB omale saada.
SEB selgitus hinnatõusule:
06.10.2009 teavitasime kodulehel www.seb.ee hinnakirja muudatusest, mille
kohaselt alates 06.11.2009 maksetšekkide (ka reisitšekkide) lunastamine maksab
2%, minimaalset 500 krooni.
Vastavalt üldisele majandus- ja turuolukorrale tuleb ka meil oma hinnakirja
korrigeerida. Kahjuks ei saa me hetkel kindlasti lubada kas ja millal me võime
hinnakirjas teha muudatusi teenustasude vähenemise osas.
Täiendavate küsimuste korral palume helistada SEB tasuta kuldkliendi lühinumbril
1228 või saata teade internetipangast.
Ühesõnaga kui turistil vms. on 100 dollarine reisitsekk, siis sellest pool tahab SEB omale saada.
SEB selgitus hinnatõusule:
06.10.2009 teavitasime kodulehel www.seb.ee hinnakirja muudatusest, mille
kohaselt alates 06.11.2009 maksetšekkide (ka reisitšekkide) lunastamine maksab
2%, minimaalset 500 krooni.
Vastavalt üldisele majandus- ja turuolukorrale tuleb ka meil oma hinnakirja
korrigeerida. Kahjuks ei saa me hetkel kindlasti lubada kas ja millal me võime
hinnakirjas teha muudatusi teenustasude vähenemise osas.
Täiendavate küsimuste korral palume helistada SEB tasuta kuldkliendi lühinumbril
1228 või saata teade internetipangast.