Otsin tööd

mis te nutate,

http://www.fuckedcompany.com/
kamoon,
kes yldse
a)omab naist
b)isegi kui omab, laseb naist poodi
c)isegi kui omab ja laseb poodi, on n6us kaasa minema
d)segi kui omab ja laseb poodi, ja on n6us kaasa minema, tassib kotte?

aga kui stuffi kaasaskandmisest rääkida..
asju kaasas kanda on odav, samas effektiivne.
naiteks lugemist - taskus alati A% prinditud bookletid näuit .net v6i optsioonidest.
isegi homikul v66ral maal ärgates on huvitav (lgemiselamus)

rahakott - no milleks seda vaja? krediit och mudu kaardid saab panna pisikesse kaardihoidjasse, stockmanis 25eeku,
sularaha panna lahtiselt taskusse.

riiete ostmisel eelistada kinnikäivaid taskuid - ei pudene välja ka raskes kaalutaolekus.

gadgetitest on kell käepeal ja mobiil alla 100g v6ib tolkneda suva kus, soovitav siiski kardiga soitma minnes vaadata et tasku ei jaaks muidu laheb sodiks.

ja yldse,
olge vabad oma asjadest! v6i tsekkige fightclubi ;)
sageli on krediitkaardid küll pigem nuhtluseks kui õnnistuseks. üsna nõme on seista järjekorras kus 10 esimest ostavad pudeli vett kaardiga.

naisterahvaga koos kulgedes lahendan mina asja tavaliselt nii, et üritan oma kraami tema kotti sokutada. tunnistan ausalt ja enesekriitiliselt, et mõnes mõttes meenutab see moslemi mentaliteeti (naine kannab koormat ning mees kõnnib kõrval käed taskus) ;)
To Solo - nii jah. Nii on mõistlik.

Mina kannan tööpäeviti kogu oma träni portfellis kaasas. Rahakott on (kohe mõõdan) lauapeal vabas olekus 5 cm paks ja taskusse surutuna 3 cm paks. Pealegi on mu korterisse pääsemiseks kaasas vaja tarida suurt võtmekimpu (4 võtit). Siis on mul üks telefon, mis tööoperatsioonide tõttu võiks olla veelgi suurem. Noja kui ma kogu selle kaadervärgi oma taskutesse üritan surada, siis näen ma välja nagu rase teletups. Seetõttu olen otsinud väljapääsu, kuid teinekord on ka "tähtsaid" pabereid ja ajalehti, diskette, CD plaate koju/tööle vedada - pole ma portfellist loobunud. A siis kui naisega olen, siis üritan oma rahakoti ja mölafoni naise kotti surada. Niiet tegelikult ei ole Kristjani idee "80 Mockva" käekottidest üldse mitte paha. Kus nad üldse kadunud on? See oleks praegu ju trend mis trend. Kunagi valmistati Elkari potaseid. Need oleks ka väga popid praegu. Aga nüüd jõuan ma juba järgmise teemani, mida võiks kirjeldada pigem Baltika, Montoni ja Klementi teema all.
kui juba suviseks mölaks on läinud, siis tuli veel üks mõte.

nimelt oli lapsepõlves minu kooli naabruses üks vene kool, mille ees hängisid ringi tipp-topp vene kutid. selles mõttes, et ilmsesti enesega rahulolevad ja moekad noh. nimelt olid neil Botase suusasaabaste ninad (noh need etteulatuvad osad, mis suusaklambri vahele käivad) maha raspeldatud. punased valge triibuga tossud missugused.

kes tooks uuesti (juba valmisraspeldatuna) turule? ;)

sC
Foorumi teema oli OTSIN TÖÖD. Kuid siin käib jutt asjast juba väga kaugelt mööda.
Oli jah, et otsin tööd. Aga kuna ilmselt ei leia palgatööd, siis arutleme uute ja huvitavate äriideede üle, mis võib-olla suudavad Märt Arol hakata endale ise tööd pakkuma. Loll, kes vabandust ei leia :-)

Aga randmekottidest meenutan vastuseks Aimarile ja Kristjanile, seda, mida korra juba ütlesin:

"Randmekott on ka pealtnäha jube lahe asi. Aga kui ükskord on sellega koos dokumendid ära varastatud, siis saad aru, miks nende tootmine on mõttetu."

Randmekott võib ju trendikas olla niisama ringi tuiamiseks, aga ainult juhul kui ta tühi on. Dokumente sinna panna iial ei tohi.

Eighties comin' back - Eplikul oli ikkagi 6igus. MOCKBA 80.
Velikij - dokumente tohib sinna küll panna - ära ei tohi koos dokumentidega kaotada :-)
Peterburis on kuum sõna väikesed meeste mitte randmekotid, vaid kuidas neid õieti nimetadagi ehk miniportfellid. Ja minu arust on need küll asjalikud ning asjakohased meeste accessories. Suvel on ikka ebamugav käia ringi võtmed, telefon, rahakott, camera vms kõik kas pükste taskus, küljes või kaelas rippumas. Neid müüakse Eestis vähe, kuigi neid on saada Kristiines I korrusel.
nunuh, corhe!

Inimesena, kes on elanud sütitavatel seitsmekümnendatel, meenutan, et kui kunagi mulle sohvripaprid kätte anti, siis keelati kategooriliselt neid randmekotti panna (sellal peeti selle aksessuaari olemasolu meestel iseenesestmõistetavaks). "Niikuinii ükskord selle koti koos dokumentidega kuhugi unustate..."

Kuumad sõnad tulevad ja lähevad. Kuid need asjad, mis on oma ebapraktilisust tõestanud, never come back. Õhku mitteläbilaskvad nailonsärgid jms õudused sealhulgas.

Pealegi, alati on vaja kaasas kanda ka läpparit. Olen viimastel aastatel loobunud portfellist (raske südamega, muide) ja hakanud kasutama selle asemel arvutikotti. Paar "vajalikku" paberit, kalendermärkmik, 50 plastikkaarti jms sodi, vajadusel ka võtmekimp mahub lahedasti lisaks. Laua peale teda juba aga ei unusta.

Vlikij,

maailma parim kott peaks olema siit saadaval:
http://www.sfbags.com/ - klikka Cargo Bags, Large ja Large Cargo Suite Spot lisavarustus.
Ma tõsiselt loen juba dollareid peos :-)

Kas arvutiinimeste maailmas ei loe töösaamisel enam midagi muud kui kõva hääl millega seletada kui palju ja millega oled hakkama saanud (üldjuhul võib suvalist pläma ajada, personali/muidujuht ei saa nagunii aru kui paar asjakohast fraasi pillud) ning ehk ka sertifikaadid mis tõestavad professionaalsust?
Ehk - kas isegi keskhariduse olemasolu pole oluline kui suudad tõestada et tead asjast ikka küll midagi?
Mis asi on arvutiinimeste maailm? Kas see on midagi Dilbertist?
Tagasi teema juurde!

Viimase viie aasta jooksul on tulnud tööjõuturule üsna palju majandusharidusega noori inimesi. 90-ndate algul ja keskel oli nõudlus nende järele üsna suur. Pakuti väga häid töökohti ja soliidseid palku. Käesolevaks hetkeks on tööjõuturule tulnud n.ö. värske veri seda nõudlust tugevasti tasakaalustanud ja heade töökohtade saamine on juba üsna raske. Majandusspetse tuleb aga koolidest aina juurde. Parimad leiavad kindlasti häid töökohti ka edaspidi, seda kasvõi Läänes. Ettevõtlikumad hakkkavad iseendale tööandjateks. Kuid osa jääb ka n.ö. töö ootele.

Eelpool kurdeti, et tööjõuturult on väga raske leida kogemustega tehnikainimesi, s.h. nii kutsekoolide, tehnikumide kui ka kõrgkoolide lõpetanuid. Eks see nii ka ole - tehnika on jäänud majanduse varju. Tööjõuturul on soositud rohkem n.ö. majandus- ja müügiinimesi. Kasvõi nende palgad on võrreldes tehnikainimestega olnud oluliselt suuremad ja see on noorte jaoks erialavalikul oluline otsustuskriteerium!

Tehnikaharidusega noorte inimeste üheks probleemiks Eestis on see, et suhteliselt raske on leida tööd, kus oleks vaja aktiivselt erialaseid teadmisi kasutada (mõelge kasvõi inseneridele, kellest liiga paljud on siirdunud tulusamale müügitööle). Loomulikult jääb ka võimalus luua oma firma, kuid tehnika alal tegevuse alustamine nõuab tihti suuri alginvesteeringuid, mida igaüks naljalt kokku ei aja. Nii tulebki paljudel alustada palgatöölisena. Suur osa tehnika valdkonna firmadest on spetsialiseerunud allhankele, mis nõuab eelkõige nobedaid näppe, mitte aga teab mis oskusteavet. Ahvatlus orienteeruda ümber müügiinimeseks on suur.

Lootus siiski jääb, et ka Eestis jõutakse kord tasemeni, kus ka heal tehnikaspetsil on reaalne võimalus leida oskustele vastav töö ja teenida seejuures ka väärilist tasu.
Kasutage seljakotte. Modernseid.

aga matrixpack.ee, seal ei olnud ju ühtegi urban seljakotte?
seljakott ülikonnaga ( muide, eksisteerib veel selline poliitiliselt ebakorrektne riietusese ) jätab mulje mormooni misjonärist :-)
miks mitte disainida selline ylikond, kus on selja sisse integreeritud seljakott?
jätab mulje kyyrust, quassimodo, kuid etskae, tegelt on seljakott!

tegelt on see huvitav probleem - kus tassida kaasas asju nii et
a)ei häiriks tassijat
b)ei teeks tassijast koledat maitsetult riietujat
c)asjad on turvas ja varastamiskindlad

1)kott peaks olema t6mblukuga - tagatud et asjad ei kao seest ära
2)kott peaks koosnema mitmest sahtlist - tagatud et asju on kiirem leida ja ohutum sisse pabnna/välja v6tta (tähtsad asjad eraldi taskus, muud asjad mujal)
3)miks ei v6iks kott olla distributed, st hajutatud? st yhe koti asemel kus on suur kott ja selle kyljes palju väikseid taskuid v6iks olla kott millel on palju väikseid taskuid mis pole omavahel kinnitatud muu kui traksidega

mis te arvate kotist, mis oleks rohkem
st nagu relvatraksid käivad triiksärgi peale, nahast ja metalltrukkidega, lukkudega väiksed
maitsekad taskud kus saab hoida dokumente, raha ja sig sauerit? no traksid oleks umbes nagu miami vices voi mistahes politseifilmis voi nagu vene miilitsatel oli kunagi vms. peaidee et trakse lihtne peale panna ja maha v6tta ja trakside kyljes lukkudega minikotid kuhu stuffi toppida.. keegi ei peaks häbenema kanda ylikonna all pisikest "relvakotikest" :9 näeb isegi soliidne välja ja macho.. ja sobib ka tsärgi peale. ikka macho!ja palja ylakeha peale - ikka macho!

ahjaa, seda ideed te enam patentida ei saa, avalikul foorumil esitatud teine ju ;)
riq,
relvatrakside stiilis kotid on ammu olemas.
viimati n2gin leedu autoturul.
nii inimestel seljas kui ka myygil.
erinevad suurused,v2rvid jne.
:-)