Otsin investorit uuele interneti portaalile.

Statbrain statistika Rent24.info
tubli algus igatahes
www.korteriyhistu.net otsib strateegilist partnerit finantside ja müügi alal. Kui täpsemalt huvi, siis kirjuta tambet@korteriyhistu.net.
Abi on foorumist kindlasti olnud. Olen mõned huvilised leidnud ja nädala lõpuks ka esimene kohtumine kokkulepitud. Teema on igaljuhul muutund väga sisutihedaks kuigi sellel pole enam minu küsimusega suurt pistmist. Kindlasti ei ole ma rent24-ga mitte kõige vähemal määral seotud. Eks annan asjade käigust teada kui olen kellegagi mingi kokkuleppe saavutanud.
Seniks kõike head soovides: Madis
Raivo Kraus,
miks see sulle pinna peale käib, et mõned siin Webmedia peale "ehteestlaslikult" kadedad on? Mina olen ka kade - mõelda vaid, kui vähese tegemisega, kui palju pappi.
to: Raivo

Palun seleta ära miks sai selline nimi valitud.

minu arust kohutav valik. Siin samas kommentaariumis juba on mitmed inimesed selle segi ajanud rent24.ee ga?

Milleks järgmine 24? Ausalt öeldes tekitavad need 24 domeenid juba lausa vastikuse tunde.

to arwen.

selliseid statistika lehti pole isegi mõtet külastada mitte. Isegi kuulus Alexa näitab enamasti aia teibaid.
Päris hea jutuke kõigile internetiäris huvitatule. http://rainrannu.backpackit.com/pub/713297

Kokkuvõte: Saab nii ja saab naa, aga õige idee õigel ajal saavutab edu igal juhul.
Pähh mis te virisete :) kes ehitab maja kes ehitab portaali.

Maja saab ka 500 tuhhiga valmis, a kakinikerdamist on palju, samaga saab ka portaali.

Aga eks alati ole igasugu maaklereid ja arendajaid jne kes 50 % pappi lihtsalt automüüjate tasku pritsvad aga see selleks. Alati saab odavamalt asju teha.
to surfnet & all

valisime nime juba paar aastat tagasi, kui tekkis mõte, et miks ei ole internetis "ühte kohta", kust leida erinevaid renditeenuseid ja nii täpselt, et julgeb põhimõttelise sobivuse juba leides ära otsustada. ka aitaks "silmnähtav" renditeenuste valik tekitada ideid. kuna igapäevaselt puutusin kokku hoopis teise eluvaldkonnaga, siis oli renditeenuste- ja info otsimise protsess päris aeganõudev ning lõpuks ei saanudki kõike soovitut. Sealt siis rendiportaali tegemise mõte.

kui nimest www.rent24.info rääkida, siis .info lõpp sobis hästi - edastame ja vahendame informatsiooni. Ka erineb see teistest sarnastest .ee lõpuga saitidest ja on lisaks ka rahvusvaheline. sõna "rent" räägib iseenda eest ning "24" näitab, et töötame ööpäev läbi st meie sait täidab oma ülesandeid 24h, mida ei saa väita "enamike" 24 sisaldavate domeenide kohta.
kuna samanmeline sait .ee lõpuga oli juba võetud autode jaoks, siis ei saanud me seda kasutada aga isiklikult nõustun mõne eelkõnelejaga, et kui idee õige ja asi vajalik, siis saab kellest ka tõenäoliselt asja.

PS kui meie nimi oleks .ee lõpuga, siis vaevalt seda teemat siin ja mõnes muus kohas käsitletaks ;-)

Kõik 24 lõpuga lehed on juba selline nö Eesti sita brändingu fenomen. Tõsi, auto24 omal ajal ja ka praegu on hea bränd ning sama võin ka tegelikult öelda city24 kohta. Siiski, kõik uuekooli 24 brändid on sellised "I do what they did" kehva brändingu näide ja ausal, tundub ka tõeliselt cheap.

Rääkides .info lõpust, siis see sobib hästi ja selle üle pole mõtet vaielda minu silmis.
City24 põhjus on lihtsalt see, et tüüp, kelle omanduses oli city.ee küsis natuke liiga palju rulli domeeni eest :)
No hea küll, ma helistan teile täna öösel kella kolme ja nelja vahel siis. Või veel parem - saadan küsimused faksiga :-)
hea on kuulda, et enamus 24 domeene ei ole öösel avatud!

ja mina olen veendunud, et enamus inimesi ajab segamini rent24.info ja rent24.ee

Siiani olen nii auto24, kui ka city24-ga kõik oma asjad ka öösiti aetud saanud
Surfnet, ka mina olen selles veendunud.
www.rendikeskus.ee, ostke ära ja suunake ümber...

Ma olen veendunud, et enamus inimesi ei ole üldse teadlikudki registri .info olemasolust...
Mis te arvate mis algse portaali hinnaks võiks kujuneda? Ütleme, et lisada saaks pilte ning artikleid - virtuaalserverist jääks sellisel juhul väheseks? 50k piires oleks midagi võimalik?
o.ov,

Tasuta, pages.google.com, weebly.com jne.
Thanks, hea koht visandi tegemiseks. Aga täielikult iseseisvat? Hetkel väga noor, 50k vaba raha ja palju vaba aega ning vajadus eksperimenteerida.

** Ei usu piimajõgedesse, pudrumägedesse ega alibaba.com, ebay ja amazoni sugustesse muinasjuttudesse**
o: o.ov mis asi on algne portaal?

tahad uudiseid teha, siis pane omale wordpress jooksma kuskile serverisse mille eest maksad ala 100.- kuus ja korras.