Lugesin teemat ja lisan oma arvamuse:
soovitakse käivitada projekti millest teatakse vähe (tegeletud alates oktoobrist 2007)
omafinantseeringut loomulikult ei ole!!! (ilma selleta ei ole mõtet ei panka, EAS-i, KredExissse ega MES-i üldse minnagi)
ostjat tegelikult ei ole (kinnituskiri ei kohusta millekski) ehk turgu ei ole.
toorainet ei ole (on ainult mitte siduvad kokkulepped "põllumeestega")
mis on toode - tegelikult ei ole ka sellest midagi teada a la kütteväärtus nagu puidul???
tehast ei ole olemas (kuna pole raha ettemaksuks!!!).
Pakutakse tasu finantseeringu koju toojale (päris meeleheitlik samm, et saaksid teoorias pangast 10 milli laenu ja nihverdad sellest kellegile 500 000 krooni ära ???).
See projekt on lihtsalt üks ilus unistus. Sorry, aga ükski pank ega EAS ega keegi teine sellist asja ei toeta ega finantseeri! Never
:)
viimane kirjutaja on oma seisukohas täiesti kindel nagu ma näen. palju õnne...
et siis sina oled selline mees, kes teeb MILLEKSKI KOHUSTUVAD kokkulepped enne ära ja siis hakkad raha otsima? kah võimalus. olen 100% kindel, et satuksid jamadesse (enda seljatagune tuleb ka kindlustada).
teisalt pakun raha kojutoojale raha...et see on vale? sry, aga nii need asjad käivad....see on avalik saladus!
ma tean täpselt, mis mul on ja mis mitte. siin foorumis ei pea ma kõiki asju välja käima. lihtsalt otsin huvilist, et talle kogu projekti silmast-silma seletada, mitte ei tulnud siia oma projekti lahtikirjutama!!!
viimane kirjutaja on oma seisukohas täiesti kindel nagu ma näen. palju õnne...
et siis sina oled selline mees, kes teeb MILLEKSKI KOHUSTUVAD kokkulepped enne ära ja siis hakkad raha otsima? kah võimalus. olen 100% kindel, et satuksid jamadesse (enda seljatagune tuleb ka kindlustada).
teisalt pakun raha kojutoojale raha...et see on vale? sry, aga nii need asjad käivad....see on avalik saladus!
ma tean täpselt, mis mul on ja mis mitte. siin foorumis ei pea ma kõiki asju välja käima. lihtsalt otsin huvilist, et talle kogu projekti silmast-silma seletada, mitte ei tulnud siia oma projekti lahtikirjutama!!!
marct,
EAS-il on EkspordiTURUNDUSE programm, mis avati vist aasta algul. Max toetus 1,5M. Viljapeksumasina ost pole abikõlbulik, aga sellisteks armsateks tegevusteks nagu reklaammaterjalide valmistamine, turu-uuringute läbiviimine ning juhatuseliikmete ekskursioonid sihtriiki peaks ikka piisama?
EAS-il on EkspordiTURUNDUSE programm, mis avati vist aasta algul. Max toetus 1,5M. Viljapeksumasina ost pole abikõlbulik, aga sellisteks armsateks tegevusteks nagu reklaammaterjalide valmistamine, turu-uuringute läbiviimine ning juhatuseliikmete ekskursioonid sihtriiki peaks ikka piisama?
nende programmidega on see lugu, et nende kaudu abi taotlemine on suht pikaajaline ja suht tänmatu tegevus. keegi ju kindlalt midagi ei luba ja lõpuks võib kogu üritus olla lihtsalt mahavisatud aeg. käsin seal jutlemas ja ega targemaks ei saanud...küll aga kiideti kogu asi väga heaks ja tulevikus vägagi tootvaks projektiks ning öeldi, et kui asja püsti saate, siis tulge siia kindalsti tagasi ja vaatame siis edasi.
minu deadline on aga 15. mai kui tehase ettemaksu tähtaeg kukub. miks ma just seda tehast taha? aga sellepärast, et kuskilt välismaalt ostes ei saa kunagi kindel olla, et kui midagi juhtub, siis millal asi korda tehakse ja kuidas varuosadega on. siit kohapealt ostes ona si suhteliselt turvaline ja kui tootmine seiskub mingisuguse jupi puudumise tõttu, on kuri karjas!!!
minu deadline on aga 15. mai kui tehase ettemaksu tähtaeg kukub. miks ma just seda tehast taha? aga sellepärast, et kuskilt välismaalt ostes ei saa kunagi kindel olla, et kui midagi juhtub, siis millal asi korda tehakse ja kuidas varuosadega on. siit kohapealt ostes ona si suhteliselt turvaline ja kui tootmine seiskub mingisuguse jupi puudumise tõttu, on kuri karjas!!!
võid siis kohe maha rahuneda - nädala jooksul sa niikuinii omale doonorit ei leia. liiga hilja hakkasid sebima, või siis võtsid liiga varajased tähtajad. case closed.
a muidu, mul vedeleb ka krundil 6 põhurulli, keegi on jätnud, võin tasuta ära anda...
a muidu, mul vedeleb ka krundil 6 põhurulli, keegi on jätnud, võin tasuta ära anda...
tänan optimistliku suhtumise eest :)
cramp- mis kõvatad? See ei ole viis investorsuhete loomiseks. Mehed, ega te ei tea kust pappi saaks, mingi 10 milli, mul kõik orgunnitud, ainult pappi oleks vaja. Kui pappi saaks, paneks kõrred punti ja teeks neist mailmavahvaid priketikuubikuid, viikingid rabavad kõik ära.
puhkjapojad, ära ise kõvata, minule igatahes jättis crampi investorsuhete lehekülg küll hea mulje
Vabandust :o)))))))))))))))))))))))
cramp- kuhu pappi kanda. Pilt selge ja rohkem küsimusi ei ole.
cramp- kuhu pappi kanda. Pilt selge ja rohkem küsimusi ei ole.
nu vot - puhk, nüüd on kyll "vabandust"...... ranshe dumat nada ne prõgat ;)
cramp, potentsiaalsel investoril peab enne rahapaigutust tekkima kindlustunne, et sa ise ikka asja tõsiselt võtad ja tulemuse eest ka ise "oma naha ja karvadega" vastutad, mitte aga ei kao esimeste raskuste tekkimisel. Investor ei ole antud ala spetsialist, tema annab ainult kapitali kasutada.
Mis on see sinupoolne konkreetne panus, mis sunnib sind antud ärile pühenduma ja raskustega edukalt toime tulema ning mitte alla andma? Ehk kui investor riskib äri ebaõnnestumisel oma kapitalist ilmajäämisega, siis millega sa ise riskid?
Mis on see sinupoolne konkreetne panus, mis sunnib sind antud ärile pühenduma ja raskustega edukalt toime tulema ning mitte alla andma? Ehk kui investor riskib äri ebaõnnestumisel oma kapitalist ilmajäämisega, siis millega sa ise riskid?
Kurat siin on ikka puhas kvaliteethuumor :)
kole on lugeda siisn mõne täiskasvanud inimese kommentaare.
To Ouna Ants:
siin ei hakka pikemat juttu sellest yldse tegema. antud postitus oli eesmärgiga kelleski huvi tekitada ning inimesega maha istuda ning kõike arutada.
To puhkjapojad:
www.disneyland.com
To Ouna Ants:
siin ei hakka pikemat juttu sellest yldse tegema. antud postitus oli eesmärgiga kelleski huvi tekitada ning inimesega maha istuda ning kõike arutada.
To puhkjapojad:
www.disneyland.com
cramp, miks su nimel nii palju firmasid on?ega sa tankisti teenust ometi ei osuta?
Muide, W.Disney Company avaldas päris head tulemused üle tüki aja.
Kui selline mees, kes oma intros investorsuhete lehel väidab, et raamatud pole tema ala, hakkab inimesi saatma disneylandi ja mujale, siis on see tõesti kvaliteethuumor.
Ma siiski soovitaks mõned raamatud läbi lugeda, enne kui bisnissi asjale käsi külge panna, seal tead igasugu vahvaid ja huvitavaid asju kirjas. Aga mis siin ikka lõõpida. Hea ja õpetlik lugu sellest, et võibolla ongi hea business case, aga execution jäi seekord küll nõrgaks.
Kui selline mees, kes oma intros investorsuhete lehel väidab, et raamatud pole tema ala, hakkab inimesi saatma disneylandi ja mujale, siis on see tõesti kvaliteethuumor.
Ma siiski soovitaks mõned raamatud läbi lugeda, enne kui bisnissi asjale käsi külge panna, seal tead igasugu vahvaid ja huvitavaid asju kirjas. Aga mis siin ikka lõõpida. Hea ja õpetlik lugu sellest, et võibolla ongi hea business case, aga execution jäi seekord küll nõrgaks.
Kõige muu kõrval tuleks 2 punkti uuesti üle vaadata: 1. Transport ja tema hind 2. Põhu niiskuseaste. Esialgu võiks äkki teha ca 100K projekti kus on haaratud erinevad osapooled, transa, logistika, palgad jne. Siis edasi 10 milli klubisse liikuda.
Nagu näha on kuupäev kukkunud ja raha ei laekunud, sest asjaosaline on alustanud palgatöö jahtimist.
"Reporteri teletäht"
http://www.reporter.ee/index.php/2008/05/26/telenagude-konkurss-3-osa-hinda-esimest-kaameraproovi/
ja
http://www.reporter.ee/?fbc&id=19178
"Reporteri teletäht"
http://www.reporter.ee/index.php/2008/05/26/telenagude-konkurss-3-osa-hinda-esimest-kaameraproovi/
ja
http://www.reporter.ee/?fbc&id=19178
Vähemalt sai ta teada, et on mõttetumaidki mehi :)
Kus siis nüüd siis nii, suurest businessist veelgi suuremasse tähtedemaailma. Tarmukas ja enesekindel noormees, kena habe kah.
Hmm Too good to be true oli esimene mõte mis pähe tuli :)