Otsin investorit bioenergia tootmisse

Täna siis LHV chatis selline huvitav encounter:

[cramp] otsin investeerimishuvilisi mereäärsele arendusele Pärnumaale
[cramp] ehitusloani kõik asjad olemas
[cramp] puudu vaid raha
[kn5] nrd-l on palju raha
[white nigga] juba järgmine äriplaan??
[white nigga] mis su põhuvabrikust sai?
[Alvar] LHV foorumi ja ka chati kasutajad on üsna karused kinnisvaraturu osas. Praegu saab küll odavamalt
ehitada. Isiklikult arvan, et kinnisvaraturu põhi saabub kõige varem 1-aasta pärast, suure tõenöosusega veelgi
hiljem.
[Alvar] Pangast on vist pea võimatu kinnisvara arendamiseks raha saada, eelkõige siis, kui omafinantseering
on väike
[white nigga] kas reporteri ilmatydruku palgast ei piisa arendamiseks?
[white nigga] ok, ma rohkem ei noki :)
[Alvar] Parem äriplaan oleks näiteks inkassofirma, võlanõustamine jne
[white nigga] või nööripood
[white nigga] st. kõiepood
[white nigga] tegelikult, juba tykk aega pole enam eriti kehvasid märke majanduse kohta tulnud, kas võib olla et
ei tulegi skp langust?
[cramp] kle white nigga, kas sul lapsemeelsus veel yle pole läinud?
[Alvar] Investorid üle maailma soovivad praegu üha vähem riske võtta. Seetõttu saab ka näiteks Tallinna börs
pihta ja kogu KIE.
[white nigga] "veel"?
[white nigga] äkki oskad täpsustada, kaua ta mul olnud on?
[cramp] no juba foorumist saadik
[cramp] et räägitakse aiaaugust
[cramp] mitte aiast
[white nigga] ma kyll ei mäleta et ma seal üle paari korra oleks sõna võtnud
[cramp] sellest ka juba piisas
[Alvar] kui keegi ka arenduseks raha annab, siis ta soovib riski võtmise eest ka kõrget tootlust saada, pakun, et
üle 20% aastas
[cramp] mina pakun 25%
[white nigga] saad ehk isegi aru et väga naljakas on inimene kes iga hinna eest püüab saada ärikaks, ajab
asju millest ta mitte midagi ei tea ja igalt pool on käsi õieli "andke mulle raha mul on supperäriidee"
[Alvar] praegustes tingimustes on üle 20% tootlust kinnisvaraturul pea võimatu saavutada
[white nigga] muidugi ei saa salata, mõned on isegi läbi löönud niimoodi
[cramp] white nigga, miks sa arvad et ma proovin ärihaiks saada
[cramp] ja kas ma olen öelnud, et andke mulle pappi
[Alvar] kinnisvaratutul on meeletud varu ees, kui need eest ära ei osteta, ei liigu ka hinnad ülespoole
[cramp] pole maininud kah
[white nigga] miks sa oma mussi siis rahulikult edasi ei tee
[white nigga] ?
[cramp] mis mussist sa räägid?
[white nigga] alles olid põhuspetsialist, nyyd juba kinnisvarahai?
[cramp] et kui inimene mitut asja korraga teeb, siis on kohe mingi jobu?
[white nigga] oh ei
[cramp] suht 16 aastasele omane jutt
[cramp] kes teeb see jõuab
[cramp] ja peale selle on mul 3 erinevat asja veel käsil
[cramp] on selles midagi halba?
[cramp] ja kust sa võtad et ma asjadest midagi ei jaga
[cramp] saame kokku ja vaatame asju ja tee siis mulle selgeks et ma ei jaga
[cramp] arvamuse kujundamine sinu moodi on täielik rumalus
[white nigga] ükski inimene ei saa nii erinevatest asjadest kõike detailideni teada
[cramp] veame kihla?
[Alvar] testküsimus, mis asi on ROE?
[white nigga] eriti sinu vanuse juures
[cramp] :)
[cramp] veame kihla?
[cramp] saame kokku
[cramp] ma arvan et sa ei suudaks yhtegi pädevat kysmiust esitada
[white nigga] otsid wikipediast praegu?
[white nigga] loe tähelepanelikumat mu juttu - ma pole yhegi asja kohta öelnud et mina tean sellest rohkem kui
sina
[white nigga] Jutt et "kohe esmaspäevaks on vaja 50milli, muidu läheb supper-dupperäriidee vett vedama" on
lihtsalt bullshit"
[cramp] tra lhv on nagu elutuba juba
[Alvar] testküsimus 2: milline on käibevarade ja lühiajaliste kohustuste optimaalne suhe?
[white nigga] mis sul istub elutoas ka kamp tyype kes kahtlevad sinu ärivaistus või?
[cramp] kui vana sa white nigga oled?
[cramp] ja kui palju sul äriideid on?
[white nigga] vaata palju pärnus on kinnisvara müügis ja uuri aktiivsuse kohta, minu isiklik arvamus on et eestis
ei ole mitte kedagi kes julgeks sellise avantüüri peale minna
[cramp] ja mitut projekti sa elus juhtinud oled?
[cramp] ma arvan et võin oma tulemustega oma vanuse kohta sulle iga kell silmad ette teha
[cramp] palju sa keeli valdad?
[cramp] jne
[white nigga] a mul on pikem kui sul!!
[cramp] pole mõtet kõvatada niisama kui sul midagi mõistlikku suust ei tule
[cramp] ma vihkan lolle inimesi
[white nigga] ma olen vist mingi paar aastat sinust vanem
[naxitrall] te sobiks oma vahel äri ajama küll wn ja cramp (:
[Alvar] ok, räägime siis arendusest, mis hinnaga on plaanis arendada (ruut) ja millega müüa ja kaua projekt
aega võtab?
[white nigga] :)
[white nigga] äkki mainid mõnda oma tulemust siis kui sa nad juba välja käisid?
[cramp] nii
[kn5] a' lollidelt inimestelt on kõige kergem raha saada... kas pole nii?
[kn5] ütled, et hinnad muudkui tõusevad, nemad kooris noogutavad :"jaa- jaa!" ning maksavad nurisemata
[white nigga] et siis?
[Alvar] praegu tundub cramp olema offlines
[white nigga] uttu vist tõmmanud jah
[Alvar] kokkuvõttes ei ärata usaldust, läheb isiklikuks oma oponendiga, ühtegi asjalikku ärist ei öelnud
[white nigga] tema firma on estonian team oü, tegeleb kinnisvaraga
[white nigga] maksuvõlg 120K
[white nigga] inkassovõlg kah
[Alvar] irw
[white nigga] kahju et ära läks :)
[kaido75] kes fuck see olI?
[Alvar] igavale päevale vürtsi
[kaido75] oli?
[white nigga] https://www.lhv.ee/forums/index.cfm?id=196829&show_all=1

See tõenäoliselt üks tema väljahüpatud projektidest:
niki tegi uue loo crambiga
Pagan, pidingi püksid ära vahetama - kuigi tilgast palju puudu ei jäänud, siis kohvi loksutasin ikkagi sülle :)
Ma ise mõtlen kah, et peaks Pärnusse kv-d arendama hakata, seal ongi jäänud veel ainult 500 vakantset pinda, mille realiseerimiskiirus on 5 objekti kuus.
Jah, Pärnus tõepoolest ruumi poolest kitsas käes. Ma arvan, et kasulik projekt oleks see kui Pärnu laht mulda täis vedada. Sisemaa poole kaarduv lahesilm on puhas ressursi raiskamine. Teeme rannajoone sirgeks ja kohe hulk maad juures kuhu midagi ehitada :)
See on see stoory kuidas kerjus tuleb offensiivselt kerjama ja siis hakkab tõestama et oi kui jube kõva mees see kerjus veel ka on.
Etiti nunnu oli see osa kus küsitakse 20 % ja sellepeale automaatne vastus pakun 25 %. Ühesõnaga Cramp otsib skeemi kuidas kedagi kusagil üle lasta, või on ise tankist kellele pakutakse neid ülelaskmise ideid :) Cramp sa võiksid kasutada ka väljendeid a la "Mis sa ei usu mind vä?" , "Mingi nõmed projekt sulle see vä?" "Sa ikka ei jaga üldse matsu vist vä?".

Aga üldiselt nummi :)
OK, paistab, et Pärnu lahe kruntidele huvilisi pole esimeste tundide jooksul tekkinud...eeem...sorry, laht on kahjuks siiani veel merd täis.... Vahet pole.
Mul tekkis lihtsalt pisikene isiklik arusaam Cramp nimest. Mina arvan, et mees võiks oma hüüuka pisut ringi muuta kui on tahtmine maailmas midagi tõsist korda saata. Nimi Cramp on tõeliselt, ma ütleks isegi, et kõige kammitsevamalt kõlavam täheühend ning tõsine soovitus veikole on, et vaadaku crampi kõlaga nimele vähemalt kaks täishäälikut sisse kui tahab tegijaks saada.
Näiteks NIKI :DD
Mulle isiklikult väga imponeeris crampi investorsuhete lehelt leitud rida iseloomustusest, et " raamatud- ei ole minu rida". Inimene, kes ei väärtusta raamatuid, stands next to NIKI ja Rajan Angelos minu jaoks. Inimene, kes sellega veel uhkustab ja arvab, et on iseenese tarkusest tark küll, hmmm, let me guess, kas sellisele mehele annaks kopka välja või ei?
Cramp, kas see oli sinu bänd supestaari saates?
hea nimi oleks ka lihtsalt KRAMP. naffik võõrtähed! aga kutid on nüüd kindlalt haljal oksal ja võivadki kõigile krae vahele lasta. Kui paljud TEIST ILKUJATEST siin on nikiga laulu teind??? armetud ussikesed...., ma ütleks tõugud! Papp jookseb sirinal, projekte on sitaks. Kes teeb see jõuab. On ka idee kuidas paekividest sealiha toota, aga klotsi on räigelt vaja. Köhige pappi, saate 35 või 85 või 145% tagasi. aastaga. A kui ei sobi, siis võtame mõne teise projekti. A põhuõlist olete kuulnud? Pressid põhukõrt niikaua, kui sealt õli välja tuleb. Köhige pappi, tõugud ja teeme ära! Parimat protsenti saate, mida eestis pakkuda võimalik! näiteks 200% mis vahet, võib ka 250% idee on nii hea, et paugust öljardär valmis.

jõudu krambile
CharlieF , 5 pluss (ehk 12 tugrikut) Sulle! :)