OMX Tallinn optsioonid

Veelkord tõestus, et LHV siiski hoolib klientidest tunduvalt rohkem kui keskmine Eesti ettevõte.
Ajad ja mahud muutunud, ok. Minu mure oli eile selles, et ei saanud aru, miks mulle räägiti sellist juttu, nagu vanasti klientidele ei räägitud. Ja ei pakutud eile ka selle 20 lepingu suunas. Ja kui paar päeva olid vaadanud, et millal täpselt see sisenemiskoht parim oleks ning siis ikkagi executioni tõttu ilma jääd, siis ilmselt liiga happy pole. Aga kui teil tõesti samal ajal samasugused orderid ees olid, siis arusaadav. Seega ma võtan "mädanenud kartulite" jutu maha ja asendan selle "jahtunud praega" :)

Mis küsimusi puudutab, siis
1. See jutt oleks igal juhul saabunud, eile ei võtnud seda teemat üles, kuna andsin päeva teile aega klaarida.
2. Täna poleks ilmselt müünud.

Kokkuvõtvalt, ma olen endast auru välja saanud, mul juba ok :)
täiesti arusaadav jah ja kahtlemata see tekitab tuska, kui oled ajastanud. Nii et kui täna poleks müünud, siis hetkel vist sulgus 1.55 peal ja siis kui osta tahtsid oli vist 1.57/1.58. Seega 20 lepingu kohta ca 1k EEK. Kui sobib teen sulle teinekord korraliku veini välja selle eest ja arutame asju:)
Ei nii ei sobi
midagi kangemat ikka :)
noh, viina saab päris palju selle raha eest, siis vist peab kellegi appi võtma - alo?:)
Ei mingit hajutamist, elu ei peagi kerge olema!
:)
nagu vanadele eestlastele kohane, et pärast tüli koos jooma kuni venelased kamp löövad.
panete tähele kui kaua on juba TAL2C23.75 ostu optsioon 2,76 peal rahuldamata. praeguseks ca 10 minutit.
Kristjani optsioonisaaga peale võib kosta, et õnnelik õnnetus. Praeguseks oleks ilmselt putid kahjumiga suletud? Või kui mitte, siis peaks hea meel olema, kuna praegu saab 1.98-ga sama positsiooni soetada, mis eelnevalt 3.20 maksis.
kristjan peaks nüüd juba tõnnole ja alole vähemalt tonni eest käristama...
selle loogika järgi siis baltika optsioone limiithinnaga osta ei saagi
5 lepingut on notering väljas aga limiidiga tehingu jaoks peab kogus olema min 10
Optsioonide volatiilsusest seekord õige teema all. Optsioonideskilt sain üsna lihtsa seletuse volatiilsuse tõusu kohta:
kui turg tõuseb iga päev stabiilselt 2%, siis volatiilsus on madal, kui turg kerkib ühel päeval 5%, teisel päeval langeb 5% ja kolmandal päeval tõuseb 3%, siis on ka volatiilsus kõrge.
just. müüdav volatiilsus ei tõuse mitte languse tõttu vaid ikka hindade kõikumise tõttu
millest tuleneb see, kui mul on 9min olnud sees tehingu tühistamisorder tulemuseta? Leping müüdi kohe pärast hinna jõudmist minu poolt määratud limiidini. Olen ennegi täheldanud, et tühistamine ei jõua maaklerini nii kähku, kui mistahes teine tehingukorraldus.
helista
omxt oli 12.02 oli 969,5, put hind omxt 3 900 oli siis bid 13,54 ja ask 28,14, nüüd 2 nädalat hiljem on 927,8(langus 4,3%) ja hinnad vastavalt b 16,36 ja a 26,44, siit järeldus???
Järeldus on, et vahepeal on hästi läinud neil, kes need putid ostsid.
12.02 keegi indikeeris, et ostes hinnaga 28.14 ühe jubina, võtavad nad muudel samadel tingimustel selle 13.54-ga tagasi. Tegelikult saab aga selle jubina eest ilmnenud soodsatel asjaoludel koguni 16.36.
Puhas võit seega ca 21%.

hästi läinud? ostad ju oi kui kallilt, aga isegi 5 % languse puhul oled ikka tugevalt kahjumis. ostsid ju näiteks 28,14-ga aga müüa saad 4,3 % langusega 16,36-ga!
Mis see bet spread on 16 ja 28.Lubage naerda!
Krt kui toimuks ka börsikrahh jääd miinusesse!