ma algul arvasin, et see on mingi tobe nali, keegi on meemi kokku nikerdanud
Ja ennäe, nagu klaver põõsas, tuli ka mulle täna pakiteade.
Ongi nii ! Mis krdit on postiteenusel tegemist Sveta Grigorjevaga ? Tüübiga, kes alatasa kiunub kui halb on Eestis elada naistel, noortel ja eriti venelastel ?
Ära siis ela ! Meil on vaba maa, mine kuskile mujale. Ela Venemaal kui soovid või Valgevenes või Albaanias või Serbias.
Olen sinu pakike
kaks kuud sorteerimiskeskuses hapnenud
vii mind ruttu-ruttu koju
muidu nad viivad mu tagasi
ja teevad süsti
kaks kuud sorteerimiskeskuses hapnenud
vii mind ruttu-ruttu koju
muidu nad viivad mu tagasi
ja teevad süsti
Minul tuli veidi teine luuletus
Omniva koos Contraga teatab:
Saatja saatus pakke saata.
Pakke saada saaja saatus.
Silmad lahti tee ja vaata,
kumb on täna sinu staatus.
Sinu pakk UB481142617LV ootab!
Tallinna Pirita Selveri pakiautomaat.
Seotud selle teemaga.
Ei oska erutuda.
Ei oska erutuda.
Süütupoolne Sveta
Võttis peegli ees poose
Et olla Rosa Parks
Peegli tagant aga kargas
Ootamatult välja kuri
Eesti Vabariigi aastapäev
Ja moondas Sveta
(jäädavalt)
Eva Brauniks
Nagu soovib Omniva
Kui ta oma kliente kepib
Rõõmu
Võttis peegli ees poose
Et olla Rosa Parks
Peegli tagant aga kargas
Ootamatult välja kuri
Eesti Vabariigi aastapäev
Ja moondas Sveta
(jäädavalt)
Eva Brauniks
Nagu soovib Omniva
Kui ta oma kliente kepib
Rõõmu
Omniva tervitab koos Juhan Liiviga
kui kaua veel teel ka Sinu pakk
ja raske see koorem on kanda ...
Kiunumisest rääkides tuleb asju vaadata perspektiivis. Grigorjeva rääkis seal roosiaias tookord, et venelastel ja naistel on raskem läbi lüüa. Kuulumata kummassegi gruppi, on mul raske seda kinnitada, aga arvan, et tal on õigus. Rohkem ta minu teada sellel teemal sõna võtnud pole ja seda erinevalt Tartu söekeldris või kuskil lagunevas mõisavares elavatest tohletanud vanamehenässidest, kes Grigorjeva sõnumi väga valulikult vastu võtsid ja kelle poolt käib non-stop nutt ja hala kui halvasti kõik on. Küll on inflatsioon kõrge, küll on covidi piiranguid kas liiga palju või liiga vähe - mõnikord ka samal ajal mõlemat, küll on ukrainlasi liiga palju, küll kiusatavat rahvuslasi, küll saavat Kaja Kallas liigset teenimatut rahvusvahelist tähelepanu, jne jne. Need tüütud tänitavad vanamehed, kes tihti "rahva" nimel armastavad sõna võtta, meenutavad mulle seniilseid vanureid kuskil hooldekodus, kelle kirgliku monoloogi peale ütleb hooldaja tavaliselt, et jaa jaa kindlasti papi, aga lähme nüüd võtame tänased rohud ära ja proovime natuke tududa, lõunauinaku aeg käes ka juba.
tuues anekdoodi, kuidas kolm vana rokimeest laes läbipõlenud lambipirni vahetasid, lhv foorumi konteksti:
stagna vahetas kurvalt pirni ja samalajal karumõmm ja raulir vahetpidamata torisesid, et 'kurat, vana oli ikka parem!' )
stagna vahetas kurvalt pirni ja samalajal karumõmm ja raulir vahetpidamata torisesid, et 'kurat, vana oli ikka parem!' )
muurek, sa siin oled vahepeal igasugu pooldelikaatseid isikuandmeid tilgutanud, millest mul on mulje jäänud, et sa oled minust ikka mitmed-setmed aastad vanem. Aga noh, ega vanamees olemine pole ju kinni vanust tähistavas numbris - see ikka meelelaad. Kui ikka arvad, et endast täpselt poole nooremate naisolevuste keskele meritähe hüppamine on sutsu creepy, oledki vanamees valmis!
Mis Svetasse puutub, siis ta on peale roosiaedagi huvitavaid seisukohti väljendanud. Noh, näiteks et armastuse puhul tuleb ka arvestada rõhumismehhanismide ja hierarhiliste süsteemidega. See oli koht, mis oli minu jaoks kohaliku diskursuse peak woke. Küll aga ma kavatsen vaatama minna tema osalusel valminud tükki https://vatteater.ee/lavastused/woke-vihane/ Nalja peab ju ometi saama!
Mis Svetasse puutub, siis ta on peale roosiaedagi huvitavaid seisukohti väljendanud. Noh, näiteks et armastuse puhul tuleb ka arvestada rõhumismehhanismide ja hierarhiliste süsteemidega. See oli koht, mis oli minu jaoks kohaliku diskursuse peak woke. Küll aga ma kavatsen vaatama minna tema osalusel valminud tükki https://vatteater.ee/lavastused/woke-vihane/ Nalja peab ju ometi saama!
igaüks, kes iniseb midagi sellest , et venelastel on Eestis halb elada, võiks väga kergesti proovida seda venelase elu Venemaal nii paar aastakest. Miskipärast nad ei soovi, kuid vastupidist soovi esineb massiliselt.
Igaüks, kes iniseb, et naisel on ikka kuramuse sitt elada, sest krdi mehevärdjad on okupeerinud kõik soojemad kohad nii poliitikas, äris kui kultuuris - no ise süüdi siis. Meil muide on praegu naine-peaminister ja äsja oli ka president, mismoodi nemad siis said ?
Igaüks, kes iniseb, et noorel on Eestis raske elada, siis see on puht loll ja laisk ju . Noorel pole kunagi olnud Eestis nii palju võimausi teha kõike seda mida süda soovib. Rända kuhu tahes, õpi kus tahes, tööta kus tahes või ära õpi ja tööta üldse, asuta ettevõte ja kui oled nutikas ja õnnelik, oled mõne aastaga miljardär - nii vaba ei ole see noor kunagi olnud kui praegu. Isegi eelmise EW ajal ei olnud, rääkimata sovetiajast.
Igaüks, kes iniseb, et naisel on ikka kuramuse sitt elada, sest krdi mehevärdjad on okupeerinud kõik soojemad kohad nii poliitikas, äris kui kultuuris - no ise süüdi siis. Meil muide on praegu naine-peaminister ja äsja oli ka president, mismoodi nemad siis said ?
Igaüks, kes iniseb, et noorel on Eestis raske elada, siis see on puht loll ja laisk ju . Noorel pole kunagi olnud Eestis nii palju võimausi teha kõike seda mida süda soovib. Rända kuhu tahes, õpi kus tahes, tööta kus tahes või ära õpi ja tööta üldse, asuta ettevõte ja kui oled nutikas ja õnnelik, oled mõne aastaga miljardär - nii vaba ei ole see noor kunagi olnud kui praegu. Isegi eelmise EW ajal ei olnud, rääkimata sovetiajast.
Karumõmm, ära ohi. "Edumeelsed" on sind ammu "onuheinoks" ära lahterdanud ja sealt lahtrist sa enam välja ei saa.
"Henno Viires"
Omniva tervitab koos Juhan Liiviga
Ka Anne Maasik poleks paha:
"Ma kõnnin hallil lõpmata teel,
kesk nurmi täis valmivat vilja.
Ma kõnnin ja kõnnin otsata teed
ju lapsena teesid armastas meel."
"Offf"
Karumõmm, ära ohi. "Edumeelsed" on sind ammu "onuheinoks" ära lahterdanud ja sealt lahtrist sa enam välja ei saa.
Ma KM postitusi ei näe, blokkisin ta kunagi ära, kui ta liigselt iba ajama hakkas ja enam ei leia kust blokki maha võtta, a käisime siin üks päev KMga sotside pool joomas, KM tahtis kogu aeg oma proget peale suruda, a mulle meeldib täis peaga 90ndate Eesti tümmi kuulata, kiskusin talt kogu aeg puldi käest ära kui ta lugu tahtis vahetada, a lõpuks ta ühel hetkel virutas mulle oma hõbedase nupuga spatsiirtokiga munadesse, nii et ma enam ei julgenud sekkuda, pidime õhtu otsa wishbone ashi, camelit ja van der graaf generatorit kuulama, alles pärast kui KM ära läks julgesin Duubel+ uuesti peale panna.
"Karum6mm"
muurek, sa siin oled vahepeal igasugu pooldelikaatseid isikuandmeid tilgutanud, millest mul on mulje jäänud, et sa oled minust ikka mitmed-setmed aastad vanem. Aga noh, ega vanamees olemine pole ju kinni vanust tähistavas numbris - see ikka meelelaad. Kui ikka arvad, et endast täpselt poole nooremate naisolevuste keskele meritähe hüppamine on sutsu creepy, oledki vanamees valmis!
justnimelt. meelelaad. aga risti vastupidi. ning ega see vanamees olemine ei olegi vanuse numbris, vaid rohkem huvides, avatuses, energias ja valikutes kinni ... no mõni ongi eluaeg vana, lollusi, ega kunagi midagi ebakonventsionaalset ei tee, uusi asju oma elus näha ei taha, hindab üle kõige turvalisi väikekodanlikke väärtusi, sööb alati kell seitse õhtust, mängib eluaeg teisipäevaõhtuti tennist, iga kuu korra teatris ja kui midagi uut näeb, mühatab enda kuldse nupuga jalutuskepiga vastu maad toksates 'kuradi progressiivid. mõttetu.' ... kui mõni foorumi kõhukatest onudest ennast nüüd ära tundis, pole mõtet kurvastada - 95% maailmast ongi selline. mainstream )
just rebisin netist spontaanselt ryani pileti ja tõmban mõne päeva pärast taaskordsele berliini tuulutustripile .. elan seekord kreutzbergis mingis unisex dormis, lähen randy newmani asemel cate le boni laivile, pummeldan õhtuti frannzys või festhalles, sisenen reedel zur wilden renatesse või berghaini, hüppan kurat seda teab missooliste keskele meritähte, tulen sealt pühapäeva hommikul välja, võtan holiday inni hommikusöögilaua piimakohvi asemel die rote rose suitsuses peldikbaaris koos äärmusvasakpoolsete joodikutega mõne külma õlle, usw. mõnus :)
(mykoloogile niipalju, et mul ilmnevad tahmas peaga tavaliselt umbes sarnased sümptomid. st, et pink floydi või yesi asemel lähevad peol käima mariliisi teine dimensioon, anaconda ei soovi, et lahkuksid või midagi veel hullemat ))
Muide, kui keegi ei peaks uskuma, et sai mykoga veidi kodust indoneesia toitu söödud, juudi rahvalauludele kaasa lämisetud ja muidu end hästi tuntud, siis kõik see on tõsi. Camelit ma kedagi siiski kuulama ei sundinud. Genfi konventsioon keelustab julmad ja ebaharilikud karistusviisid.
"Karum6mm"
Muide, kui keegi ei peaks uskuma, et sai mykoga veidi kodust indoneesia toitu söödud, juudi rahvalauludele kaasa lämisetud ja muidu end hästi tuntud, siis kõik see on tõsi. Camelit ma kedagi siiski kuulama ei sundinud. Genfi konventsioon keelustab julmad ja ebaharilikud karistusviisid.
kumma elevandiluust tornis see pummelung toimus?
"Draax""Karum6mm"
kumma elevandiluust tornis see pummelung toimus?
Toimumispaik oli neutraalne hipsterkinnisvara.
"Karum6mm"
Camelit ma kedagi siiski kuulama ei sundinud. Genfi konventsioon keelustab julmad ja ebaharilikud karistusviisid.
Kuhu The Residents sellel skaalal paigalduks?
Ma sain eile jõulukaardi :) Posti panemise tempel on 8.12.2021...